Quantcast

Lietuvoje visiems brangsta pagrindinių bankų paslaugų krepšelis

Grįžti į straipsnį

Reikalauju

Reikalauju portretas
darbdavio mokėti man algą grynais ir į rankas! Kas savaitę kaip užsienyje

f

f portretas
Da pasol jus su savo tais bankais... Davai man alga duokit grynais i rankas!!!!

Principo reikalas

Principo reikalas portretas
Nezabitauskai, neapsimesk šlangu! Tau patogu naudotis banku - naudokis, nieks nedraudžia! Bet tau nieks per prievartą grynųjų nekiša, o man bankų paslaugas per prievartą bruka, va esminis skirtumas. Aš irgi nei suktas verslininkas, nei kontrabandistas, nei apsimyžęs bambalinis, bet pageidauju turėt pasirinkimo laisvę. Tarp kita ko, tais laikais, kai dauguma dar naudojosi grynaisiais, aš pageidavau - ir gaudavau - algą pervedimu, nes taip man buvo patogiau. Bet kai bankai pradėjo išsidirbinėt, bendrauti su jais iš principo nebenoriu, o pasirinkimo nebeturiu. Man nepatinka, kai iš manęs tyčiojamasi!

...

... portretas
Jei jums 2ct ne pinigas, tai pabranginsim 2€ - jei tylėjot anuomet, tai ko dabar purkštaujat?

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Nesu nei suktas verslininkas, nei kontrabandistas, nei apsimyžęs bambalinis, todėl man patinka atsiskaitymai per banką, patogumas mokant už ką nors kortele ar internetu. Manęs negąsdina galimas (pabrėšiu - galimas) krepšelio pabrangimas 2 centais. Užjaučiu tuos, kuriems kiekvienas mažmožis sukelia begalinį skausmą.

To "Tiesa visiems"

To "Tiesa visiems" portretas
Nu nu

Nezabitauskui

Nezabitauskui portretas
Ne vokeliais, o darbovietės kasoje, buhalterijai jau atskaičius mokesčius. Atsiskaitymas per bankus yra ne tik prievarta, bet ir betvarkė, tik jau ne tvarka. Jei valstybė jėga visus grūda į bankus, tai gal tegu malonėja atlyginti visas dėl to patiriamas bent mažiausias pajamas gaunančių žmonių išlaidas - ar prie neapmokestinamo minimumo pridėti, ar dar kaip, man nerūpi, svarbu, kad jei valstybė nori šelpti bankus, tai tegu šelpia iš savo kišenės, o ne iš mano.

Asiliukų šalis

Asiliukų šalis portretas
Nezabitkai-mokėjimas per banką nepanaikina vokelių. Pagal įstatymus ir žmogaus teises, niekas negali reikalauti iš manęs turėti banko sąskaitą-socialinės pašalpos ir pensijos mokamos per paštą, o už paslaugas ir darbą privalo mokėti grynais. Šėšėlis valdomas per buhalterijos patikrinimus ir protingus mokesčių dydžius.

ttt

ttt portretas
Pelno turi milijonais, užsimanė milijardų. Paslaugų taškų mažėja, nepatogumų didėja ir tai laikoma normalu? Bet čia Lietuva, čia durniais lyja, kurie vėliau gręžiami.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Man parašiusiam. Be tarpininkų - kaip? Vokeliais? Todėl atsiskaitymas per bankus nėra prievarta, o tvarka. Bet aš norėjau atkreipti dėmesį į eilinį purvasklaidos melą - neteisingą antraštę. Juk ji turėtų būti tokia: Lietuvoje bankų paslaugų krepšelis gali brangti 2 centais.

ALGIS

ALGIS portretas
ĮDOMU , KOKIUS PELNO MOKESČIUS MOKA BANKAI ,DAR KAI BUVO LITAI ,VISI BANKAI PER METUS SUMOKĖJO APIE 3000 LT PELNO MOKESČIO ,ŠTAI KUR DIDŽIAUSI U B A G A I ..

to uk

to uk portretas
ten anglijoj pilna milijonieriu ir milijardieriu,ir bankuose laiko milijardus, o cia lt ubagu krastas kur pagrindinis atlyginimas minimumas...tai kad bankams lt isilaikyt ima aptarnavimo mokesti.

ko visi sėdit bankuose

ko visi sėdit bankuose portretas
kai yra lietuviškos kredito unijos.

Pelnas

Pelnas portretas
Krašto apsaugai trūksta pinigų :) Žmogus iš banko pasakė - skolintis. Va iš kur reikia imti pinigus - apmokestint bankus. O ne skolintis :)

Tiesa visiems

Tiesa visiems portretas
Jau 5 metus naudojaus elektroniniu banku paslaugomis. Niekas per 5 metus nebrangi ir jokiam bankui nesumokejau ne eurocento uz paslaugas.

Nezabitauskai

Nezabitauskai portretas
Svarbu ne du ir ne du šimtai du arba tūkstančiai du centai, bet pats faktas, kad naudodamiesi ne SAVO, o klientų suneštais pinigais bankai nesigėdija iš tų pačių klientų užmokesčio reikalauti. Taipogi ir faktas, kad dauguma klientų į bankus suvaryti per prievartą. Kas nori ar kam naudinga, tegu laiko sau pinigus banke, bet kodėl nenorintiems neleidžiama SAVO UŽDIRBTŲ pinigų gauti be neprašytų tarpininkų?

Nezabitauskas antraštėmis netiki

Nezabitauskas antraštėmis netiki portretas
Skaitykit ne antraštę, o tekstą, ir nelokit! Dviem centais leidžiama pabranginti, bet turbūt niekas nesikeis, nes dėl tiek keisti tvarką bankams neapsimoka. Jie ir taip dirba pelningai.

vigingai

vigingai portretas
jeigu leidi kiaule i baznycia,tai ji ir ant altoriaus uzlips.o skandinavai didele morale ir negarsejo.zinau is ilgametes patirties.na o musu ne musu veikejai kaip liepe taip ir soka.anksciau maskva dabar kas nori.....ka renkate,ta ir turite/ijunkite kompiuterius.....savo

L.

L. portretas
Jurgilas nesupranta, kad mes darom bankams paslaugą laikydami pinigus pas juos, o ne bankai mums pasiskolindami mūsų pinigus. Bet Lietuvoje kaip visada pagal Petkevičių- "durnių laivas"

parein

parein  portretas
amen dugnas

uk

uk portretas
NUOMONĖ.......kas per cirkas LIETUVOJE vyksta , :priverčia naudotis banko kortelėmis , O po to aomokestina paslaugas.OFICIALIAI ĮTEISINTA PRIEVARTA PINIGAI IŠ ORO PVZ. ANGLIJOJE : BANKO KORTELĖ UŽ DYKA JOKIŲ MOKESČIŲ UŽ BET KOKIĄ NUIMAMĄ SUMĄ BANKE JOKIŲ MĖNESINIŲ APTARNAVIMO MOKESČIŲ JEI PASIRENKI KREPŠELĮ -TAU PRIMOKA PERVEDI SAVO BANKO SĄSKAITĄ Į KITĄ BANKĄ -TAU PRIMOKA 150 SVARŲ ATVEDI NAUJA BANKO KLIENTA TAU PRIMOKA PRARADAI BANKO KORTELĘ-NAUJA DYKAI MANAU: LIETUVOJE IŠKREIPTA REALYBĖ

mama

mama portretas
tokia ta demokratija kad esi priverstas būti banke ir tyleti

Parazitau !

Parazitau ! portretas
KAIP JŪS, IŠGAMOS, NEBIJOT LIETUVOS ŽMONIŲ PRAKEIKSMO ???!!! KADA PASISOTINSIT???

Lina

Lina portretas
Tai as nesuprantu: Lietuvoje tik tokie cirkai darosi. Moki menesini mokesti, uz kiekviena imoka ir dar metinis mokestis... Ir visiems smagu, visi tyli... Dar sako, kad Lietuvoje blogai gyvent... Visi bagoti, pinigais svaistosi...

Anonimas

Anonimas portretas
Banku vagims lietuvoje rojus. Nera kam eiti su ginklu saudyti isgamu valdzios. Laukia baudziauninkai. Sako : Gal vel rusai uzeis ir istratins komunistinius burzujus. Jeigu ir uzeis tai i lietuviu muzikus jiems NUSISPJAUTI. Nedekingas atmatas greiciausia suvers i bendra sprotu duobe. Taigi VOKIT ponai valdzioje ir bankuose. Niekas jums negresia.

Hmmm

Hmmm portretas
O Lietuvos vagys pavaro,atlyginimus prašom mokėti grynaisiais

..

.. portretas
Visai apšakalėjo jau.... O kai grynus panaikins bus išvis "gražu"...

Ei

Ei portretas
GĄŽINKIT ALGŲ MOKĖJIMĄ GRYNAIS!!!

Bile Koks

Bile Koks portretas
Dar tiems plėšikams maža...

Galerijos

Daugiau straipsnių