Quantcast

Lietuvos populiarinimui JAV nepagailės beveik 0,3 mln. eurų

Lietuvos turizmo galimybes Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) populiarins bendrovė „Wayne‘s World Media Group“. Už 2,5 metų darbą jai bus sumokėta beveik 0,3 mln. eurų.

Šią savaitę Valstybinis turizmo departamentas ir JAV įmonė pasirašė 30 mėnesių trukmės sutartį, pranešė VTD. Jos vertė - 295 tūkst. eurų, BNS pranešė departamento atstovė Gerda Butkuvienė.

„Tarp pagrindinių rinkodaros kompanijai keliamų tikslų – didinti JAV Lietuvos kaip patrauklios ir saugios turizmo šalies žinomumą ir gerinti jos įvaizdį. Taip pat vienas iš veiklos prioritetų – ieškoti patogesnio susisiekimo galimybių. Tikslinė auditorija, su kuria bus daugiausia dirbama, yra ne tik amerikiečiai, bet ir lietuviai išeiviai bei litvakai“, - pranešime teigė departamento atstovė Indrė Šlyžiūtė.

Pernai Lietuvoje apsilankė 35,3 tūkst. turistų iš JAV - beveik 7 proc. daugiau nei 2015 metais, jų praleistų nakvynių skaičius šalies apgyvendinimo įstaigose šoktelėjo ketvirtadaliu – 25,4 proc., o vidutinė viešnagės trukmė - 17,3 proc. Pirmąjį šių metų ketvirtį JAV turistų padaugėjo 27 proc.

Niujorko „Wayne’s World Media Group” veikia nuo 2010 metų. Tarp jos klientų – Lenkijos avialinijos LOT, Europos Komisija, Europos Kelionių Komisija, Amerikos kelionių operatorių asociacija ASTA, Čekijos, Australijos, Filipinų, Vengrijos turizmo biurai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atvez

atvez portretas
dar techninio spirito kaip anksciau plastikiniuose buteliuose po 2l ir taip isgarsesim gineso rekordais is 2 galo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių