Quantcast

I. Šimonytė: sprendimai dėl biudžeto sukuria apie 200 mln. eurų papildomų išlaidų

Grįžti į straipsnį

Eksperte finansu mat!

Eksperte finansu mat! portretas
Sunkmetis ateina Grybauskaitei ,Simonytei! Skaitykite Respublikoje straipsni Slaptos „Snoro“ bylos gali būti atverstos .

Panele Simonyte is savu grazinkite Snorui !

Panele Simonyte is savu grazinkite Snorui ! portretas
Jau dabar Simonyte apie taupima kalba taupyti reikia mat , Snoro banko savininkui grazinti reikes milijarda tik prie ko tauta? Jei Simonyte ,Kubilius ir Grybauskaite prisidirbo !Gal pencijas pamazins kad Snoro savininkams pinigus grazinti?Ar vaiku pinigelius....?????

Kapitonas

Kapitonas portretas
Mat kaip. Baigėsi ES parama ir staiga tenka susiskaičiuoti. Svetimų pinigų gerovė baigėsi. Dabar žiūrėsit kaip kiti iš mūsų pinigų vogs ir klestės. Aišku kad liūdna, o dar skolas reikia atidavinėti.

Anonimas

Anonimas portretas
Geriems dalykams nėra o karinei technikai pinigų atsiranda visada. Trumpui šarvuočiams kvailiems kareivėliams išlaikyt rezidenciją moka nežmonišką sumą.

taip yra

taip yra portretas
koncervai dar negrazinote nuimtu ismoku kurie buvo pries 10metu jus tada dirbote ir dabar dar kisi savo nuomone niekas taves neklausys grazinkite zmonems skolas

Bob

Bob portretas
eik is cia trransvestite - kgb-ste

arklys

arklys portretas
dar lenda i akis?Von ,issigim....

Anonimas

Anonimas portretas
TU ZINAI IS KUR IMTI IS PENSINIKU NA TAI KAS KAD JU DYDIS 200--300 E IR JAU JAUNIMUI PRIPONPUOTA KAD PENSININKAI MELUOJA KAD JU PENSIJOS TOKIO DYDZIO

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Pinigų yra , bet jie geriau priima imigrantus ir atima iš lietuvių darbo vietas , 25000, dėl kurių valstybė patiria nuostolius socialinėms išmokoms lietuviams 7500ooo e per mėnesį , neskaičiuojant kad imigrantai didžiąją dalį pinigų išveža iš šalies , taip pat kad slepia mokesčius , ir vėliau papildomos išlaidos jų pensijoms ir struktūrai .

Galerijos

Daugiau straipsnių