Quantcast

Lietuviškos prekės užsienyje pigesnės: gamintojai uždirbinėja mūsų sąskaita?

Grįžti į straipsnį

Šančiuose,

Šančiuose,  portretas
Tilkos g buvo tokia tipo ūkio parduotuvėlė,pats mačiau,kaip pikrko urmo bazėje,ir paskui sumaiše,suplake įpyle į,,ųkio,,tara pardavinėdavo.Aplinkiniai gyventojai eidavo pirkti ,,tikros,,varškės ar grietinės

H

H portretas
Kokia parcija su atseit vyriausybe valdžioje tokios ir gyvenimo sąlygos tos šalies piliečiams. Pas mus gi tik seksas, agrastai ir panašus turi pirmenybe

Rimas

Rimas portretas
Grįžo draugelis iš Norvegijos ir buvo nemaloniai nustebintas, nes kai jis buvo prieš 2 metus, kainos buvo 50-60 centų didesnės nei Lietuvoje, o dabar sakė praktiškai susilyginusios ir kuro ir maisto kainos ir tai viena iš brangiausių šalių. Vokietijoje daug kas pigiau. Karums šokoladinis varškės sūrelis Latvijoje tekainuoja 33ct, o Lietuvoje-59 ct...Tai tik tuos latviškus sūrelius kas mėgsta ir gali valgyti, nes lietuviškuose prikrauta visokio šlamšto. Užtat nuo tokio maisto, desertų ir genda skrandžiai...

Mari

Mari portretas
Mūsų verslininkai uždirba visų mūsų saskaita.Ten pigiau parduos,o nuo mūsų nulups derinius kailius.Tai tokia jų politika ir laikas ją pakeisti.

To perku Lenkijoje

To perku Lenkijoje portretas
1.37 benzinas Suvalkuose, cia Lt1.47 savaitgali ir C ir V. Nematau taupymo.1.5 h viena puse cia spaudziant. Tris kart i men.- galai nesueina. Skalbimo kapsuliu tai min pusmeciui uztenka.

perku Lenkijoje

perku Lenkijoje portretas
Mažai ką perku Lietuvoje, nes iš kns į Lenkiją tik pusantros valandos kelio. Čia tik paprastą pieną perku, nes kitkas - varškė, grietinėlė, užtepėlės ir t.t. puikiai laikosi šaldikliuose ar šaldytuvuose. Mėsą užšaldyti taip pat ne griekas, to bijo tik keistuoliai, kurie mano, kad šaldyta produkcija gerokai blogiau. O tris kartus per mėnesį nuvažiuoti į Suwalkus vienas malonumas, nes dar ir benzo pigesnio po 4 kanistras atsivežu.

Gobši

Gobši portretas
'''Kodėl maisto produktų kainos didėjo greičiau ir labiau nei pati infliacija. Kaip tai paaiškinti?''' O paaiškinimas labai paprastas - lietuviai smarkiai gobšesni už kitų šalių prekybininkus. Jiems arba duok labai daug, arba visai nereikia. Gobša ir PIŠ vyriausybė, jos uždėti mokesčiai nenormaliai dideli.

korupcija

korupcija portretas
turim degradu , pedofilu valdzia...tai kokios geroves norit?

Patys kalti

Patys kalti portretas
Kas galėtų paneigti, kad antkainis eina konservatų mauzoliejaus statybai, juk ne šiaip sau konservatos perpardavinėja Putino dujas užkelta kaina 8,5kart didesniais kiekiais iki karo?

Tai

Tai portretas
Paziurekit kiek baldai kainuoja lenkojoje o kiek cia ,giminaitis anksciau langais , durimis uzsimdavo tai uzdirbdavo is Lenku veze o cia statydavo o klientai dvigubai mokejo , Lietuviai moka negalvodami ir neieskodami pigiau ar kitu budu .

O kas kaltas,

O kas kaltas, portretas
jei 2rniu net baznycioje musa!? Juk jums patiems nereikia kairiuju partiju,profsajungu,streiku! Va ir megaukites trisdesimtmeciu be savo atstovu,kai visos valdzios ponu! Tik atitaisyti tai - reikes ne 30,o 300 metu!

senis

senis portretas
lietuvoje daug pinigu išeina kad pristatyt jas į parduotuves ,kuras brangus kelias dulkėtas ,plius dar vartu mokestis.

Jonas

Jonas portretas
Lietuviai lochai todel juos visi ir knisa..Pabandytu tokias kainas pakist prancuzams - puse miesto sugriautu. Be to, lietuviai nevieningi. ziaurus, pikti, kerstingi, negerbia kito zmogaus, be proto pavydus, agresyvus, vagys, zudikai. Kokia tauta toks ir gyvenimas Lietuvoje. Ne salis sukuria normalu gyvenima joje, o zmones, kurie toje salyje gyvena. O kai nera zmoniu, tai nera ir normalaus gyvenimo.

Nu jo...

Nu jo... portretas
Anglijoje yra lietuvisku prekiu kur 3-4 kartus pigiau nei Lietuvoje, o kosmetines ir higienos prekes siekia net iki 10 kartu pigiau. Teko matyti Lietuvoje prekes kurios kainuoja 10-12 euru, kai Anglijoje jas svarineje po 1 svara parduoda.

R

R portretas
Lietuva jau susilygino maisto ir kuro kainomis su Norvegija...Tai daug ką pasako:( GODUMAS, GODUMAS, GODUMAS!!!

Produkcija,kuria

Produkcija,kuria  portretas
musu spekuliantu tiekejai uzsakineja uzsienyje mums nuodyti,net laikoma atskiruose sandeliuose! Su ju maistu kartu - to laikyti negalima!

Visa menantis

Visa menantis portretas
Prie šitos šaikos viskas tik riedės žemyn išskyrus kainas kurios kils į viršų.

To Rasa

To Rasa portretas
Piena gamina karve, o visos karves storos nes lobsta. Isvada karves kaltos.

Rasa

Rasa portretas
Prie ko čia gamintojai? Gamintojai gauna centus,o lobsta monopolio sutvėrimai.

… portretas
Pasakų nesekit!!! Lenkijoj viskas nuo 30% iki 50% pigiau!! Mūsų verslas jau seniai mus p… per visus įmanomus galus!!!

Kol

Kol  portretas
Pi darai valdžioje bučiuosis su prekybininkais ir ims kyšius iš jų tol taip ir bus.....

vakaru kulturos vertybe

vakaru kulturos vertybe portretas
nenori -nepirk... vaziuok i uzsieni nusipirksi pigiau...

Tomas

Tomas portretas
Viskas paprasta lt prekes gamynamos uzsenije, lt pienas gaunamas is lt karviu gymunsiu ir gyvenanciu lenkijoje.

Galerijos

Daugiau straipsnių