Quantcast

Kiek mokėtumėte už respiratorių?

Grįžti į straipsnį

Kvailių sala

Kvailių sala portretas
Nepirksiu nei to nei ano tegu mulkina kitus!

Anonimas

Anonimas portretas
0.50 ct ne daugiau kurie daugiau norės eisiu užkrėtineti juos :)

toj

toj portretas
metanolas gerai ejs tik zmoniu sveikatai bus p...c

Uz tokius

Uz tokius portretas
straipsnius rejkia atsakomybej traukti!!!!

krabas trina rankas

krabas trina rankas portretas
Treninguotiems verslininkams ateina aukso amzius...

Anonimas

Anonimas portretas
to Anonimui rusofiluinesijaudink dėl maskolių,gamyklos naujos statomos,Maskvos srityje pieš pusę metų pastatyta gamykla ,gaminanti insuliną,ir kita dėl cukrinio diabeto susirgimų,o kur dingo mūsų Endokrininių preparatų įmonė,rusai sugraužė?Žiūrėk Lietuvos ekonomikos,o ne rusų

As

As portretas
50 centu o daugiausia 1 euras

Aris

Aris portretas
Skelbimais siulyčiau pasidomėti mokesčių inspekcija. Norinčius užsiimti šių preparatų prekyba, turėtų gauti licenzija ir susimokėti mokesčius.

Kis

Kis portretas
Irena Degutiene aiskiai pasake,kad i posedzius neis kol neaprupins rimtomis apsaugos priemonemis,suprantama dezinfekcijos ,kaukytes pacios geriausios ,va kaip reikia save myleti.Sedi nabage prie kasos,ar uz prekystalio degalines darbuotoja su kaukyte,kuri neapsaugo,o vezajai vaziuoja ir vaziuoja is Italijos,ispanijos,prancuzijos ir mama ateina namuo pas dukryte ,kuri nelanko mokyklos nes pandemija,o kas liecia ka atnes mamyte?Suprantu,nera pelno tiek kiek iprasta,levos islaidos, kas galvuoja apie darbotuojus ir ju seimas?Negi is cia Veryga?

kis

kis portretas
jeigu dirbciau raspiratoriais aprupinti turetu savininkai(kad ir numavicius kasininkes maximomuose),gatves ir namus savivaldybes,o as savimi pasirupinciau pagal isgales ir meile sau.

Anonimas

Anonimas portretas
ką veikia vmi ?

.

. portretas
Tegul pasako verslininkai, kaip jie išgyvendavo, kai tų respiratorių žmonės beveik nepirkdavo ir jie kainuodavo netoli euro. Aš dar dabar vieną turiu su dviem filtriukais, kuris kainavo, jeigu neklystu, 83 centus. Dabar kainuotų 6 eurus. Paskaičiuokit pelną gaunamą iš žmonių nelaimės. Ir dar prašys, kad jiems valstybė kompensuotų ,,nuostolius", patirtus epidemijos metu.

ant

ant portretas
gydytojai ,rašydami regeptus pažeidžiamiems pacientams,galėtų išrašyti nors kiek , apsisaugojimo nuo viruso,priemonių.

AnI .Nors pagalvokite kartą apie Lietuvos žmones.

AnI .Nors   pagalvokite kartą apie Lietuvos žmones. portretas
Seimūnai turite i seimą eiti tik su kauk Respiratoriai medikam ir pardavėjom bei kitiem..Visi žinojotę jau sausi kaip sako epidemiologai ir siūlė pasirupinti žmonėm apsauga.Reikėjo spausti vyriausybę ,kad nemotų ranka,Juk daug mediku seime.Tai jūsų kaltė ,kad viskas labai pavėluota.Tik skubinatės surinkti virusa iš viso pasaulio.O apie musu žmones nesirupunate.Nors syki pagalvokite apie mus.

SEIMŪNĖ DEGUTIENĖ

SEIMŪNĖ DEGUTIENĖ portretas
Pareiškė ,,kol neduos respiratoriaus tol neis į posėdžius,, kuo mes prastesni ir turim pirktis patys.Dirbu ligoninėja dvi savaites pravaikščiojau su tuo pačiu respiratorium.Niekas neduoda.

Šiam joo

Šiam joo portretas
Jo,jo ir į pievas nu-jojo

Joo

Joo portretas
Karabauskio-Švarkelio vagių Valstybė nuo verslininkų neatsilieka, taip pat kelia kainas: jei dezifekantas kainuoja 5 eur tai valstybė pasiima 83 cnt, o jei pakelia kainą iki 50 eur tai valstybė pasiima 8eur.30cnt

Joo

Joo portretas
Lanzbyyrgio vagių Valstybė nuo verslininkų neatsilieka, taip pat kelia kainas: jei dezifekantas kainuoja 5 eur tai valstybė pasiima 83 cnt, o jei pakelia kainą iki 50 eur tai valstybė pasiima 8eur.30cnt

Cia ne verslynykai

Cia ne verslynykai portretas
O amzini ubagai...

Romualdas

Romualdas portretas
Kas liečia kaukes tai galima per mokesčius išsiaiškinti , kada ,kiek,kokiose vaistinėse buvo parduota respiratorių, kaukių.Vaistinės privačios ,kodėl apeliuoti į valstybe ?.Vaistinėse taip pat medicina mokėsi dirba .Klausimų daug vaistinių vadovams, kaip taip atsitiko, verslas privatus,kas kaltas?

išdalinti

išdalinti portretas
Dalia teisi,vietoj rinkiminių lankstinukų-raspiratoriai...,o iš perpardavinėtojų nepirksiu.Juos reikia bausti-komfiskuojant prekes...išdalinti benamiams,slaugos namams,vargingoms šeimoms ..

Romualdas

Romualdas portretas
Kur dingo UAB,, Būsto valdos ''kombinatoriai ,ir jų draugai iš ,,Dezinfa''atsiliepkit .Kaip blusas kurių gyventojai nematė ,tai dezinfekavot ir neva purškėt.Dėl blusų pasiaiškinsim teisme .Tačiau šį karta ir vyriausybės nutarimas yra dezinfekuoti daugiabučių laiptines ,ar tai atliekama? Dar matomai galvoja kaip vėl naudingai išdurti kažką ?.Tačiau galimas patikrinimas iš mokesčių inspekcijos,vis tik valstybe ne gyventojus išdurti .Galimybė atsakyti už neteisingus ,neteisėtus veiksmus jau kitokia.Kur dingot kai tikrai ir gyventojų apsisaugojimui to reikėtų. Meras gali neleisti apgauti pakontroliuoti ? veikia savisaugos instinktai ?Dabar eilinis kartas kai nematot naudos sau ,piršto nepajudinsit,kas jūs per žmonės .

S

S portretas
Mes ir toliau kalbamės, ir nieko nedaroma - vis tiek kaukių vaistinėse. net dirbantys vaistinėse dirbantys darbuotojai šiurkščiai elgiasi, kai klausiate apie medicinines kaukes. Kodėl valdžia tuo nepasirūpino, kodėl visos vaistinės seniai pardavė kaukes užsienio pirkėjams? Daugiau nei 40% piliečių neturi kaukių, juokingų ... ir turtingi žmonės galėjo dalyvauti ir nusipirkti mums daiktų, užuot kalbėjęsi

Dalia.

Dalia. portretas
Mūsų išrinktieji galėtų dalinti nemokamai vietoj reklaminių priešrinkiminių lankstinukų, jog artėja seimo rinkimai. Lauksiu. Nepirksiu.

pensininkė

pensininkė portretas
negi policija negali tokius verslininkus prikirpti juk tai spekuliacija o ne verslas parodyk įsigijimo dokumentus nedidelį antkainiuką ir kaip nori parduodi už normalią kainą arba konfiskacija ir dar padori bauda kaip galima šitokiu metu drįsti prašyti tokių kainų jie ne žmonės jie Lietuviai

Anonimui rusofilui

Anonimui rusofilui portretas
Moskaliai nesugrįš. Jų pačių ekonomika smunka rekordiniais greičiais. Rublis jau tuoletinio popieriaus vertės. Taip kad neturėk rožinių svajonių. Teks gyventi liberastinėje europoje ir išmokti verslumo. Arba badauti... ПТН ПНХ

Vladimiras

Vladimiras portretas
NE KIEK -AŠ NESERGU.

Anonimas

Anonimas portretas
Va tokius "verslininkus" ir vežė rusai į Sibirą. Gerą darbą padarė. Apvalė šalį nuo jų. Vešim ir mes, kai jie sugrįš, pažiūrėsim tada kas debilas.

Verslininkas

Verslininkas portretas
Šiaip spekuliantai išnyko su sąjungos žlugimu. Ir tik visiškas debilas nepasinaudos susiklosčiusia situacija. Kol bus perkančių už brangiai, tol tokios kainos ir bus.

O

O portretas
Valdzia ne turi rupintis savo gyventojais? Jei ne tegul .tas virusas plintasi man po...j.

Anonimas

Anonimas portretas
Nežadu nei pirkti, nei naudoti. Nebent valstybė dalintų nemokamai. O spekuliantus reikia karti ant sausų šakų. Ir neaiškinkit man, kad čia tik verslas...

Galerijos

Daugiau straipsnių