Quantcast

I. Šimonytė atsakė į profsąjungų kritiką: miršta darbingo amžiaus žmonės

Profsąjungoms nuogąstaujant, kad įvedus mokamą testavimą nuo COVID-19 nepasiskiepijusiems darbuotojams dalis jų išeis iš darbo, premjerė Ingrida Šimonytė atkreipia dėmesį, kad kiekvieną dieną nuo koronaviruso infekcijos miršta darbingo amžiaus žmonės. Todėl ministrė pirmininkė ragina profsąjungas savo pastangas nukreipti įtikinėjant savo narius skiepytis.

„Profsąjungos gali sakyti įvarius dalykus, aš galiu sakyti, kad kiekvieną dieną miršta dvidešimt keli žmonės, iš jų didžioji dalis neskiepytų, tarp jų yra taip pat ir darbingo amžiaus žmonių“, – žurnalistams Seime teigė I. Šimonytė.

„Tai dar kartą raginu profsąjungas skirti daugiau darbo, daugiau dėmesio ir daugiau galbūt savo pajėgų įtikinėjant savo narius pasiskiepyti ir tuomet šios problemos nebus iš viso“, – pridūrė ji.

Seimas antradienį turėtų apsispręsti dėl Vyriausybės teikiamų Užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės įstatymo pataisų priėmimo, kuriomis siūloma, kad dėl COVID-19 profilaktiškai testuotis privalantys darbuotojai tai darytų savo lėšomis.

Sveikatos apsaugos ministerija siūlo, kad Seimui pritarus šis pakeitimas įsigaliotų nuo gruodžio 1 d.

Eltos kalbintos švietimo profsąjungos kritikuoja Vyriausybę nepasiskiepijusiems darbuotojams apmokestinti privalomus profilaktinius testus. Profsąjungų vadovai atkreipia dėmesį, kad Seimui priėmus šį sprendimą gali kilti rizika, jog dalis pedagogų pasitrauktų iš savo darbo vietų, o tokia situacija, pasak jų, tik dar labiau paaštrintų mokytojų trūkumo problemą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam kurio vardas////

tam kurio vardas//// portretas
Dėmesio, nauja sąmokslo teorija – grafeno oksidas: nė vienoje vakcinoje nėra šių nuodų

O kiek

O kiek portretas
miršta žmoniu kuriems nesuteiktos planinės paslaugos? Širdies ir kitomis rimtomis ligomis sergančių. Kiek jų nepaguldytu į ligonines? Vietoje to kad atidarytų karbauskinių ir kt. politsuskiu dėl reformų uždarytas rajonines ligonines, kovidinius guldo į kitų sričių skyrius atsakydami planines operacijas ir kt. medpagalbą

////.

////. portretas
Tu karvių melžėja, pasakyk tiesą ,miršta skiepyti žmonės.JAV buvusio prezidento Bušo sekretorius, mirė nuo kovido komplikacijų, nors buvo pilnai paskiepytas. Mirs,jris kaip rudenį medžių lapai visi skiepyti. Koks Skiepas, jeigu po Jo ,neįgauna imuniteto ??Ar žinote ką reiške Grafeno oksidas ,manau ne ,jo yra siepuose,tai nuodas,Daugiau nerašysiu, patys pasidomėkite kad tai per medžiaga Skiepo sudėtyje.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių