Quantcast

Lietuva vidaus rinkoje pasiskolino 20 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Vyriausybės vertybinių popierių aukcione pirmadienį papildyta obligacijų emisija už 20 mln. eurų.

Kaip pranešė Finansų ministerija, už ją yra mokama 0,3 proc. metinių palūkanų, emisija bus išperkama 2032 metų vasario 12 dieną.

Paklausa aukcione siekė 49,9 mln. eurų. Mažiausias siūlytas pelningumas buvo 0,200 proc., didžiausias patvirtintas – 0,270 proc., vidutinis svertinis pelningumas – 0,247 proc.

Kovo 16 dieną Vyriausybė patvirtino ekonomikos skatinimo ir koronaviruso sukeltų padarinių mažinimo priemonių planą, kuriame, siekiant užtikrinti valstybės iždo likvidumą, numatyta Vyriausybei skolintis papildomai 5 mlrd. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ka noreti kaip kolukietis taip BE SMEGENU !

pilietiškas

pilietiškas portretas
Praskolins Lietuvą visai Skvernelis su Karbauskiu ir visa "profesionalia" vyriausybe ir visai bepročiu Seimu! Negi ten nėra nei vieno išmintingo žmogaus, kuris bent "pašūkautų" dėl pravalgomų pinigų: visokias pašalpas, išmokas, net po 200€ atostogoms medikams ir visiems kitiems dalina, o kišenėse vėjai pučia! Koks neūkiškumas, koks aplaidumas, koks ekonominis beraštiškumas! Skolas atiduoti reikės! Ar kas nors iš tų valdančiųjų tai suvokia??? Juk skolinosi dar nebūnant ir tos pandemijos!!!

Tiesa

Tiesa portretas
O ko jūs pergivenat valstiečiai ne tokius milijardus atrado konservų paliktus duobėj , o dabar tegul atiduoda konservai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių