Quantcast

Kinai pajūrio „nepaleidžia“

Grįžti į straipsnį

Cha cha

 Cha cha portretas
Beveik kiekvienoje normalioje šalyje yra “China Town”, tai gal Lietuvoje padarykime “China Town “šalia Palangos, tik 36 ha biškuti gal per daug Lietuvos mastu? Cha cha cha....

ttt

ttt portretas
viena tauta politiškai vadavo, kiti ekonomiškai stiprinti nori. Bet ar tai gerai bus, labai abejoju, Įklimsim į ekonominį chaosą iš kurio ir galim neišsikapanoti.

Taigi

Taigi portretas
Lietuva niekada nebuvo laisva, visada skubėjo kažkur pati įsiprašyti ir nuolankiai klausyti...

???

??? portretas
Kinu negalima įsileisti. Bus vargo ateinančioms kartoms.

>apatiniam

>apatiniam portretas
Labai menkos zinios apie Lietuvos dainas ir marsus. Siulyciau pasidometi. O kisti amzinu Lietuvos priesu, kuriuos Lietuva gerai patvarkydavo, fintifliuskas nereikia. Turime mes rimtesniu marsu.

bet idomu....

bet idomu.... portretas
"..Ir mano kraujyje nera slavisku "detaliu"... Tai prasome cia nepirsti savo "kolchozo"!? Jegu reikes i kova UZ Lietuva !! Lietuviai ka - dainos?..video-Wenn die Soldaten durch die Stadt marschieren.avi arba . Marlene Dietrich - Lili Marleen ", "Lietuva - tevine musu" O ,Gal- bus - kaip -video Марш "Прощание славянки"(В.Агапкин). Королевский оркестр Норвегии.?:))Tokiu dainu pas Lietuviu-NEKADA ne BUVO ir ne BUS! Deja, Deja,!:))???

Anonimas

Anonimas portretas
VYTI TUOS SIAURAAKIUS TARAKONUS IS LIETUVOS VELNIOP UZTENKA JAU HOHOLU IRA PRIVAZIAVUSIU!!!! :-)

Mes Lietuviai

Mes Lietuviai portretas
gyvename Kryžkelėje(ten kur visi pravažiuoja ir kur esame tarpe visų. Kinezai nedurni. Jie viską apskaičiavo.. Vistik čia yra tikrai reali grėsmė Lietuvai. O mes lietuviai turime nesileisti ir išlaikyti Savo. Kaip kad išlaikėm kryžiuočius, vokiečius, rusus ir kitoki brudą mus okupavusį. Su tais siauraakiais bus rimčiau. Jie nesiskelbia, nieko nepasako o per pinigą pasiima kas aniem reik. Nebijočiau, jeigu nežinočiau kad 30 metų Lietuvoje bujojanti ir vis didėjanti Korupcija yra kaip tik labai ,,į temą" kiniečiams ar kitokiems skėriams..

na,na

na,na portretas
atsiras kinu kvartalas Klaipedoje,opo to ir Palanga uzgrobs,ar negirdejot apie kinu triadas

Arijas

Arijas portretas
Nei rusas, nei gudas man ne brolis, kaip ir kinas ar dar koks italas... Ir mano kraujyje nera slavisku "detaliu"... Tai prasome cia nepirsti savo "kolchozo"!

gikas

gikas portretas
Neisileisti jokiu imigrantu.

Mantas

Mantas portretas
Rusai mūsų broliai? ;DDD Prašau nenusišnekėti ir neįžeidinėti

nu jo

nu jo portretas
rusas ar gudas vistiek brolis

Tai

Tai portretas
Kuo skiriasi rusai nuo kinu rusai musu broliai 40 proc rusiko kraujo teka musu gyslose na gal nerusisko o slavisko bet vistiek arciau dusios o kinai prie ko atviri priesai kur vienas kinas koja ikels ten ir simtas atleks kaip skeriai mokesciu nemoka ar dar mazai lietuviai sukinais komunistais problemu turi

pasvajok

pasvajok portretas
TOKIA VALDZIA VERSTI LAUK,NEGI LEISIM KINAMS SEIMININKAUTI LIETUVOJ,NEBER MASTANCIU VYRU POSTE

MOCIUTE

MOCIUTE portretas
jeigu isileis kinus tai jau skaityk palangos nebeturim,bus kaip rusams su sibiru,kinai iskirto sibira, uznuodijo baikalo ezera,ar ir mes sito norim ,parsiduoti uz piniga lietuva,DURNIU-LAIVAS,

Galerijos

Daugiau straipsnių