Quantcast

Kokią naudą iš valstybės gauna kaupiantieji pensijai antrojoje pakopoje?

Grįžti į straipsnį

as

as portretas
p rekomenduoju pasiklausyti Rolando Paulausko pasisakymus ytube apie pensiju kaupimus protinas zmogus

...

... portretas
ŽALOS: 1) toks kaupimas PAŽEIDŽIA Konstituciją, nes tos išmokos mokamos NE visiems, o TIK turtingiems, GALINTIEMS nors kiek susitaupyt; - pažeidžiamas Konstitucijos draudimas neskirstyti piliečių pagal jų turtinę padėtį. 2) nežiūrint kad viešai skelbiama apie siekius MAŽINTI turtinę atskirtį, tokiais veiksmais ta atskirtis TIK didinama: mažai dabar turintys ateity turės DAR mažiau (nes per tuos atskaitymus jau dabar jų atlyginimas sumažintas), o štai dabar turtingai gyvenantiems DAR žadamas priedas. 3) tie pinigai iš biudžeto dabar atiduodami PRIVATININKUI, žmogui paliekama TIK valstybinė garantija, bet tai juk VĖL kainuoja, nes tas privatininkas NIEKO negarantuoja. 4) Na ir: tas privatininkas tuos pinigus investuoja SVETUR, taip skatindamas kitų šalių vystymąsi; JEI tie pinigai DABAR būtų išdalyti esamiems pensininkams, jie juos išleistų ČIA, taip skatindami vietinį verslą ir - SAVOS šalies suklestėjimą! Taip kad: NE tam kas Šaliai ŽALINGA.

...

... portretas
ACH, ir vėl makaronai tautai ant ausų KAIP bus gerai komunizme: "Antrosios pakopos pensijų kaupimo sistema yra labai svarbi pensijų sistemos dalis, nes kaupiančiam žmogui gali užtikrinti priedą prie „Sodros“ mokamos senatvės pensijos" - JEI taip būtų išties, nereikėtų kasdien TIEK propagandos varyt siekiant JUODA nors kiek pabalinti. Ir - pabandykim pasiaiškinti KIEK toks 'kaupimas' Šaliai atneša ŽALOS. Taigi, pasigininkim, paskaičiuokim neišvengiamas žalas:

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Aferistų iš privačių fondų cholujau-rašeiva.Naudą gauna ne mokėtojai į privačius fondus,o jų laikytojai ir ne iš valstybės,o iš mokesčių mokėtojų ir skriausdami ęsamus pensininkus.Ar dašuto?Ar manai esantis protingesnis už visus,avėpiza tu.?

Galerijos

Daugiau straipsnių