Quantcast

Koronaviruso išsigandę lietuviai šluoja parduotuvių lentynas

Grįžti į straipsnį

tulpėms

tulpėms portretas
Ryškiai ne toj šaly gyveni.Ko kankiniesi čia, kur taip visko nekenti Dumk greitai pas putlerį.

on

on portretas
Kodel tokios antrastes niekas neissigando, saugojantis nuo virusu zmogus priima sprendima pats kaip jam saugiau. Kam gi tokios emocijos. Maisais ir karuciais niekas neperka. Cia tik zurnalistu burbulas.

Nesąmonė!

Nesąmonė! portretas
Niekas tų lentynų nešluoja, normaliai visko yra, bent jau Kauno didžiuosiuose prekybos centruose, čia gal tik žurnalistai, paprašyti prekybininkų, skleidžia tokius gandus, kad padidintų apyvartą. Protingas žmogus supranta, kad visam gyvenimui neapsipirksi, perkasi savaitei.

tulpei

tulpei portretas
gal tu tulpink kur į kamputį su savo brėdu, nusibodai. Ir emą į kompaniją pasiimk

AS manau

AS manau portretas
Taip .Visam gyvenimui neprisipirksi.Bet jei priklausai rizikos grupei tai del bet kokio siauciancio viruso eiti i parduotuve ar ikokia masine zmoniu gfrupe neini.Tai todel ir siek tiek tu produktu nusipeki daugiau,kad kasdien nereiketu eiti i parduotuve.Panikos nejauciu ,bet save reikia saugoti.Niekas kitas nepasirupins tavimi.

dziadAS

dziadAS portretas
mes irgi prisipirkom 136kg ivairiu ilgalaikiu produktu i4 saldytuvus ir dabar RAMIAI LAUKIAM sio ir sekancio VIRUSO PANDEMIJOS,KURI PAGAL PRANASYSTE=jau PRADEDA PILDYTIS!

virusas

virusas portretas
Visam gyvenimui neprisipirksi,o jei jau susirgsi-tai ir tų kruopų nebereikės...atsitokėkit žmonės:) Ir tas koronavirusas kažkoks įdomus pasidarė?Esu linkęs "per pirštus praleisti"...atvirai- gripo epidemijos laiku niekas tų kruopų ar kitų produktų tai neperka atsargai,nors tai baisi liga.Neperku atsargų ir dabar.

Norfis savininkui

Norfis savininkui portretas
Jau NORFISTAS mat kainas nori kelti,naudojasi susiklosciusia padetim,nubauduoti reikia ji

Atsargus

Atsargus portretas
Užpirkau menesiui

Pasibaisetina

Pasibaisetina portretas
Tik trecioj parduotuvej kruopu ,makaronu gavau...ispirkta viskas...Pensininkai su vezimukais varineja tekini kaip jauni...Pasaulio pabaiga..

klaidinate

klaidinate portretas
Žmonės lentynas šluoja ne dėl koronaviruso baimės, o dėl to, kad baiminasi, jog dėl koronaviruso kainos išaugs.

Galerijos

Daugiau straipsnių