Quantcast

Kada bus leista visiškai atverti turgavietes?

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sako, kad turgavietes visiškai atverti bus leista tada, kai jos užtikrins saugumo režimą.

„Kalbant apie turgavietes, kiekvieną dieną vis atsiveria vis didesnės galimybės įvairiai prekybai. Esminis klausimas – kada tik šitos prekybos vietos bus pasirengusios pilnai užtikrinti tą patį režimą, kas yra atliekama kitose prekybos vietose – kad nebūtų rizikos grupės darbuotojų, kad būtų tinkamos apsaugos priemonės, ribojamas klientų srautas, išlaikomas atstumas“, – nuotolinėje spaudos konferencijoje trečiadienį sakė S. Skvernelis.

Premjeras sakė tikįs, kad turgavietes atverti bus galima jau kitame karantino švelninimo etape.

„Diskusijos vyko ne pirmą dieną ir dažnai girdėjome atsakymus, kad mes negalime uždrausti turgaus prekybos vietoje prekiauti rizikos grupėje esančiam asmeniui. Jei toks požiūris bus, bus sudėtinga. Bet aš tikiuosi, kad mes jau kitame etape, galbūt nelaukiant dviejų savaičių, galėsime žengti šitą žingsnį ir visiškai atverti visas turgavietes“, – kalbėjo premjeras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valentina

Valentina portretas
Didesnes nesamuones je negalejo sugalvoti turgui ,maistas parduodamas uzdaroi patalpoi o rubus lauke budeliose neleidzia pardavinet eikit prekiaukit ant stalu mokekit po 6 eurus ir dar uz budele pilna kaina ,aplink vagis .

Regina

Regina portretas
Kiekvieno žmogaus pasirinkimas kur ir kas dirba.Turgus po atviri dangum saugiausia vieta.Senjorai stipresni ir atsakomybės ,sąmoningumo jausmas didesnis.

kodėl

kodėl portretas
tie garbingo amžiaus sulaukę žmonės yra diskriminuojami čiut recidivistai?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių