Quantcast

Iniciatoriai: ekonomikos padėtis leidžia mokėti 13-tą pensiją

Grįžti į straipsnį

Darbininkė

Darbininkė portretas
skaitau ir stebiuosi pensininkų pasipiktinimu kad jie prieš šventes gaus 200 eurų! Tai džiaukitės. Pagaliau atkreipė dėmesį. Kas tie 200, vargeli! O jau Lietuva dėl to tikrai nepaskęs. Visi darbuotojai gauna išmokas prieš šventes, o pensinikai dirbę visą gyvenimą, tikrai to nusipelnė

pensininkės nuomonei

pensininkės nuomonei portretas
kokie vaikai turės atiduoti skolas? kai jau dabar jie yra išlaikom tos pačios valstybės, jaunimas nenori dirbti ir stovi darbo biržoj, bijot, kad sumažės pašalpos gegutėm kurios ir pačios gyvena iš vaiko pinigų niekur nedirba, kiek daug pergyvenanciu, kad pensininkams mokės 13-pensija.visa pilna pensiją galėtų išmokėti Kalėdom o ne 200-euru ar iš jūsų kišenės mokami tie pinigai?

Jaunimas

Jaunimas portretas
Taigi nesąmone totali . O kas skolas grąžins ?! Negi tiems seimo pensininkams dar reikia 13 pensijos?! Gauna daugiau nei 600 eurų pensijas, gauna algas seime ir dar jie gviešiasi 13 pensijos !!!

AŠ portretas
Kukuraitis masto teisingai.Apie trylikta pensija turi priimti atėjęs naujas seimas.O ne kaip Kirkilas su savo klanu viska ištaškė ir paliko tik bedugne ekonomikoje.Ir dar jie taikosi į seimą.

Nuomonė.pensininko.

Nuomonė.pensininko. portretas
Manau,kad Skvernelis ir jo klanas neturi supratimo apie ekonomiką ir skolas.Arba Skvernelis prieš rinkimus suokia melagingus pareiškimus.Kaip galima rasti galimybių jei biudžetas dideliame minue Sodra minuse.Skolų milijardai.Manau tokius melagius ir jų melagingus pareiškimus reikia paduoti į teismą.Dar visi medikai negavo žadėtų pinigų.Nejaugi neatsiras kas ,kad šitolius melagingus pareiškimus skelbiančius padarytu galą.

OI-OI

OI-OI  portretas
SKOLA BAISI.BET ,JEI JAU NUTARS MOKĖTI/ aš už tuos nebalsuosiu/,TAI JAU KAS GAUNA DAUGIAU,NEI 600,MOKĖTI TIKRAI NEREIKĖTŲ.

Pensininkės nuomonė

Pensininkės nuomonė portretas
Iš kokių pinigų mokėsit .? Nemeluokit dundukai susigundys.Skolų 22 milijardai eurų paimta.Sodra minuse,biudžetas giliame minuse.Bet į valdžia dar veržiasi.Mat dar gaus iš ES pinigų ir reikia dar juos ištaškyti.Nors ir pensininkš ,gaunu tik 300 eurų ,bet nenorių vaikams palikti tokia didelę naštą ,mokėti skolas ir vargti visą amžių.Šalin rankas nuo mūsų pinigų.Pasklatykite knyga,,Kabinetas 339..Tai apie Slvernelį ir jo klaną.

Bambalinis

Bambalinis portretas
balsuos uz tokius geradarius karbauskiechius .

Cha

Cha portretas
Maža ką prieš rinkimus "ekonominė padėtis leidžia", kad tik daugiau balsų susišlavus, o po rinkimų vėl mokesčiai auga...

Pensininkė

Pensininkė portretas
konservų Tvarto pensininkams būtina NEMOKĖTI nei šios 13, nei dar kokios išmokos. Jie pareiškė kad tokie mokėjimai žemina jų orumą.(turbūt jų vadai jiems geriau moka?).Prašom jų dalį pridėti minimalias pensijas gaunantiems senukams

Galerijos

Daugiau straipsnių