Quantcast

Kas į vėjo malūnus Baltijos jūroje kaišioja pagalius?

Grįžti į straipsnį

>maža lietuva

>maža lietuva portretas
baik bliauti kaip senas raudonskūris. kokios hidroelektrinės Lietuvoj. A tu durns. Esame lygumų šalis, kur aukščiausia kalva net 400m nėra. Upių debitas apgailėtinas ir vis mažėja. jei nesupranti, tai geriau žiūrėk projektus per LNK su žvaigždėm.

LIetuva maža

LIetuva maža portretas
Ir jai visai užtektų kelių valstybinių hidroelektrinių ar kelių kitokių energijos gamybos šaltinių. Ale-bet-tačiau kuo toliau, tuo daugiau statoma visokių šiukšlių deginimo ar biokuro jėgainių, saulės bateriju parkų, vėjo jėgainių(jų jau yra sočiai..).Dabar dar veržiamasi į jūrą..VISKAS NE MUMS, VISKAS - PELNO MYLĖTOJAMS ! Kurie pas mus vykdo veiklą ir 'iškišę' mums energiją plėšia už ją pasaulinėmis kainomis. Negana to dar išsiveža užsienin mūsų pinigus.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
kokią naudą man, Lietuvos piliečiui duotų tie privatininkui dirbantys vėjo malūnai? Dar suprasčiau kad jie būtų valstybiniai. O dabar..Vėl kaip Kubiliaus laikais verstumėt Valstybę supirkinėti nusikalstamai aukšta kaina šių jėgainių ,,nešvarią"energiją?(,,nešvari" nes labai sunkiai apdirbama-išgryninama..).Matosi kad žulikai niekaip nepamiršta tų auksinių laikų kai pinigais lijo

Per

Per portretas
Ir dar - matomai dėl vėjo be tos importuotojų mafijos nemaža suda verda ir tie saulės bakterinikai kur jų apsikineta žemę bent mišku galima paversti,ar paseliais atnesanciais tikra nauda

Per

Per portretas
Labiausia kraštovaizdį darko apstatyta derlinga žemė saulės bakterijoms už kurias mums brangina elektra,o jūroj dar įdomiau j

pagaliai nusibodo

pagaliai nusibodo portretas
Teoriskai galima buvo jau seniai patiems apsirupinti savo el. energija, bet visada praktiskai gaunasi tik Astravas. Visi komentarai i ta puse, net keista, kad tiek i propaganda investuojama. Cia kaip sename anekdote: kad ir kaip bedeliosi turimas detales, visvien gausis AK-47.

Jo jo

Jo jo portretas
Nu nx, nereikia jokių jėgainių, paskui vėjas didelis bus. Gana tų uraganų.

Anonimas

Anonimas portretas
TAM "Laisvas pilietis". Jau turi laisvą dujų "bačką", tik dujos nuo to vienos brangiausios Europoje, o per bačką už kurią dar mokėsime ir mokėsime importuojamos tos pačios rusiškos dujos. Dar yra elektros jungtis su Švedija, tik kad pinigėliai išplauti, o jungtis vis remontuojama ir remontuojama - vien aferos.

tai

tai portretas
Dar viena aferistų gauja, atrodo elektros srautus nori įjungi, nori išjungi. Apskritai , pajūrio tik 90 kilometrų ir kažkokie vertelgos nori vardan savo asmeninės gerovės pajūrį nudergti svetimkūniais.

R

R portretas
Eikit na... su savo kainu mazinimais. Visokios jungtys su Svedais turejo atpigint elektra , stebuklingas duju laivas -dujas. Kur tos mazesnes kainos dabar? Jos visos monopolininku kisenese , kurie net saules bateriju parkus paverte i nuostolingus , nes supirkimo ikainiai buvo juokingi palyginus su tuom , ka plesia monopolis.

Laisvas pilietis

Laisvas pilietis portretas
Seniai jau galėjome turėti savo jūros vėjo elektrines ir nepirkti elektros iš rusų, kurie už mūsų pinigus tankus ir raketas gamina ir mums graso.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne menkes, delfinai

Menkės, brangieji,

Menkės, brangieji, portretas
menkės! Greit neliks kur pažvejot, vien baisuokliai betono malūnai.

haa

haa portretas
nu gi ant kiek reikia but dundukams tiems dienos modieriams...rasai diena.lt paraso nepasiekiamas,tipo ip blokuoja,o varai i kauno.diena.lt ar klaipedos.diena.lt tai ileidzia...tai jai blokuojat isvis uzblokuokit! mat cia su tiesa nedraugaujama...visi kas raso tiesa tie priesai...beje jau delfis zymiai liberalesnis nei sis...pasidare...

Jonas

Jonas portretas
Vėl uzdakomasis straipsnis. Dėl kažkieno biznio mūsų pajūrio vaizdą teršti. NE!

protas

protas portretas
tokius isvedziojimus raso kvailiai

...

... portretas
Tų velnio jėgainių NEREIKIA, tik per jų sukimąsi klimatas Žemėje keičias! (ypač tos jėgainės kenksmingos virš jūrų). Nes - vėjas gimęs LAISVAS, o Gamtoje už viską reikia mokėt... tai ir mokam klimato atšilimu ir niokojančiais potvyniais; deja - ir žmonių gyvybėmis.

tai

tai portretas
Tiek pajūrio teturim ir tą nori nuši..ti.

Galerijos

Daugiau straipsnių