Quantcast

LVK laikinuoju prezidentu paskirtas A. Romanovskis

  • Teksto dydis:

Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) prezidento pareigas laikinai eis jos viceprezidentas Andrius Romanovskis, pranešė konfederacija, jos ligšioliniam prezidentui Valdui Sutkui sulaukus teisėsaugos įtarimų.

Sprendimas dėl laikinojo prezidento ketvirtadienį vienbalsiai priimtas neeilinio LVK prezidiumo posėdžio metu.

Pasak LVK, atsižvelgiant į neeilinę situaciją, kitas prezidiumo posėdis numatytas penktadienį. Jame paaiškės tolesni LVK veiksmai ir sprendimai.

V. Sutkui pareikšti įtarimai teisėsaugos šiuo metu atliekamame tyrime dėl įtariamo stambaus masto kyšininkavimo, papirkimo, prekybos poveikiu, turto iššvaistymo ir dokumentų klastojimo. Pats V. Sutkus neigia ėmęs arba davęs kam nors kyšių.

LVK prezidentu V. Sutkus dirba nuo 2010 metų, anksčiau jis yra dirbęs Lietuvos pramonininkų konfederacijoje, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmuose bei bendrovėse „Achemos grupė“ ir „Fima“, praeityje yra dirbęs „MG Baltic“ korporatyvinių reikalų direktoriumi bei tuometinio prezidento Rolando Pakso visuomeniniu patarėju ekonomikos klausimais.

Registrų centro duomenimis, V. Sutkus šiuo metu taip pat yra konsultacijų bendrovės „Bonum Partners“ akcininkas ir vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vienas vagis kisininkas pakeite kita vagi kisininka neko naujo viskas iteisinta :-)

NUOTRAUKA

NUOTRAUKA portretas
Keistai tokie patys snukiai - kas čia per padermė?..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių