Quantcast

Niršta dėl naujo taršos mokesčio: tai yra žmonių apiplėšinėjimas!

Grįžti į straipsnį

Darbininkas

Darbininkas portretas
Eilinė legali vagistė

D

 D portretas
Naujas reketavimas plėšiku jie daugiau nieko ir nemoka kaip vlyt žmonėm kišenes

Manau

Manau portretas
Kad atsiras seime dauguma adekvaciai mastanciu zmoniu ir nepriims sito kvailo Gentviliuko istatymo. Kita vertus kaip gali vienas idiotas uzkraut papildomus mokescius visai Lietuvai, tuo labiau, kad nera net sasajis su tarsos mokesciu. Gal dar reiktu prabalsuot ar jis gali aplamai buti ministro kedeje, nes smegenu nerasta.

Df

Df portretas
Banditu planas

M

M portretas
Vygdomas reketas plėšti žmones mokesšiais ir skiepais

A

A portretas
Aš manau, kad bet kuris mokestis turi būti visų pirma teisingas. Ne taip, kad trūksta biudžete pinigų, galvojam kokio mokesčio nėra. Tai padarom kažkaip. prisidengsim ES reikalavimais. Taršos mokestis ir turėtų būti mokamas už taršą proporcingai kiek terši. Gal draugo tėvukas išsitraukia senutę tepalu varomą "Volgą" tik kartą į metus kapinių už kelių km aplankyti, o kitas su darbine mažalitražke darbo reikalais keliasdešimt tūkst. prasuka, bet tai išeitų, kad diedukas teršia vis tiek labiau. Be to nereikia suabsoliutinti elektromobilio, kaip netaršios transporto rūšies. Gamybos išmetimai gerokai lenkia automobilių su VDV. Elektra gaminama daugiausiai naudojant iškastinį kurą. Manau, paprasčiausiai taršos mokestį įkišti į akcizą. O kad "fūrų" savininkams nepraeitų noras piltis degalų Lietuvoje, jiems galima taršos mokestį pridėti prie kelių mokesčio. Tokiu būdu. supaprastėtų mokesčio administravimas, o ir pats principas būtų išlaikytas: degini degalus, reiškia terši, todėl ir moki.

Anonimas

Anonimas portretas
jau nezino is kur pinigu iskrapstit idiotai

To anonimas

To anonimas portretas
Uztat pragyvenimas Lietuvoje trigubai pigesnis.

Anonimas

Anonimas portretas
"Kai kur, pavyzdžiui, Danijoje, sumokama dviguba, triguba kaina už taršų automobilį." Tik pamirsot kad Danijoj algos trigubai didesnes :)

Simans

Simans portretas
Jums braliukai taip ir reikia jeigu esat asilai

Arūnas

Arūnas  portretas
Kiek sitas banditizmas ir atviras reketas tęsis, kada jau buržujam bus gana.

ir toliau

ir toliau portretas
balsuokit uz konservas...

Anonimas

Anonimas portretas
Anksciau plesikus kardavo, akis isbadydavo, rankas kapodavo. Dabar baudziauninkai jau ne zmones, o gyvuliai su kuriais burzujai gali daryti ka tiktai nori. Net nusauti vidury dienos. Suprantat, gyvuliai masinomis nevazineja. Nebent nuvezami i mesos kombinata.

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu yra bandoma apmokestinti net ne tarsius automobilius,tai vadinasi cia ne tarsos mokestis o tik naujas turto mokestis.Ir nereikia prisidengti ES spaudimu,nes tam pakanka simbolinio itin tarsiu masinu apmokestinimo.Dabar ir priusai ir naujausios kartos dyz.su visais DPF ir adblue sistemomis bus apmokestinti???Turbut tie mamyciukai sedintys ministerijoje net nezino kas tai yra ir kaip tai veikia.

M

M portretas
Tai tik pradzia... kur dar bus programele kiek "tersiama", kur dar bus tarsos leidimu pirkimas ateity (taip, tas pats kaip dabar imonems, tik cia kiekvienam)... cia puikioji "zalioji" politika ... biurokratijos zmoniu smaugimas...

Hdg

Hdg portretas
Ir toliau balsuokit uz konservus ir liberalus:))))

Aš portretas
Viskas. Perku arklį ir vežimaitį ir iš manęs jokio taršos mokesčio negausit.

Bus rinkimai nauji....galvokite.......

Bus rinkimai nauji....galvokite....... portretas
Kam rinkote konservatorius prie lovio......dabar nedejokite......nuskurdino tautą......

Anonimas

Anonimas portretas
''ekspertai'' rašantys-pagalvokit apie taršos poveikį sveikatai

Antanas

Antanas portretas
Britai jau seniai suprato koks durnių laivas yra ES ir pasitraukė. Laikas Lietuvai surengti referendumą dėl pasitraukimo iš ES.

66

66 portretas
Čia tiesiog valstybės reketas. Vyriausybės nekompetencija tiesiog liejasi per kraštus....

padekokit balsavusiems uz konservatorius

padekokit balsavusiems uz konservatorius portretas
Surinke pinigus oro jie neisvalys ,pinigai reikalingi Cichanouskajai islaikyti ,pabegeliu konteineriu nuomai apmoketi,bei mentu premijoms kurie juos gina nuo tautos.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
tai ne taršos mokestis , tai žmonių apvaginėjimas , valstybės tarnyboje vagys besirūpinantys turtuolių interesais - nuolaida auto pirkimui, elektra nemokamai ir už tai sumoka kiti. O kad elektromobilis priteršė net nepajudėjas iš vietos tai yra baterijų gamyba/utelizavimas . Kas teršia daugiau , 1 km per metus nuvažiavęs ar 100ooo km ? akivaizdi vagystė . Turi apmokestinti kurą net elektrą , tai bus sąžininga . O dabar sulyginimui valstybinė mafija nenorėjo padaryti naudos lietuviams montuojant nemokamai sgd dujas , ir priversti valstybės tarnautojus duot naudos iš aferos sgd dujų terminalo nuomos . Taigi rūpinamasi benzino tiekėjais . Ta pati afera su autobusų pirkimu , pasirenkamos vėl ne dujos . Taip kad valstybės tarnyboje nusikaltėliai apvaginėjantys ne turtuolius

kiesa

kiesa portretas
D e b į l u šaika

Anonimas

Anonimas portretas
Labas rytas, prabudo.... Visi mokesčiai yra plėšimas ir reketas, o didžiausias banditas yra valdžia...

to Sita reikala

to Sita reikala portretas
Ar kada tauta sprendė rimtais klausimais? Kaip reikia taip ir bus. Liko tik vakarų - rytų varžybos ir kas kurį apstatys, o eiliniai žmonės visais laikais prisitaikydavo.

Sita reikala

Sita reikala portretas
turi svarstyti tauta per referenduma ir tik tie kurie turi vairuotojo pazymejima!

MAŠINAS Į LAUŽYNUS

MAŠINAS Į LAUŽYNUS portretas
VISI ANT DVIRAČIŲ..........

Galerijos

Daugiau straipsnių