Quantcast

Žmonės nori apsipirkinėti sekmadieniais: kažkokie draudimai – tuščias reikalas

Grįžti į straipsnį

aš noriu gydytis sekmadieniais.

aš noriu gydytis sekmadieniais.  portretas
Ir registrai, regitros, ministerijos kad dirbtų sekmadieniais. Advokatai ir notarai. Manau kad žmonės apsieitų sekmadieniais be parduotuvių. gyvuliai - tikrai ne.

Griovėjai

Griovėjai portretas
turi pateisinti savo vardą,griauti,nes dirbti protu ne jiems,tik liežuviai skirti melui ir šmeižtams ,o rankos miklios į savo kišenes krautis ir dar svarbu stebėti kitus,kad tiems neliktų.

v

v portretas
Tiems kas labai nori apsipirkinėt sekmadieniais siūlau patiems dirbt kokius 2-3 metus padibėt savaitgaliais po 9 val , o laisvas turėt bet kurias kitas dienas, gal tada išpuikimas praeis. Nes daugelis tikriausia mato tik savo norus.

Laurynas

Laurynas portretas
Prekybos centrai ne prekiauja, o nuomoja patalpas parduotuvėms, tame tarpe smulkioms. Tik gaila, kad seimo narys neskiria

nuo

nuo portretas
melo gimsta ir karai nes /kazkam/ reikia daugiau negu kaimynui ka ir matome o//////

taip

taip portretas
/gerina/ geroves/ salies gyvenima kombinuotu sockapitalizmo ivaizdziu kur melas siekia gineso rekordu ???===

Ponia

Ponia portretas
vergvalde is Vasario! O jei verges dirbtu ne po 14 valandu,o po 8,kurias joms ir teforminate - ziurek,ne tik atleisti nereiktu,bet net ir nauju tektu priimti! Ir napsimeskite nesuprantancia,kad cia apie tai ir kalbama,o ne apie apsipirkimo laika!

Anonimas

Anonimas portretas
Nauji Kaimiciai liks BE PRAMOGU ! DDDDD

Senukas

Senukas portretas
Nedideli versla palaikyt! Žodis smulkus žemina manau

Sigita

 Sigita portretas
Per didžiasias metų šventes jau nedirba. Sekmadieniais tegu dirba, bet manau maxs iki 20val. Tai galėtų būt žiemos metu. Vasarą kaip ir yprastai. Nes vasarą gyvenimas verda.

Ka ka

Ka ka portretas
Siulau palaikyti smulkuji kanapiu versla ir uzdrausti penktadieniais prekiauti kanapemis pas ciguonus, tegul tik paveniai barygos klubose prekiauja.

Manau

Manau portretas
Kuo mažiau draudimų, tuo geriau. Tegu dirba ir maži ir dideli. Maži tegu patraukia pirkėjus, o ne kelia kainas.

Ne nu

Ne nu portretas
aš dirbu ir šeštadieniais Tai kada man produktus savaitei užsipirkt?

...

... portretas
o juos kas nors į tą vergiją prievarta išvarė,tuoj visur bus automatinės kasos,galėsit kiekvieną dieną švęst

yyyyy

yyyyy portretas
Oi kaip sujudo komentaruose liberalai, tipo, ką mes veiksim sekmadieniais, jei akropoliai bus uždaryti? :))) Pvz. aš užjaučiu tuos beteisius vergus kur dirba maximose be išeiginių. Galim prieit kompromisą: pvz. parduotuvė gali dirbti sekmadieniais tik tada, jei jos darbuotojams mokama ne mažesnė nei vidutinė šalies alga, o sekmadieniai yra apmokami dvigubai.

vokietija vokietija

vokietija vokietija portretas
man nusispjaut kaip ten kas dirba, cia grynai vien sito kosmonauto demesio trukumas, sudado problema kur jos nera

JAPIS

JAPIS portretas
Tada reikia uždrausti dirbti bent pirmadienį. Pachmieliadienis - ne darbo diena.

Beda ne tame,

Beda ne tame, portretas
dirba ar ne prekybcentris. Beda tame,kad neliko tu smulkiuju! Kita gi,dar didesne,tame,kad neliko darbo laiko normavimo ir butent tam pritaikyti visi LR istatymai! Ypac tam tarnauja vadinamoji "sumine DL apskaita",ivesta neribotam vergu isnaudojimui uz dyka,dar pavagiant ir darbo staza! O juk net tas "baisusis okupantas",panasiems darbams turejo puikia,mokslu pagrista formule : 4 darbo pamainos - 4 iseigines po ju! Zmones puikiai pailsedavo,asmenini laika suplanuodavo visiems metams! Ai,tada gi dar ir apmokamas atostogas turedavo,ka dabartine "sumine" - eliminuoja is principo! Beje,"Vasario" ponickos noriu paklausti : tai kiek gi laiko metuose sudaro savaitgaliai,kad net trecdalis darbuotoju dirba tik per juos!??

tai

tai portretas
sujudo pilvo vergai, kad sekmadieni negales vezti vezimais maista prekybcentriuose pirkdami, tai jeigu jusu tik tokie poreikiai, kad sekmadienius praleidziat prekybcentriuose, tai matosi, kad naudinga avinu buduliu karrta uzaugo, eskit iki apsi........kimo

Justukas

Justukas portretas
Pramoninių prekių centrai (SENUKAI) šventinėmis dienomis nedirba. (tiesa ne visomis) Mažosios nedirba ir sekmadieniais . Ir nieko.

VIRGIS

VIRGIS portretas
Keisti tokie siūlymai. Tai panašu jeigu pasiūlytų susprogdnti visus avarinius tiltus LIetuvoje (jų berods 72) Na o po to pagal galimybes statyti naujus. Pradžiai reikia pasiekti kad visi prekybos tinklai nedirbtų šventinėmis dienomis. ( na nebent patys aukšiausi jų vadovai didžiausi akcininkai stotų prie kasos aparatų)

G

G portretas
Kazkada tuo Kupcinsku atsikrate kaunieciai, taciau zmogysta isitaise Seime ir vel daro kvailystes, reik tiketis, kad konservatoriai pries rinkimus atsisakys to veikejo,

...

... portretas
Ne Irane gyvenam, kam toki draudimai reikalingi nesuprantu?

geda

geda portretas
Lnk reportazu perspausinimas??

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tam buvusiam Kauno griovėjui vėl paūmėjimas...

Kad

Kad portretas
Mazint darba reik mazau zaliavu ir siuksliu nereik tokio vartojimo jau kuris i prazuti veda , uztenka darbuotojams aplamai 4 d, d, dirbt o sekmadieniais ramybes diena padaryt tik dirbt kam butina , tures daryt 4 d, darbo savaite kitaip ir nebus manau globalistai nugales ir bazines pajamas gyventojui ivest gana jau tos vergijos gyvenime .

na

na portretas
uzdaryti prekybos centru nebutina,bet sestadieni ir sekmadieni nepardavinet alchogolio.tai ir ne bus ko eiti i ta maxima.net tailande alchogoli pardavineja tik ryte nuo 10 iki 12 ir po pietu nuo 17 iki 19,o sekmadieniais isvis neparduoda.baruose niekas nieko nedraudzia.tai va ir pas mus reikia taip padaryti.

...

... portretas
durnelio noras pasirodyti reikšmingu,tipo nepamirškite manęs,aš irgi esu

Anonimas

Anonimas portretas
Sekmadieniais ir taip nėra ką veikti, kur nueiti, tai bent prekybcentriai lieka. O ką konservai pasiūlys mums - sėdėti namie? Ir paskui stebimės, kad žmonių susvetimėjimas didelis...

nerunkeliui

nerunkeliui portretas
nu taigi kapitalizmas,kuo tu nepatenkintas,reikėjo statyt komunizmą tada pardavėjų nereikėtų iš viso

11v11

11v11 portretas
Nematau reikalo eiti į mažus kromelius, nes ten viskas nepelnytai brangu.

Anonimas

Anonimas portretas
Kupčinskai, gydyk ne savo galvos paviršių (išvaizdą), o jos turinį. Jau atėjo tm laikas, akivaizdu.

vergai

vergai portretas
nori vargauti vergvaldžiams, o šie, be abejo, nieko prieš. Jokios parduotuvės nedirba Vokietijoje, Austrijoje, Lenkijoje ir niekas ten badu nemiršta ir nebėga 8 ryto sekmadienį į ūkines prekes vinių pirkti.

Is tokiu runkelisku reakciju

Is tokiu runkelisku reakciju portretas
Supranti kodel tai vis dar salis su lauko tualetais.Vokietija ne tik grieztai reguliuoja darbo laika bet kisasi ir i kainas-nustatydama ju lubas.Lietuvos milijonieriukai dreba jog is 400% virspelnio uzkals TIK 350%….Apgailetina balanos gadyne ir baudziava.Zinau kaip isnaudojamos pardavejos tam paciam Kaune.Centre esancioje express market parduotuveje-salia VDU.Zmogus ten tik daiktas.

žmonės nori apsipirkti

žmonės nori apsipirkti portretas
kas čia tokie nori? Ar čia iš serijos "pirkėjų pageidavimu praillginime darbo laiką"? Paskelbkit prašau norinčiųjų vardus, pavardes ir adresus ir jų raštiškus pasirašytus pageidavimus.

Taigi

Taigi portretas
DRAUSTI IR BAUSTI , o ką dar išgirsi iš konservų dėžutės? Su tokia logika reiktų įvest visuotiną draudimą dirbti savaitgaliais. Visi turi likti tik su šeimom - taškas. Jokių avarinių ,jokių greitukių ,gaisrinių kvietimų - žodžiu visuotinas poilsis su savo šeima, nes niekas nedirbs : nebus ryšių ,elektros, tai miegos ir vagys su šeimom ,nebus avarijų - pilnas štilis ir kapo tyla- visuotina išeiginė.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Diskusija apie nieką. Vokkietijoje sekmadienį nedirba nei viena parduotuvė ir žmonės gyvena.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Man atrodo kad pardavėjai irgi žmonės, irgi nori pabūti su šeima savaitgaliais, žinoma už tai kad sekmadieniais prekybos centrai NEDIRBTŲ, kaip Lenkijoje, o galėtų dirbti tik tos mažos parduotuvės kur dirba tik šeimos nariai.

Statistas

Statistas portretas
Kažin, kelintas čia siūlymas nepriklausomoje Lietuvoje uždaryti parduotuves sekmadieniais? Kiek pamenu, tokie siūlymai atsiranda prieš rinkimus, kai partijoms labai reikia lėšų. O vėliau staiga pamirštama. Kas galėtų paneigti, kad tai tik vienas iš būdų surinkti "duoklę" iš prekybos tinklų? Kaip ir suintensyvėję vizitai į verslo įmones visokių tikrintojų prieš Velykas, Kalėdas...

senis

senis portretas
jei lietuva marijos žemė tai pasakyta sekmadieni švesk,o jei šitie kurie yra ne dievo kūriniai nesutinka lai keliasi į peklą o ne iš valstybės daro peklą.

Anonimas

Anonimas portretas
cia didziausia problema kelia NAUJI KAIMIECIAI mat promos NEBEBUS sekmadieni po Akropoli pasivaiksciuoti su N debiliukais !

V,L

V,L portretas
Net juokinga darosi kokius niekinius siulymus teikia a. kupčinskas.....GAL VERTETU JAM PEREITI I SAVO VERSLA???? Juk ten galetu igyvendinti savo šaunias mintis....

Numaviciaus sukurtas istatymas?

Numaviciaus sukurtas istatymas? portretas
Juk tie kas apsiperka sekmadeniais je perka urmu visai savaitei. O likuseji tik po viena skarbonke pepsi nuperka ir tipo jei visi suplus i mazas parduotuves del veno buteliuko, smulkus verslas taps milioneriais? Nejuokinkit.

kaunietis

kaunietis portretas
KD jau seniai nebesugeba užpildyti sava informacija. Be LNK kopijavimo nei dienos

Rurikas

Rurikas portretas
Lenkijoje alkohilis visa para parduodamas ir nekas neisterikuoja, o lietuvoj net laisves parcija rekauja kad ivestu draudimus alkoholiui.

Na,

Na, portretas
Norvegijoje sekmadieniais nedirba dauguma parduotuvių (kai kuriose maisto prekių parduotuvėse dirba tik maži skyreliai būtiniausių prekių ir ne visą dieną). Niekas scenų nekelia, visi žino kad taip yra ir pirkinius planuoja...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Prieš kelerius metus, kai Lenkijoje buvo įvedamas įstatymas, draudžiantis parduotuvėms dirbti sekmadieniais (gali dirbti tik parduotuvės savininkas, bet ne samdomi darbuotojai), buvo aiškinama, kad laimės prekybos vietose esančios smulkios parduotuvės, kavinės, pramogų vietos ir pan. Deja, atsitiko priešingai, nes žmonės tiesiog liovėsi sekmadieniais lankytis prekybos centruose, o ėmėsi apsipirkti šeštadieniais ir susidarydavo didžiulės eilės.

Tomas

Tomas portretas
Cia apie kuri smulkuji versla? Apie darzoviu kioskelius? Kuriu liko vos vienas ant viso miesto? Bet itariu cia bus apie kanapiu barygas?

Eilinis valdžios priekvaišų pasiūlymas

Eilinis valdžios priekvaišų pasiūlymas portretas
Tas pasiūlymas neturi JOKIO PAGRINDO. Čia tik eilinis neprotaujančio valdžios veikėjo noras pasirodyti, kad ir jis kažką dirba...

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko nesuprantu,tai biznis,savininku,vadovų sprendimas,viskas privatu,nori dirba,nori ne,prie ko cia visi kiti pirkėjai,kaip bus taip ir derinsimes,beje sekm.parduotuves tuščios,vėjus plepa.

Lina

Lina portretas
Kaip konservatorius taip durnas draudimas. Andriukas matyt nori atkreipt į save dėmesį. Kur pasisuka ten nesąmonė.

Zose

Zose portretas
Zmoniu nieks neklausia, cia prekybcentru noras, paziurekite i ju reklamas, savaitgalio penketas, savaitgalio pasiulymas, puikusis savaitgalis ir taip toliau, ir zmonija kimba, vietoj tuo, kad skyrti laika seimoms, baznycioms, saviugdai, narplioja lentynas

Senukas

Senukas portretas
Ukininks per radiju sako 'išpjaut gyvulius' toks žiaurus tegu neūkininkauja

Joo

Joo portretas
Visi draudimai visokios baudos ateina kaip visuomet is koncervatoriu puses. Sitas gudrutis sulygino Lietuva su Lenkija, gal jis nebuvo Lenkijoj? Pirma ten klesti mazi verslai, kiosku pilna kai pas mus byvo pries 20 metu per kuriuos valdzia isdraske viska, Lenkijoj alkoholio pardavimo ribojimai ne tokie idiotiski kaip pas mumis, todel ten ir mazos parduotuveles dirba gana ilgiau nes apsimoka. O pas mus viska uzdraude, kazkoks seimo pijokas uzdraude sekmadieniais po 15h pardavinet alkoholi, nors prie pigiu baru sekmadieniais kaip kiaules prisigere slankioja kai kurie. Stai tokia pas mums valdzia, idiotai is pradziu uzdraudzia, po to galvoja ar gerai tai. O Kupcinskui deretu po europa pavazinet ir isigilint i ju istatymus, draudimus ir visa kultura kad galetu palyginti kaip yra is tikro, o ne is lempos kur kazka yra nugirdes.

Patarimas

Patarimas portretas
Būtina uždrausti apsipirkineti sekmadieniais visiems konservatoriams ir pirmiausiai seimūnams. Tegul sekmadieniais sėdi bažnyčiose ir neėdę garbina viešpatį. Gal tada jų kvailos makaulės pradės dirbti ?

Galerijos

Daugiau straipsnių