Quantcast

„Jėgos“ žaidėjas iš Kėdainių septynių eurų laimėjimą iškeitė į daugiau nei 120 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Kęstutis iš Kėdainių tapo pirmuoju šiais metais loterijos „Jėga“ Didžiojo prizo laimėtoju. Vyrui atiteko 120 407 eurai, kuriuos atnešė bilietas, įsigytas už ankstesnį laimėjimą.

Smulkus laimėjimas atnešė solidų

Kaip pasakoja Kęstutis, laimingąjį bilietą jis įsigijo, nes palankiai susidėliojo visos aplinkybės.

„Vieną šeštadienio vakarą užsukau į parduotuvę. Einu pro „Perlas Plius“ tašką, kuriame įprastai būna žmonių – žiūriu, nėra eilės. Galvoju, reikia užsukti. Užsukau, pasitikrinau jau turėtą bilietą – paaiškėjo, kad laimėjau septynis eurus. Tada nusprendžiau investuoti juos į kitą bilietą. Susigalvojau skaičius ir nusipirkau „Jėgos“ bilietą su septyniais skaičių deriniais. Vienas iš jų ir buvo laimingas“, – apie tai, kaip vieną laimėjimą iškeitė į kitą pasakoja kėdainiškis.

Bilietą tikrino ir vakare, ir ryte

Kęstutis žaidimo tiesiogiai nestebėjo, bet bilietą pasitikrinti nusprendė dar tos pačios dienos vakare. „Buvo jau vėlus vakaras, bilietą tikrinau internetu – www.perlas.lt. Nepatikėjau, kai kompiuteris parodė tokį skaičių. Žmona buvo šalia – ir ji nepatikėjo. Pasikalbėjom, kad rytas už vakarą protingesnis. Ryte vėl patikrinom bilietą. Tik tada jau pradėjom suprasti, kas nutiko. Abu apėmė džiaugsmas, pradėjom dalintis mintimis, kuo tą laimėjimą galime paversti“, – pirmuosius įspūdžius prisimena laimėtojas.

Ryte vėl patikrinom bilietą. Tik tada jau pradėjom suprasti, kas nutiko. Abu apėmė džiaugsmas, pradėjom dalintis mintimis, kuo tą laimėjimą galime paversti.

Matė, jog laimėtojas – ieškomas

Loterijos „Jėga“ Didžiojo prizo laimėtoju Kęstutis tapo ir sužinojo apie savo laimėjimą tą pačią dieną – liepos 24-ąją, tačiau į loterijos atstovybę atvyko po kiek daugiau nei savaitės.

Kaip sako vyras, reikėjo laiko susidėlioti mintis: „Matėm, kad žiniasklaidoje buvo rašyta, jog ieškomas laimėtojas – žmona parodė laikraštį ir sako: apie tave rašo. Bet mums dar reikėjo su vaikais apsitarti, suplanuoti, kada nuvažiuoti galėsim. Ir apskritai – apgalvoti, kaip laimėjimą naudosim, kad naudinga, protinga būtų – kad neiššvaistytume“, – kalba vyras, planuojantis gautus pinigus panaudoti buities gerinimui, remontui, taip pat dalį – skirti vaikams.

Kęstutis kol kas pirmasis, kuriam šiais metais pavyko atspėti šešis išriedėjusius kamuoliukus ir laimėti „Jėga“ Didįjį prizą. Pernai įspūdingos sumos žaidėjams iškeliavo keliskart – gegužės mėnesį 108 391 eurą laimėjo seserys iš Vilkijos, liepą 104 415 eurų atiteko vilniečiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių