Quantcast

Lietuva deda maksimalias pastangas susitarti dėl Astravo AE elektros boikoto

Grįžti į straipsnį

Estas su Latviuku

Estas su Latviuku portretas
liurbiai boikotuokit ,o mes pirksim pigiau negu Jus ir dar jusu privatiems perpardavinetojams pardavinesim .Musu valstybes gaus uz parduodama elektros energija i biudzetus ,o jusu i privacias perdavinetoju saskaitas .

Kis

Kis portretas
Cia panasu,kai sedi ant sakos jau gerokai papuvusios ir varai is kirvio per saka.Idiotai ,jus nelaimingi,viska reikia daryti ir ne priws rinkimus.Kur tu matei toki durniu,kad pastatyti ne budele lauke nusisviplti,o AE ir paimti isardyti?Ta mokame tik mes,tai irodeme ne karta,pasinaudojome(isisavinome babkes)ir darykite kas netingi.As paprasciausiai iziuriu veiksmus pries Lietuva,daugiau cia nieko nera,net sveikas protas juos apleido,tikriausiai amziams.Pasakyk kapitalistui,nors pasijuoks skaniai ir palinkes toliau gyventi ozyne.

Chee

Chee portretas
Pas (Astravo sekta™ ) adeptu, yra dar vienas koziriukas! Boikotuoti Tranzita, Baltarusu produkcijos pagamintos nauduojant Astravo jegaines energija :) Tada visi busim saugus ir laimingi:)

nordland

nordland portretas
cia ne lietuva, o durniu laivas tai daro, aisku jiems dzin, nes taip ar taip yra durniu laivas, bet tie parazitai, savo marazmus skelbia LIETUVOS vardu ir daro geda visai tautai.

kapsas

kapsas portretas
Tai gali daryti tik Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai blogo linkintys nesususipratėliai, visas burbulas tai Rusijos saugumo sukurtas o jo plėtojimui pasirinktas labai Lietuvos nekenčiantis dėdulė ir jo klika.

W

W portretas
kitaip tariant begėdiškai kišasi i suverenios valstybės vidaus reikalus .

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Gal užteks pasaulį juokint, nes durnių laivas nuo to protingiau neatrodys.

Eurokomisare

Eurokomisare portretas
Simson ,ka pasakys.Jei pasakys ,taip Lietuviai sutiks,o jei ne pirksim is vakaru ir jiems bizneli darysim.

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Durniau nesugalvosi,visas pasaulis,susiėmę už pilvų,juokias.Panašiai,kaip su papanio 'prezidentu'.

NEMAISYKIT

NEMAISYKIT portretas
Lietuvos su Lietuvos valdziazmogiais

Galerijos

Daugiau straipsnių