Quantcast

Lietuva nebeleis kaimynams užsidirbti iš prekybos Astravo elektra

Grįžti į straipsnį

Gabriukai

Gabriukai portretas
Ispaude Lietuva i visiška aklagatvi. Nei draugu nei kaiminu. "nepriklausomu" duju iš musu niekas neperka ir nepriklausomos elektros energijos nepirks. Nes niekas netiki lietuviu.

taigi

taigi portretas
Broileris suka galvą, su kuo čia dar susipykus, o gal visiems iš karto karą paskelbti?

Hihi_0.20€ kw

Hihi_0.20€ kw portretas
lituVa_Debilu_krAstaSs_NesauguSS

ogi

ogi portretas
nelokit nesamoniu kai si m ragana jau pa bra ngino viska ir dar uzdare pagal svabnorus========

Gal

Gal  portretas
po tų "gudrių priemonių" įvedimo Lietuvoje vėl atpigs elektra? Vargu, bet dėl gedimų atsijungus NordBalt jungčiai galime likti su žvakėmis.....

partine Lietuvos nelaime

partine Lietuvos nelaime portretas
Tai kad elektra Lietuvoje kainuotu 2 cnt/kWh tai dabar partiniu-politiniu durniu dekamokame 10 cnt. Partiniai politizuoti-durniai Lietuvos nelaime. Ar taip ar kitaipbet jau turime beda, tai bent pasinaudokime, o ne taip kaip partiniai durniai vadovaujasi rusiskuprincipu: musk savuskad kiti bijotu.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
kaip tik kyla klausimas : iš kur pas Lietuvos elektros tiekėjus , elektros visai Lietuvai ? , tipo čia mafija sugalvojo kaip apvoginėti žmones sudarant galimybes perparavinėti elektrą ?

NIEKŠIŠKUMAS ATVIRAI

NIEKŠIŠKUMAS ATVIRAI portretas
Kaip turėtų elgtis valstybė ŽYMIAI padoresnė, stipresnė ir teisingesnė su kaimynu - niekšeliu, kuris vis loja ir stengiasi bent įkąsti iš pasalų. Jeigu tiesiai - šviesiai - išbarškinti tam niekšeliui dantis. Tik paskutiniai NIEKŠAI taip elgiasi. Tokia jau Lietuvos konservų prigimtis....

Kur

Kur portretas
Koncervas skurdas badas tik Lietuviams pakenkt.

Galerijos

Daugiau straipsnių