Quantcast

Karantino metinės: viešbučių ir restoranų atstovai rengia protesto akciją

  • Teksto dydis:

Antradienį sukankant lygiai metams nuo pirmojo karantino šalyje paskelbimo, Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija įvairiuose Lietuvos miestuose rengia protesto akciją „Paskutinė verslo vakarienė“.

Asociacijos teigimu, per metus maitinimo bei apgyvendinimo verslas nesulaukė jokios Vyriausybės paramos, todėl dalis įmonių bankrutuos.

„Akcija bus siekiama dar vieną, jau paskutinį kartą Vyriausybei pasakyti, kad metus be paramos gyvenantį ir didžiąją laiko dalį uždarytą sektorių yra ištikusi agonija – be skubios pagalbos daugelis jo atstovų šį pavasarį jau nebeatsidarys“, – rašoma pranešime.

Akcijos metu centrinėse Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos aikštėse bus padengti staliukai, paklotos viešbučių lovos, o prie jų stovės personalas.

Prie protesto akcijos prisijungs ir Lietuvos kelionių verslo asociacija – ji protestuos Vilniuje V. Kudirkos aikštėje šalia Vyriausybės rūmų.

Asociacijos teigimu, turizmo verslas per metus neteko 85 proc. pajamų, prarado 30 proc. darbuotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Kokiu viesbuciu ir restoranu, cia visi Lietuvos zmones turi eiti i gatves ir versti ta nevykeliu plunksnuotu "kosmonautu" valdzia!

Kaunietis

Kaunietis portretas
normalus zmogus valgo , miega ir dauginasi namie- apsieina be restoranu , be viesbuciu ,viesnamiu!

O.

O. portretas
Koks čia protestas? )) Čia atrodo bus kažkoks spektaklis
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių