Quantcast

L. Linkevičius: Lietuvos pozicija dėl Astravo AE nesikeičia

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Ju zeme ju pastatai.Ka nori jie ta daro.Ziurekit savo ir nesikiskit kur nereikia.Ar aisku.Nes konfliktuoja lietuviai su visais.Jau nusibodot.Uztai ir pakviete Linkeviciu pasiaiskint.Maziau lyskit ziurekit savo.Nes salyje bardakas.Sviesos tunelio gale dar ilgai nesimatys.

Kęstas

Kęstas portretas
Parodomasis kariavimas su Rusija - Lietuvos politikos Baltarusijos atžvilgiu pagrindas. Tyčinis ar netyčinis (kad ir techninis) konfliktas tarp NATO iš vienos pusės ir Rusijos bei Kinijos iš kitos pusės kas tai? "Per iškilmingą Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo minėjimą Seime Kovo 11-osios Akto signataras E. Bičkauskas teigė, kad mažos šalys turi kurti „išmintingą, santūrią, ne nuolankią, bet orią politiką“. Signataras taip pat sakė nenorįs ginčyti skiriamos krašto apsaugai 2 proc. sumos, tačiau, teigė jis, skeptiškai žiūri į avansinius politinius pareiškimus dėl didėsiančių išlaidų ateityje. „Kokios bebūtų tolesnės išlaidos savarankiškos gynybos prasme, jos nesukurs adekvatumo, o todėl, mano požiūriu, jos paprasčiausiai perteklinės (...)

Kęstas

Kęstas portretas
Manau, jog toks procesas - tai tik kaip pasaka be galo (geriausiu atveju), o blogiausiu - veda į tyčinio ar netyčinio (kad ir techninio) konflikto galimybę ir parodo mūsų politikų nepajėgumą ar tiesiog nenorą spręsti susidarančių situacijų politinėmis priemonėmis arba, o tai dar blogiau, tolesnę ir nekintančią politinę kryptį, beje, gal ir netiesiogiai, tačiau skatinant ta kryptimi eiti ir kitus“, - sakė jis." Jei prisiminsime, kad tas E. Bičkausko minimas tyčinis ar netyčinis (kad ir techninis) konfliktas paprasčiausiai reiškia pasaulinį branduolinį karą, kyla klausimas: ką Lietuvos valdžia čia daro ir kam? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
CHA: "S. Skvernelis Baltarusijos premjerui Sergejui Rumasui pasiūlė Astrave statyti ne atominę, o dujų jėgainę, ir joje naudoti per Klaipėdą tiekiamas dujas" - na, KOKIO velnio jas pumpuot į tą Baltarusiją jei kiek arčiau stovi Ignalinos AE (tik jau su išmontuotais reaktoriais) - ten ir statykit tuos dujinius katilus, priverskit suktis ten JAU esančius elektros generatorius! Na bet - juk tos skalūnų dujos keliolika kartų brangesnės nei tos kurias baltarusiai iš rusų gauna... ar reikia suprast kad mes jiems tas dujas darmai teiksim, kaip kažkada IAE elektrą jiems dykai atidavinėjom?.. kaip su žala Lietuvai, negi mus dar per mažai visokie 'gudručiai' numelžė?..

kad

kad portretas
ir kas ką bekalbėtų, bet baltarusiai ir jų Lukošenka statydami AE šalia Vilniaus, pasielgė kaip tikri Lietuvos priešai, nekenčiu jų

Anonimas

Anonimas portretas
ar jus buki ar daunai .paims ir uzdarys astrava .tiek milionu sudeta,geriau galvokit apie LT kaip zmonem elektra pigesne

Kaip cia suprasti?

Kaip cia suprasti? portretas
Konservatoriams yra butina islaikyti AAE ir jokiu budu jos neperdarineti i jokia kita kuro rusi? Kam jie dirba?

Galerijos

Daugiau straipsnių