Quantcast

Į šalies ekonomiką per pusantrų metų bus investuota 6,3 mlrd. eurų

Grįžti į straipsnį

Oro uostas

Oro uostas portretas
Tai kur pinigai kur girias kad uzdirba oro uostai kiek juos galima islaikyt na kodel Valstybe is zmoniu atima ir duoda tiem kur tik isvaisto kada baigsis bardakas su tom Valstybinem imonem.Kodel nieks nedaro auditu nereikalauja kur isleidzia.

Vokietija

Vokietija  portretas
po 2karo,gavo 11mlrd US dolerių... ūkiui, pramonei ir t. t. atkurti..vagių gauja esat, galvodami, kad Lietuvoje degradai, bomžai ir debilai.. toli gražu.

>

>  portretas
Gal galetu ivardyti kas tas yr "ekonomika,kas per verslas,ta "ekonomika",negi skaiciuotojams,duomenu suvedinetojams,statistams,prognuozuotojams,ju "triusui" reik 6,5 milijardu?Juk manau visa Lietuva mato ,jaucia,ka "vyriausiasi ekonomistas",isidarbines prezidentu, nudirba,ka jis sugeba,kokie jo darbiniai-intelektiniai-profesinai gabumai?

Anonimas

Anonimas portretas
Ne ta valstybė esam, kuri pajėgi įsisavinti investicijas. Paprasčiausiai, neturime žmogiškųjų išteklių. Kaltųjų galite ieškoti tarpe tų, kurie dešimtmečiais dalino fiktyvius diplomus pasiligojusiems narkomanams ir beraščiams, padalino net dr laipsnius pusgalviams, kurie dėstytojavo jau kitiems į save panašiems. Iš 100 vaikų teturim apie 7 apysveikius ir gal kokį 1 apskritai nemačiusį gydytojų ir neiagnozuotą - likusieji su patologijomis, sutrikimais, pijokų ir diedų kam virš 40 m užgimdyti - su autizmais, kitais -izmais. 21 amžiaus kriterijus atitinkančiai ekonomikai netinkame, esame ligonių ir senukų su gausiomis santaupomis valstybė pasienyje ES. Todėl nebeblūdykite, nerašinėkite idiotiškų planų. Jie nerealūs. Darykit senelių prieglaudų ir nemokytinų vaikų priežiūros ištisą parą versliukus, ir pakaks.

Tai

Tai portretas
O kiek iš Lietuvos pinigu nutekes per 1.5metu?

Kur

 Kur  portretas
apie,, ekonomiką,, rašoma,? čia eilinis lėšų švaistymas...

Galerijos

Daugiau straipsnių