Quantcast

Lietuvos įmonės „gaudo“ išeivius Jungtinėje Karalystėje

Grįžti į straipsnį

Alex

Alex portretas
Tesa visi raso, ape jaunimo, o jai grįžti gales ir metus po 40-50 ko jiems darba nebus slabo, anglijai tokems zmones visada darba bus, o lietuvoj nereikalingas bus, tai ir delto skriesi lietuva ir anglija, pliud atliginimas, visada laiku ir gerom sąlygoms moka, o lietuvoj lauk mėnesio arba du mėnesius atlyginima tai va lietuva kas grįš nekas

Vaidas

Vaidas  portretas
Lietuvi isgrauzk

Erika Alonderytė,

Erika Alonderytė, portretas
shiaip siulau filtruoti antrashtes ir nusipeizejimus. Ar nebusi kartais is TOS vishtides???

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ko myžat? Jei nemokat prisitaikyt ir dirbt pats sau varykit į ta savo Anglija, man ir čia super

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Gaudo,nes ten kitokia aplinka ir lengviau apgaut.

Anonimas

Anonimas portretas
Buvau darbintis Lietuvoje.Iskart prisikabina ar uzpildete cv. Ar taretes su darbdaviu.Papyle serija klausimu atrodo kad darbas auksinis.Ir teko palikt kabineta.

Jo

Jo portretas
Lietuvai vergu visada reikejo,kainos kosmines atlyginimas max 700e. y rankas uz 1000 pasiulymu nerasi,Kaip buvo siknaskyle taip ir liko!!!Jei norit tureti problemu galit gryzt )))))

Emigrantas

Emigrantas portretas
Kvailas kuris patikės lietuvių įmonių vadovų.Niekada neuždirbo ir neuždirbs tiek Lietuvoje, kiek uždirba Anglijoje.Mes laukeme kada liks daugiau darbo vietų,kada bus kita emigracija,tie kurie grįš užsidirbe,išvažiuos tie ,kurie negalėjo dėl tam tikrų priežasčių.Dabar emigruos.Lietuvoje blefas ,darbo vietų kaip nebuvo taip ir nėra.Nes geros darbo vietos ,nebūna tuščios.Nemokėjo ir nemokės Lietuvoje tiek , kiek moka Anglijoje ar kitoje šalyje.Viso gero Lietuvos begalviai.

kas

kas  portretas
anksciau dirbo tas ir dirbs ,problemos bus tik naujiems atvykusiems ir bedarbiams.

Galerijos

Daugiau straipsnių