Quantcast

Išsiaiškino, kas labiausiai lėmė maisto kainų kilimą

Grįžti į straipsnį

Antanas.

Antanas. portretas
Labiausiai lėmė tų 2 000 000 000 Eu atvežimas į Lietuvą, "nuo pandemijos sustingusiai ekonomikai gaivinti". Moksliškai tariant - "Piniginių ženklų perteklius". O tai - nepaneigiamas faktas.

..

..  portretas
Jau jei atliko tyrimą, tai galėjo pateikti koki procenta pajamų sudaro darbo ir energetikos suvartojimo sąnaudos, daugiausia brango jos, bet ne dvigubai. Tikslus atsakymas būtų - gobšumas

o

o portretas
kas jei ne paradoksinis ignitis visos saikos sudety ===

Anonimui

Anonimui portretas
Tai kad ir socializme buvo pinigu reforma

Senukas

Senukas portretas
Bent pamateme kokybisku produktu

Bankas atliko tyrimą

Bankas atliko tyrimą  portretas
Jie gali atlikti tyrimą kaip tik sau padidinti pelną

Tremtinys

Tremtinys portretas
Godumas leme kainu augima - karas ,tai tik priezastis viska ,visur branginti! Kur matyta torto kg ,kainuoja 100 litu! Apkirpti vaika 50 litu! O krevaburnis bukievich sake niekas nebrungs ivedus €!

Aisku,

Aisku, portretas
kad spekuliantai! Net del mokesciu "susitaria" su VMI,o jau del kainu... Juk nuo didesnes kainos ir PVM daugiau! Isvogimui...

CIA PINIGU GODUMAS

CIA PINIGU GODUMAS portretas
Kas Kas labiausiai lėmė maisto kainų kilimą..... Prekybos centru godumas. Juk Lietuvoje zmoniu mazeja, tai mazeja apyvarta. Bet, bet kad prekybos centramas nesumazetu pelno, jie kainas ir pakele. Ta kaina pakele su politiku palaimu, nes valdzia tipo surinks dauk PVM, o prekybos centrai pinigu. Kaip sakoma rankas ranka ,,plauna" !

Jonas

Jonas portretas
Esminė priežastis godumas,noras praturtėtigreitai ir dabar. žiniasklaidos propaguojamas turtuolių gyvenimo būdas, . Nemačiau kad būtų parodomas tokių guobšuolių gyvenimas, kokie iš tikro nelaimingos saiką praradusios žvaigždės, žiniasklaidos pusgalvių raštininkų rašliavoje sukasi turtai, o žmogeliams teigiama ,kokie jie nelaimingi. . Tad žiniasklaida didelė to bendro gobšumo bendraautorė,matyt ir jos darbuotojams nuo svetimų turtų akys yra išvarvėjusios.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
GOBŠUMAS ir valdžios neturėjimas.

Kad

Kad portretas
Pagrindine priezastis pelnas kuo didesni gaut nes inflecija didele siaucia ir brangiau pardaves daugiau lieka ir kainos kils tas pinigu spausdinimas kaltas tik pajamu pakelimas menkas man pakele 80 e, nes dirbu apsaugoje kas trecia nakti tai naktinis apmokejimas ir alga surista su minimalke jau gavau 780 e,

kaina leme

kaina leme portretas
svirpliai ir sperma

Reziumė

Reziumė  portretas
Politika leido bizniui pasipelnyti

Anonimas

Anonimas portretas
Pagrindinė priežastis - godumas ir noras praturtėti. Apie sanaudas - pliurpalai. Nei karvė ėsti, nei višta lesti daugiau nepradėjo. Kaltas tik žmogus ir kapitalistinis gamybos būdas.

geda

geda portretas
Lnk turi ys kur kd turinys? Nera žurnalistų???

Galerijos

Daugiau straipsnių