Quantcast

Krizės tyrimo išvados: per skandinaviškus bankus iš Lietuvos išėjo 9 mlrd. eurų

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
nepritariu Verygai,Kukuraičiui,bet daugiau Jakeliūnų.Gerai ,kad viskas lenda iš po kilimo.

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
,,Išėjo 9 milijardai"...visi įsivaizduoja, kad prikrovė mašinas dėžių su pinigais ir išvežė kažkieno pinigus. Dabar XXI amžius ir milijardai nevežiojami, o yra tik užrašomi popieriuje ar tik kompiuteriuose...pvz. Jei motininis bankas Vokietijoje turi 100 milijardų akcininkų ir indėlininkų pinigų ...tai per vieną naktį gali 9 milijardus užrašyti dukteriniam bankui- jei tam reikia kokiai operacijai...o po paros gražinti į centrinį banką tą skaičių.Kartais valandų bėgyje milijardai keliauja pirmyn-atgal. O kas prižiūri, kad užrašymai teisingi- ogi jei doleriai- JAV Bankas, jei eurais- ECB , jei buvo litais- LB. Juokingai atrodo, kai S.Jakeliūnas to nežino?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Idomu ar padodins nors viena raudonkoncrvi

cia

cia portretas
jau /ponai/ ne gedos o atsakomybes ? ir jis privalo buti sprendziamas aukstu lygiu pamirstant visus ttulus nes tie antikonstituciniai /titulai/ tai socdemonai su visa nkvdistine konservmafija po briuselio skverneliu visa tai dare ir toliau daro kas 1 nepabijos susidoroimo ir paskelbs verdikta jau ne europiniu bet planetiniu mastu? linkiu sekmes....

Ema

Ema portretas
Gėda Šimonytei, Kubiliui, Grybauskaitei, kurie išginė jaunimą dėl sotesnio duonos kąsnio į užsienį. Pensininkus apvogė, ypač dirbančius, nuskurdino atimdami iš pažeidžiamiausių . Mokytojus pavertė paslaugų teikėjas. Tai tokia pagarba ir atlyginimas, kaip valytojų... Gėda !!!

...

... portretas
ACH: "Jei Lietuva per krizę būtų skolinusis iš Tarptautinės valiutos fondo (TVF), tai būtų galėję lemti devalvaciją, sako Lietuvos banko (LB) Pinigų politikos skyriaus viršininkas Sigitas Šiaudinis" - GAL, bet - o kas dėl to būtų labiausiai nukentėjęs? - AIŠKU, kad ne eiliniai piliečiai - kas jiems kainavo litas, tas ir paskui tiek būtų kainavęs (nemaišykim, kad su laiku VISKAS brangsta, ir tam net devalvacijos nereikia); AIŠKU kad devalvacija labiausiai būtų paveikusi tuos piniguočius (esą 'nusipelniusius'), Ir tie "iš Lietuvos per skandinaviškus bankus krizės laikotarpiu išėjo apie 9 mlrd. eurų" - tai juk tų 'nusipelniusių' PINIGAI; kalbam TIK apie tai kad tokį pinigų pakilimą LAIMINO būtent mūsų LB; tie pinigai GALĖJO dirbt Lietuvai, deja, jie kūrė pridėtinę vertę skandinavams - ARGI tai ne korupcinis veikimas? Taip kad - LB stengės TIK dėl kitų, o visą krizės naštą permetė mūsų vargingiesiems, taip juos priversdami emigruot... ir taip Lietuva nukentėjo ANTRĄSYK netekusi darbo jėgos

Tttt

Tttt portretas
Tokių žmonių kaip Jakeliūnas daugiau Lietuvojai reikia. Konservatoriai pyksta, šudo primale.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Jakeliūnai, pranešu tau džiugią žinią - iš Vilniaus pradėti skrydžiai į Madagaskarą. Kodėl tau nenuskridus pabendrauti su Madagaskaro pingvinais? Tavo finansinės žinios jiems labai praverstų, o ir pats apturėtum malonumą radęs ką pamokyti.

Cha cha cha

Cha cha cha   portretas
Skambus agitacinis-rinkiminis pareiškimas, visiems užgniaužęs kvapą – “per skandinaviškus bankus iš Lietuvos išėjo 9 mlrd. eurų”. ……Jakeliūnai, ar pats esi avinas, ar kitus laikai avinais? Bankuose pinigai visada vaikšto – atėjo-išėjo, ateina-išeina, ateis-išeis. Kitaip ir būti negali. Jei pinigai kuriame nors banke guli ir nevaikšto, tas bankas miręs.

Cha cha cha

Cha cha cha   portretas
Jakeliūnai, tu apsigimei su avino galva, ar dabar kažkas tave nuo stogo nuritino ir tapai avinu? Ne veltui tavęs baidosi visos rimtesnės finansinės institucijos.

O

O portretas
gal baigsis kgbistu era,magnolijos,ozio,koncervatniku,liberastu ir t.t.

Kaip

Kaip portretas
koncervai pyksta ant Karbausko uz trasas,ar negeriau pirkti pigesnes,nei is vakaru dvigubai brangesnias,o kaip su duju gelda kur kgbistu sandoris,kaip cia yra,kad brangiai mokam kur cia suo pakastas.

Virgis

Virgis portretas
Šimonytė buvo finansų ministrė, nuo jos irgi priklausė sprendimai. Ir toks žmogus nori būti prezidentu. Kad toliau griautų Lietuva, ir skurdintu tauta. Reikia kad prezidentas žiurėtu naudos ne sau o šaliai.

eik tu...

eik tu... portretas
Na bet tu ir išgama.... Gi dabar apsikabinęs sėdi, kartu su Karbauskiu prie lovio, su tais pačiais, kurie ir padarė tą krizę. Tai siųsk juos na...

Ontė

Ontė portretas
Kam galime padėkoti už atiduotus 9 milijardus eurų? Nausėdai, Šimonytei, Kubiliui, Grybauskaitei.

vikingas

vikingas portretas
saunu dar pavarykit i skandinavus, kaip tik kitais metais nama tureciau gauti dideli, bus smagu zinot kad tautieciu pinigais finansuotas

cia --uzfiksuota KABYLINES KRYZES isvada;-

cia --uzfiksuota KABYLINES KRYZES  isvada;- portretas
tai ,,,SUNKAUS ,,,konsrvatkgbesnyku ir lsyberastu su socdemais ,,, YDIRBIS,,, ,ISVOGIANT LIETUVOS VALSTYBE ,NUSKURDINANT TAUTA IR VYGDANT TAUTOS GENOCIDA ....su pagreiciu vygdytas visas DVI GRYBAUSKAITES valdyno kadensijas ,apiplesus SNORO banka ir LB valdytojuj vasiliauskaui pasikvietus y talka swedbank, plaunant y afsoru bankus vogtus lietuvoje milijardus

varkseliai----vagys

varkseliai----vagys portretas
saunuolis ,ryskina visus lietuvos vagius-parsidavelius,pirmyn zalieji,kas voge o jie viesina ju juodus darbelius,tegu KUBILIUS,SIMONYTE,PREZEDENTE,dabar grazina pinigus zmonems,pencininkams

juokas

juokas portretas
Įdomu kai sudegusio teatro, oi SUŽLUGDYTOS ir BANKRUTAVUSIOS kredito unijos finansų analitikas diskutuoja kas butų jei bobutė būtų turėjusi kiaušus prieš 10 metų.
Anonimas portretas
Jei būtų rusiški bankai tai pinigai būtų įplaukę ,bent koki 10 mlrd . ..

Yla lenda iš maišo

Yla lenda iš maišo portretas
Pagaliau ir Kubilius jau prisipažįsta,kad tokiems skolinimams,įtakos turėjo Grybauskaitės pasakymas,kad Lietuva nėra inpotentė,ir pati susitvarkys su viešais finansais.Taigi,jau aiškėja,kad ne tik Kubilius su Šimonyte kalti dėl tokio skolinimosi,bet ir Grybauskaitė.Todėl jie taip nenori,kad būtų tiriama,tokia jų nusikalstama veikla.

Galerijos

Daugiau straipsnių