Quantcast

Ekonomistus stebina nesikeičiantys pirkėjų įpročiai: daugelis ir toliau plačiai atvėrę pinigines

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Vienas ginklas ir pasipriešinimo veiksmas ,tai nepirkti nieko tik tai be ko gyventi negalima,tai bus pamoka viskam.Aš turiu už ką pirkti bet mano protestas ir aš neperku ,šiemet net eglės nepuošiu..Man šventė šeimoje ,kaip mes kartu ir turime ka valgyti o viso to kas nesveika,be ko galima apsieiti ir per daug nereikia.Aš neprasipirksiu ir siūlau kitiem tai padaryti.

////

//// portretas
Atvere pinigines ,išsitaško i visas puses ,paskiau po švenčių po naujų metų ,parduotuvės tuščio o žmonės kaip nustekenti, alkani šunys vaikšto kur kas.Nepirkite dabar,tai paprastos turi būti dienos,prisiminkite kokia Prakartėlė,tai skurdas,jokios puošmenos, jokių patiekalų.Tai tikrų gynimų atvaizdas.Viskas liks kaip neteksite sveikatos, džiaukitės tuo ką turite ir nepasiduokite impulsiui,vat perka kiti ir man reikia.Nebūkite tokiais ,nes jumis žaidžia verslininkai ir valdžia.

visdėlto

visdėlto  portretas
nesikeitė pirkimo įpročiai tik turtingų pirkėjų. daugelis vaikams saldainių jau neįperka,kainuoja brangiau už mėsą. kodėl apklausa daroma tik su pasiturinčiais. Čia kaip ir bankai rašo kad žmonės turi daug pinigų, matyt ne tas sąskaitas žiūrinėja. šalyje yra daug žmonių už skurdo ribos, dar autobusų reisus visiškai sumažins, tai ir bedarbių padaugės, nebus kaip pasiekt darbus , jau dabar iš kaimo nėra autobusų ir neįmanoma paprastam žmogui pasiekt darbo , taksį neužteks atlyginimo.

Kadaise

Kadaise portretas
uz 50 euru i vezima prekes netilpdavo. Dabar - rankineje pasimeta...

O taip

O taip portretas
Lenkijoje plačiai atveriu piniginę mėnesiui užsiperku. Ačiū jums gobšūs lt spekuliantai.

Tai

Tai portretas
Valgyt norisi priverstas pirkt , perkam kazka pigiau bet ir taip brangu geresne slapenke 8 e, kg, , vaisiai kokie brangus , perki miltu , mesos ja sumali gaunasi farso , kopustu , bulbu kitu darzoviu turim ir taip makliavoji ir sotus , ziuri mokescius sumoket ir buiciai patenkint poreikius dar gerai algas gaunam daugiau nei minimalke kazkiek lieka juodai dienai , bet turi taupyt , kad liktu .

Tai niekšai

Tai niekšai portretas
Stebisi bankų ruporai ir valdžios padlaižiai - tauta dar vis maitinasi kokybiškai, dar ne veržia diržų, tai gal dar kainas kilstelkim? Mes jiems tiriamieji vabalai.

valkatėlė

valkatėlė portretas
tai dar pakelkite kainas,

Ar tie

Ar tie portretas
ykanamystai dar is palatos tebekliedi!? Juk esti reikia,o kai taip brangsta - tai pamegink uzverti ta makniuka! Gydykites greiciau,gerbiamieji,uz musu mokescius!

Galerijos

Daugiau straipsnių