Quantcast

Kelių ir gatvių remontui – dar 39 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Kelių ir gatvių remontui Susisiekimo ministerija skyrė dar 39 mln. eurų. Šios lėšos bus skirtos iš 150 mln. eurų paketo, skirto paskatinti kelių tiesimo ir remonto verslą, mažinant koronaviruso pasekmes ekonomikai.

Susisiekimo ministerija praneša, kad ministro Jaroslavo Narkevičiaus įsakymas dėl papildomų lėšų kelių ir gatvių remontui buvo pasirašytas praėjusį penktadienį.

Anot ministerijos, antruoju lėšų skirstymo etapu pinigai skiriami keliams, kurie atitinka Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso sukeltų pasekmių mažinimo plane numatytus reikalavimus.

Planuojama, kad didžioji dalis darbų bus atlikta dar šiemet.

Tarp kitų finansavimas skirtas Alytaus miesto Naujajai gatvei remontuoti, Druskininkų Gardino gatvei, Veisiejų Jaunimo gatvei, Lazdijų Dzūkų gatvei, Žiežmarių Melioratorių gatvei, Šėtos miestelio Turgaus gatvei, Utenos Aukštakalnio gatvei, Dusetų Liepų gatvei, Aukštadvario Dariaus ir Girėno gatvei, Deltuvos miestelio Kaštonų gatvės remontui.

Taip pat skirta 8,5 mln. eurų Kelių direkcijos valdomų valstybinės reikšmės rajoninių žvyrkelių dangos stiprinimo darbams finansuoti.

Kelių ir gatvių remontui skirtos lėšos yra dalis 150 mln. eurų vertės paketo, kurį Vyriausybė skyrė valstybinės ir vietinės reikšmės keliams taisyti ir rekonstruoti, įgyvendinant Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių planą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių