Quantcast

JT komitetas rekomenduoja Lietuvai peržiūrėti sprendimus dėl baltarusiškų trąšų tranzito

Grįžti į straipsnį

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Labai populiaru dabar rėkti už sankcijas, blaiviai neįvertinant tikros situacijos. Jei tavo nuomonė kita, tai jau tu Tėvynės išdavikas. Kas nesupranta apie trąšų rinką, pasiimkit oficialius internete publikuojamus dokumentus ir įvertinkite kas juose išdėstyta. Kai tik Belkalį uždarė, kalio trąšų kainą išaugo kartais. Kam tai nauda? Tik rusynui! O jūs žinot, kad rusynas 2022 metais gavo pasakiškus pelnus iš trąšų prekybos. Viešai skelbiamos pajamos viršijo 22 milijardus JAV dolerių. Ruskiai tik trina rankas ir džiaugiasi, kad belkalis uždarytas. Ruskiai viešai deklaruoja, kad iš trąšų prekybos jie ir šiemet gaus rekordinius pelnus, iš kurių galės toliau ginkluotis. Mes visi žinom, kad batkia sėdės soste, kol putinas bus. Tai griaukim putiną, kad Baltarusija laisva būtų. Aš manau, kad tie, kurie rėkia apie belkalio blokavimą, tie palaiko rusiną kare prieš UKRAINĄ!

putin XUILO

putin XUILO portretas
O kas pirmininkauja tam JT komitetui? Gal I. Udovitskis, o Vaitkus sekretorius?

vėl

vėl portretas
Afrikiečių sotumas didesnė vertybė už ukrainiečių gyvybes? Kas trukdo per Ust-Lugą trąšas vežti? Juk tiek mus Lukošius gąsdino metai iš metų, kad nukreips krovinius į Mordoro uostus. Kas trukdo dabar mėgautis tais uostais?

skiep

skiep portretas
tai ko per rusyna nevez?Juk tarakonas jau keli metai karksejo,kad per Lietuva neves,tai ko dabar nor is musu?

Gėda JT

Gėda JT portretas
jiems nesvarbu žmonės mirštantys kare, baisu, gėda......laikas šią organizaciją naikinti, jos sprendimai labai abejotini

Joo

Joo portretas
Dabar advokatas Stanislovas tomas kalbina Lukašenką kad Lietuvą apskųstų tarptautiniam arbitražo teismui ir prisiteistų 10 milijardų žalos.

Joo

Joo portretas
Tai advokato Stanislovo Tomo pergalė prieš Lanzbyyrgių šaiką.

zmoniu-issigimimas,

zmoniu-issigimimas, portretas
Nemoka dirbti musu valdzia,tik koliotis,juodinti sugebama seime,o darbai lieka kitai valdziai,jie tik kaisioja savus i postus,nes laikas eina,nu ka gera valdzia issirinkot ponai miegantys,dabar dziaukytes kai didziosios valstybes mulkina,naikina mazas valstybes,net nemoka pastoveti uz save,lietuva,nieko nemokat spresti,vis laukiat kitu patarymu,tik trainiojas po pasauli kaip nesveiko proto valdzia,o savus zmones mulkina,pajuokos objektas,

išvertus

išvertus portretas
JT beveisliui šunyčiui pasakė į būdą.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
JT daro viską , kad Lietuva būtų sunaikinta pilnai , tai ir migrantų įsileidimas be apribojimų , ir visi kiti sprendimai , svarbiausia AFRIKA , NES VISA JT VALDŽIA IŠ TEN .

Galerijos

Daugiau straipsnių