Quantcast

Lietuvoje ruošiama priverstinė daugiabučių renovacija

Grįžti į straipsnį

Privaloma

Privaloma portretas
Griauti sovietinės atgyvena o ne reanimuoti!

Renovacija

Renovacija portretas
Tai gyventoju paklupdymas pries valdziabankius !! Ei o kokia garantija renovacininkai duoda jokios ,tad jokios renovacijos ,nesutikit ,nes po 10 -20 metu darysit kapitalini renovacijai...!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
tik durniai renkasi removacija

Labai gerai

Labai gerai portretas
Seniai taip reikėjo,beje per tokius,kuriems viskas vienodai ,kurie butus gavę dykai sovietmečiu nesuvokia,kad viską reikia prižiūrėti,tvarkyti,nes jau privatu.Kokue namų fasadai,kokios laiptinės,kraupu,turi būti kažkokia tvarka,žmonės nori gyventi padoriai.

Anonimas

Anonimas portretas
Prievartos negali būti. Jokias būdais.

Po ,,moderninimo"

Po ,,moderninimo" portretas
Mūsų DB name Zuoko laikais modernizavo šilumos punktą. Nuo tada 1-o aukšto gyventojai dantimis kaleno, gyveno tarp šaltos drėgmės prisigėrusių sienų, nuo kurių pradėjo sirgti įvairiomis ligomis, nors iki ,,pagerinimo" niekada negalvojo, kad teks taip šalti: iki ,,moderninimo" ir šaltuoju periodu nereikėjo nei šiltai autis, nei šiltai apsitulojus gyventi. Ypač tiems, kas jau tada dirbo nuotoliniu būdu, namuose.

Nekeista!

Nekeista! portretas
Pasieni jau aptvere koliucke,dabar - laikas kameras stukaturyti. Lagery tvarka - privaloma!

MUS PRIVERS SU SAUTUVU AR KITKA ?

MUS PRIVERS SU SAUTUVU AR KITKA ? portretas
Genocida tesesi... Svarbu mužikus reikia nuskausminti, kad jie taptu didesni ubagais, o bankas dar karta prabagotetu !

Anonimas

Anonimas portretas
BUTINA p.i.s,t.i tuos sovietinius isgamas gyvenancius sovietiniuose namuose. Juos prievarta renovuoti, ikisti 25 metams i banku kisenes o paskui tuos namus NUGRIAUTI kaip slykstu sovietini palikima. Tegyvuoja NACISTINIS rezimas. Tegyvuoja brangus Landzbergio pasekejai ir bendrazygiai.

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Sita klausima reikia spresti kai ekanomika atsigaus,ar jau visai proto netekot,is kur renovoti jeigu tik mokesciams ir maistui vos uztenka,gal ponai pasedekit ant kokiu pinigu gal tada suprasit kaip mes gyvenam jus prisivoge,afioras pravare jus galit svaigti del renovaciju,gal uz savus pinigus jus mums padarysit malone ir musu namus surenovosit,kas jum tai reikia,kai gaunat i metus milijonais,jus priversti nieko negalit,mes jus paduosim i europos teisma,pamatysim kas laimes,

taip

taip portretas
Tvarkyt reikia , tik reikia nustatyt sazininga kaina o dabar neseniai pakeite 2 kranus ir reikejo 300 e, moket , ir viskas legalu atvazavo 2 darbuotojai dar kranai , pelnas 100 e. ir nieko nepadarysi .

Anonimas

Anonimas portretas
pritruko pinigėlių, dar pasipigaus visokios kontorėlės.Projektuotojai. priziūrėtojai, vykdytojai. Komisijos. Jau renovuoti baigia sutrupėti, reikia pasipelnyti valdžiagyviams.

Ka

Ka portretas
Jus kalbat. Artistai jus . fantastai. Kokios renovacijos dabar kai kainos stat medziagu sukile 400 proc. Jau nekalbu apie darbu kainas , Nejuokinkit renovatoriai jus. Kainos visos kyla ir tik kils . Renovuot jie sako. Batono zmones neturi uz ka nusipirkti. Jus cia apie renovacijas ir dar priverstines postringaujat. Artistai bl.

PUIKU

PUIKU portretas
TO LABAI LAUKIU.TIK KVAILIAI NESUPRANTA,KAD NAMĄ REIKIA PRIŽIŪRĖTI,

Griaut reikia,

Griaut reikia, portretas
šį kaccapų palikimą.Renovuot Moskvich į Mersedes???!!!?!

Nuomonė

Nuomonė portretas
liux

Sss

Sss portretas
Jus prikolinat? Ko taip mažai reklamos, dėkit po 50 reklamu

Nu ir

Nu ir portretas
Obuoli baranką...

Galerijos

Daugiau straipsnių