Quantcast

Lietuva vidaus rinkoje pasiskolino 55 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Vyriausybės vertybinių popierių (VVP) aukcione pirmadienį papildyta obligacijų emisija už 55 mln. eurų. Už ją yra mokama 0,0 proc. metinių palūkanų, emisija bus išperkama 2024 m. birželio 2 d., pranešė Finansų ministerija.

Paklausa aukcione siekė 271,5 mln. eurų. Mažiausias siūlytas pelningumas buvo -0,320 proc., didžiausias patvirtintas – -0,315 proc., vidutinis svertinis pelningumas – -0,316 proc.

Kovo 16 d. Vyriausybė patvirtino Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso sukeltų pasekmių mažinimo priemonių planą, kuriame, siekiant užtikrinti valstybės iždo likvidumą, numatyta Vyriausybei skolintis papildomai 5 mlrd. eurų.

Kovo 17 d. Seimas padidino Vyriausybės grynojo skolinių įsipareigojimų pokyčio limitą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Turime prezidenta ekonomista kuris kaip ne kas kitas turėtu žinoti prie ko priveda netsakyngas skolinimasis ir gyvenimas į kreditą, bet kai bankai aukštą ir gražu tik tuo tikslu ir pastatė kad kuo daugiau į skolą ilystumė tai....

Vienas žmogus pasakė-

Vienas žmogus pasakė- portretas
skolintis pinigus, tai tas pats kas žiemą sisioti į kelnes: iš pradžių šilta ir malonu, o po to... vis tiek atiduoti skolą reikia.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ar pamiršote, kad Skvernelis skokinosi stambias sumas iki viruso paplitimo- skokinisi ir prieš pat Kalėdas 2019 m, ir sausio 13 d 2020m ! Ar dar kam nors kyla klausimų dėl valstiečių?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių