Quantcast

Lietuvoje skursta kas penktas – kuo dėta socialinės paramos sistema?

Grįžti į straipsnį

Algys

Algys portretas
Is paramos praturtejo jos dalytojai-naujos masinos,statomi namai-maisto banko produktai labai paklausus turguose,tad aukokit daugiau! Nei karto sokolado ar kavos,konservu negavau,o turgui net s u kainom parduoda!

AŠ portretas
Lietuva ne tik Vilnius. Darbo vietų provincijose nėra. O jeigu ir yra už 360 neapsimoka dirbti. Nes išlaidos važinėjimui į darbą viršys pajamas. Be to reikia turėti kuo važiuoti, nes autobusai nevažinėja. Va taip. visa problema tik algose (tokiu atveju provincija kraustytųsi į miestus, arba važinėtų). Kodėl jos nedidinamos iki ES lygio neaišku visiškai, nes tiek paslaugų, tiek maisto kainos, mokesčiai, nuomos, būsto kainos tokios pat ar dar didesnės kaip ES.

Esi jaunas ,sveikas dirbk.

Esi jaunas ,sveikas dirbk. portretas
Darbininku truksta.Bedarbiu pilna ir mokamos pasalpos.Kaip suprasti ? Kas sveikas ,jaunas tam jokiu pasalpu.Darbo yra tik tinginiu daugeja.Verslininkus priversti idarbinti ir,kad dirbtu,o ne alaus buteli rankoj laikytu.Cia reikia imti pavyzdi is sovietmecio.Prievarta budavo idarbinami.O dabar tinginiam pinigai pasalpom byra.Niekas veltui nieko neturetu gauti,Viska reikia uzsidirbti.Kiekvienam pagal sugebejimus.jei moki tik sluota laikyti tai toks ir atlygis.

Anonimas

Anonimas portretas
Kai sudeda visu pinigus i kruva ,tai gaunas 282 eurai ,kiti net tu negauna

ALGIS

ALGIS portretas
Labai gerai , kad ES nutrauks paramą Lietuvai , nes eiliniams piliečiams iš jos nebuvo jokios naudos ,.KAIP SKURDOM - TAIP SKURSTAM , O PONAMS UŽTRUKS KARVUTĖ

Galerijos

Daugiau straipsnių