Quantcast

„Lietuvos geležinkeliai“ patys aktyviai ieškojo būdų tęsti darbą su „Belaruskalij“

Grįžti į straipsnį

Taip

Taip portretas
Nežinau kas ten ka pakišo. Bet LG vadovai nori sumoketi mums dirbantiems algas ir išsaugoti darbo vietas. Kažkokie siauros žmoniu grupeles interesai darant pas kaiminus revoliucijas mums rabotiagoms na.ch.ui neidomus. Mes norim dirbti. O ne žaisti i sankcijas šaudant sau i kojas.

… portretas
Sunku butu suabejoti, kad cia LG vado su ministru gal net ne vienu afera, pakišant LT interesus. Ir STT su VSD turetu dirbt rankas pasiraitoja.

absoliutus

 absoliutus portretas
smegenų nebuvimas, jei jau ieškojo, klausimas ar nerado sueities taškų, kaip atsikratyti migrantų? neeskaluojant situacijos pasienyje? ar parduoda valstybę, kurios nelaiko pagal elgseną savo tėvyne vien tik tam, kad užsidirbtų čia ir dabar, be rytdienos? visas "verslas“ uždarbis kiek nukrenta nuo „ponų“ stalo, kurių tikslas uzurpuoti valstybę ? tai tam šitas seimas nepritarė dėl KGB bendradarbių išslaptinimo? ir kelia šaršalą su matavusiais ir galimybių pasais? Tada ne jie bet tie kurie diriguoja šitiems įsijautusiems verslinykams finansuoja partijas, kurios veržiasi prie lovio trupinius lesti ir netrukdyti sudaryti sąlygas ir kad užsitikrintų tam tikra ‚ekonominę‘ teritoriją savo žaidimo taisyklėms, blyn, besmegeniai nuovokesni

Buras

Buras portretas
Kada valstybe tose firmelese tvarka padarys?!

Avanso "fokusas" Lietuvai

 Avanso "fokusas" Lietuvai portretas
Manau LG vadovas samoningai pakiso Lietuva !?Jis dirba-tarnauja bela rusijai,-Jei,sutaryje parasyta,kad BK atsiskaito uz pervezimus per menesi po paslaugu suteikimo,"jis-vadukas",samonigai ,zinodamas apie SANKCIJAS,susitaria su BK ,kad jie(BK), mokes avansu !!! Avanse ir FOKUSAS !? Ivedus sankcijas,po paslaugos suteikimo LG nebegaus apmokejimo,NES Bankai vykdys sankcijas!!!Reiskias Bela rusija,BK,nebevykdys sutaries,neatsiskaitis uz pervezimus,REISKIAS, sutari pazeide Bela rusija,SUTARTIS NUTRAUKIAMA,o Lietuva,skolas isieskos !!!Dabar po "avansinio LG gavimo !!!" Lietuva pastatyta,jei nevez, i "sutarties nevykdytoja",Lietuva LGelezinkelio vaduko rankomis pakabinta !!!

Bartuška

Bartuška portretas
Irgi geras paukštis.....mikčiojo, mikčiojo ir parodė, kad ne viskas iš jų pusės švaru

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
"Pati „Lietuvos geležinkelių“ grupė (LTG) „Sienai“ patvirtino", o „Lietuvos geležinkelių“ grupės vadovas Mantas Bartuška, iškviestas į komkisiją pasiaiškinti, patvirtinimus paneigė. ...........................Įdomu, įdomu, o toliau bus dar įdomiau. ................Bravo, Tiriamosios žurnalistikos centrui „Siena“.

Galerijos

Daugiau straipsnių