Quantcast

Į Ūkio banką pervestas pensijas išmokės Šiaulių bankas

„Gerąjį“ finansinių sunkumų patyrusio ir antradienį uždaryto Ūkio banko turtą ketinantis perimti Šiaulių bankas trečiadienį pradės mokėti avansus pensininkams, kurių pensijos buvo pervestos į Ūkio banką.

„Atsižvelgiant į tai, kad Ūkio banke turėjo sąskaitas tokios jautrios socialinės grupės, kaip pensininkai, mano žiniomis, Šiaulių bankas planuoja paskelbti pranešimą, informuodamas, kad nuo trečiadienio 13 val. pensininkai, kurių pensijos “užšalo„ Ūkio banke, galės kreiptis į Šiaulių banką, ir jiems bus išmokėti vadinamieji pensijų avansai iki 300 litų“, - sakė Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas.

Šiaulių bankas patvirtino, kad pensijų avansus pradės mokėti trečiadienį po pietų.

Šiaulių bankas pranešė, kad pensijos avansas pervedamas į nemokamai išduodamas banko mokėjimo korteles „Visa Electron“ ir „Maestro“, o šia paslauga galės pasinaudoti visi Ūkio banke pensijas gaudavę asmenys. Iki balandžio 1 dienos jie turės užpildyti prašymus „Sodrai“.

Siekdamas užtikrinti sklandų visų į Šiaulių banką besikreipiančių Ūkio banko klientų aptarnavimą, bankas planuoja ilginti skyrių darbo laiką.

Pagal klientų skaičių Šiaulių ir Ūkio bankai yra panašaus dydžio. Lietuvos bankų asociacijos duomenimis, 2012 metų pabaigoje Šiaulių bankas turėjo 161,8 tūkst. klientų, iš jų 150,6 tūkst. - fizinių asmenų ir 11,2 tūkst. - juridinių.

Ūkio banko paslaugomis naudojosi 151,2 tūkst. klientų, iš kurių 141,56 tūkst. - fizinių asmenų ir 9,6 tūkst. - įmonių ir įstaigų.

2012 metų pabaigoje Šiaulių banko išduotų mokėjimo kortelių skaičius viršijo 58 tūkst., o Ūkio banko - 99 tūkstančius.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankasŠiaulių bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

LESBI PRADEJORINKIMU KOMPANIJA

LESBI PRADEJORINKIMU KOMPANIJA portretas
O VISKAS LAAABAI PAPRASTA. NUTUKES NUO MUSU BEDU IR NELAIMIU GRYBES PYYZDALAIZYS, TOKIU BUDU SUGALVOJO LEZBIJETES REITINGUS PAKELTI IR ZMONIU DEMESI NUO AKTUALIU SOCIALINIU PROBLEMU NUKREIPTI I SHONA, I UKIO BANKA. PRISIVOGUSIAI PSEUDOKOMUNIAGU SAJUDINIAI GAUJAI REIKALINGAS CHAOSAS IR "priesas is kitur" o dar geriau su rusishka pavarde. O FAKTAI TOKIE - BIUDZETAS NESURENKAMAS, SODRA VARPA GRAUZIA, PASALPOS IR PENSIJOS VELUOJA, VALSTYBES SKOLOS PERZENGE VISUS KRITERIJUS, ATEJO PILNAS LIETUVOS EKONOMIKOS KRACHAS. TODEL IR PASIRINKO ROMANOVA IR UKIO BANKA, KAD, ATSEIT, "ZMONES ZIUREKIT CIA NE MES, NE VALDZIA, CIA TOKIE, KAIP RUSAS ROMANOVAS IR JO BANKAS KALTI"... GAILA, KAD VLADIMIRAS NESITIKEJO TOKIU PROVOKACIJU. NORS PO ISTORIJOS SU SNORU GALIMA BUVO TO TIKETIS. KA PADARYSI - DORAS ZMOGUS NEGALVOJO, KAD TOKIE PADUGNES VALDZIOJE IR POLITIKOJ. NIEKUO, LAIKAS VISKA I VIETAS SUDELIOS. Jurijus Subotinas.

As

As portretas
Kad bus priversti jungtis Ūkio ir Šiaulių bankai jau buvo aišku prieš pusę metų. Nes Lietuvos bankas jiems buvo pasakes kad jungtusi o kadangi nesutiko, padarė atpirkimo ožiu Ūkio banka. Neužilgo atsiras dar vienas žaidėjas kuris nupirks abu bankus.

Žemaitis

Žemaitis portretas
Kada pradės rimtai kai kas žiūrėti į Lietuvoje apsireiškusius dalbajobikus komentatorius Subotinus ir panašius, ar taip ir klausysime į vepeliojimus atsipūtę?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių