Quantcast

Kelia nerimą Baltarusijos įtaka Klaipėdos uoste

Grįžti į straipsnį

NU JO

NU JO portretas
Lietuva atsisakys-Latvija priims,taip jau buvo.Lietuvai juk pinigu nereikia,ji laaabai turtinga.

Klaipėda

Klaipėda portretas
kazkokie pezalai, koks dar saugumas, ar Lietuvos imones saugios kurios amzinai tersia ir visokiais budais lobizmo pagalba itakoja valdzios sprendimus arba teismu pagalba vilkina sprendimus?

Va taip

Va taip portretas
Ha ha kur statistika procentais. kiek Baltarusijos kroviniai sudaro? ir kokie pinigai lieka Lt geležinkeliams ir uostui. Lietuvai kils grėsmė, kai baltarusai pasuks per Latviją. Nafta greit tekės kita kryptimi.

Vasia

Vasia portretas
TO Klaipėda. O tau matyt, kad pienas atsiranda iš Putino galo.

Kobai

Kobai portretas
Piteris pustuštis:) 8ta men+10mln tonu daugiau už mus krauta. Primorskas jau uzsidare o Ust luga bankrotuoja (sarkazmas:) Vakaleli mažuleli krauti baltarusiškas trašas net ir su visom preferencijom ir subsidijom per Piteri ekonomiškai nenaudinaga Tad kinkuroja Latviu uostai su Klaipeda o Odessa laukia kuom viskas baigsis:)

Šiaip

Šiaip  portretas
Patriotizmas paskutinis niekšų prieglauda. Samuelis Džonsonas.

Jo

Jo portretas
Kiek ruskiu gerbeju putoja

Anonimas

Anonimas portretas
Vėl tas išsigimėlis Kasčiūnas nerimsta, vėl tam narkomanui rusai vaidenasi ?

Koba Visorionovičius

Koba Visorionovičius portretas
Ruskių suorganizuotos intrigos - vos tik Lukašenka atsisuko į ES, tuoj kažkas pradėjo pjūdyti ES valstybes prieš Baltarusiją. O ir Piterio terminalai stovi pustusčiai, oi kaip būtų puiku jei bulbiašos savo trašas per ten eksportuotų...

Nu jo

Nu jo portretas
Nebebus belarusisku kroviniu, o dar ir muitininkus pastatys prie stulpu, kad neileistu nesaugiu elektronu is Astravo.

šunaujas

šunaujas portretas
o man laaabai giliai jau daaaug metu poxui ir do piazdy,seniai viskas prasikta,nieko naujo.

ne raudonsnukis komuniaga

ne raudonsnukis komuniaga portretas
na ka prasau per 30 metu nepriklausomybes putinas ir jo sebrai jau prie Lietuvos vartu.Kur ziuri amerika,ko tyli negi gins nuo rossijos Lietuva su rossijos Klaipedos uosta.

Anonimas

Anonimas portretas
Nepergyvenkit lietuviski pridurkai. Baltarusija savo krovinius perveda i Sankt Peterburgo uostus.

Oru nimagu

Oru nimagu portretas
Rusu neileisti gudu neileisti visur šnypai ir priešai:) Priešu kroviniai supa mus:) Blaid dol.bajobai mes tranzitine šalis:) Ju kroviniai musu infrastruktura jie kasa mes kraunam:) Ka jus urodai darysit be Rusu ir Baltarusu kroviniu?:) NiekO Jus esat iš lohu kartos jums pienas atsiranda iš parduotuves o pinigai iš bankomato:) Lohai

Klaipėda

Klaipėda portretas
Praktiškai visi LT strateginiai objektai, senų senovėje rusijos rankomis valdomi. Neverta pamiršti, kad rusai iš Lietuvos NIEKADA ir nebuvo išėję. Lietuva apraizgyta gerai užsimaskavusiais parsidavėliais. Kam neaišku, atsakykite sau į keletą klausimų - kodėl per 30 nepriklausomybės metų Klaipėdoje nesumažėjo nei viena rusiška mokykla, kam Rusijai tokio dydžio ambasados pastatas? Deja, rusai įsitikinę, kad KLP priklauso jiems ir tikrai ne Lietuvai...

NELOGIŠKA

NELOGIŠKA portretas
Aš už tai, kad rusai ir jų klapčiukai negalėtų manipuliuoti uostu. Bet šiuo atveju INVESTICIJOS ne mūsų, o jų. Jei neteiks krovinio - jų problemos, ne mūsų. Tegul statosi tuos angarus - juk neprašo rekonstruoti krantines, kaip "Smeltę" IŠDŪRUSI MSC - va ten tai gavosi šnipštas!

tara

tara portretas
Gerai kad gudus neisileidzia i Klaipedos uosta,nes ju kompanijos prilipusios prie rusu uzpakalio.Be to gudai vykdo siuo metu labai negrazia kompanija smeizdami Lietuva ir pretenduodami i Lietuvos teritorijos dali.Turesime su jais didesniu problemu,kai Lukasenka nueis.Tai durniu tauta,nieko nesiskirianti nuo rusu,neturejusi savo valstybes,todel savinasi svetima.Jei savintusi rusu,lenku,butu viskas gerai,bet situ bijo,tai savinasi musu mazos Lietuvos istorija.Grynai gudiskas firmas reiketu isileisti i uosta,bet kad ju firmos glaudziai susijusios su teroro salies firmomis,todel pavojingos.Svarbiausia gudu firma,o savininkas visada rusas apsisikes.

Bleeeeeee

Bleeeeeee portretas
Dieve degink viska čia jau nieko nebeišgelbesi.

Dg

Dg portretas
Jus dziaugites kad bus darbo zmonem ir kad eis krova per musu uosta...

pensininkė

pensininkė portretas
visur vaidenasi pavojai ar patys savo šešėlio nebijote

Galerijos

Daugiau straipsnių