Quantcast

Šilumos kainos panašios kaip pernai, bet kai kas moka ir dvigubai daugiau: kodėl?

Grįžti į straipsnį

Eikit peklon su savo Gavnopoliais

Eikit peklon su savo Gavnopoliais portretas
Kuo žiemos šiltesnės,tuo labiau kainas iškelia,nes kitaip nebus pelno.Kiekvienais metais,prieš žiemos sezoną, kelia tiek šildymo,tiek elektros kainas.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Tegul pasako,kiek renovuoto namo gyventojai,kas mėnesį moka už banko paskolą imtą renovacijai.Tada bus kita kalba.

Na

Na  portretas
Kada kompensacijas už kietą kurą gausim jau 4 mėn eina. Tik spaudoje gražiai rašo

Taip

Taip portretas
Turi but,tokia prixvatininku seimo valia .

re

re portretas
Tikrai ne kaip pernai. Pernai budavo iki 120 eur, siemet gavai 170. Tiek nera buvę

Dama

Dama portretas
Trakų šilumos tinklai korumpuoti. Žiema šilta, o mokėti kaip už šalčiausius žiemos mėnesius. Kodel taip, visgi reiktų juos kontroliuoti. Negi nėra tokiu tarnybu kurie patikrintu Trakų šilumos tinklus. Ypač patkrinti kainas už mokesčius už mažiausius būstus.....

Alina

Alina portretas
Jo jo, Trakų šilumos tinklai nekontroliuojami. Priskaičiuoja dvigubai daugiau kainas už šildymą... Kodėl ten nėra kas patikrina, už mažą mažiausią butą daugiausiai reikia mokėti, kvadratūros mažos, o mokestis kaip už didelį būstą...Kame reikalas? O už bendrabučius kainos astrominės?.

Gyventoja

Gyventoja portretas
Kodėl Lentvaryje labai didelės kainos už šildymą, matomai apgaudinėja Trakų šilumos tinklai. Priskaičiuoja kiek nori, nesvarbu kaip šildo.. Vilniuje kainos lygtai mažėja, o TRakų šilumos tinklai LOBSTA iš gyventojų. Kodėl? Reiktų susirūpinti, kodėl ten tokios kainos. Už mažus būstus(bendrabučius) priskaičiuoja milžiniškas sumas.. Ką galvoja, kad ten normalių žmonių nėra, visi "bomžai" kurie nesupranta apie kainas. Toli ten ne taip. Visi ten protingi, edekvatūs ir supranta Trakų šilumos tikslus (pasipelnyti). Matomai nėra ten kontrolės, ką jie priskaičiuoja.

Senjore

Senjore portretas
Ko nerasot kokios Kauno raj.kainos.Siaubingos.Ne dvigubai ,o trigubai brangiau. Uz mazdaug 70kv.m. buta 206 eur.??? Tai ka gruodis buvo -20. Kaunas dar tureho grazint gyventojam skolas ,juk rase ,kad permoketa ,bet kur tau grazins.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaune uz 62 kv. sumokejau 110,66,tai gana daug. Irkodel taip visi tyli. Daug gyventoju, name turi konpensacijas. Tai mes ir turim uz visus sumoketi. Valdzia vis mazai. Juo labiau,kad ziema silta.

Nu jo

Nu jo portretas
Praitais metais buvo ir minus 20 salcio, siais metais 5 silumos, o kaina uz sildyma ta pati. Tai ka jei ir semiat butu minus 20, tai moketumem 5 kart brangiau?

senis

senis portretas
o kitam laikrašti parašyta kainos panašios kaip užpernai.

Galerijos

Daugiau straipsnių