Quantcast

Verslo atstovai įvertino premjerės pasiūlymą pirkti ekskavatorių, o ne samdyti žmones su kastuvais

Grįžti į straipsnį

Mokesčius

Mokesčius portretas
Tai moka dirbantis, o ne ekskavatorius....

Piska

Piska portretas
Mesk vibratoriu. Nusipirk vyra

Kęstas

Kęstas portretas
"„Darbo jėgos trūksta, bet čia yra ne toks paprastas klausimas. Labai dažnai mes diskutuojame Lietuvoje apie našumą ir darbdaviai labai mėgsta sakyti , kad našumas Lietuvoje yra labai žemas. Bet vis dėlto reikia žiūrėti tiesai į akis – darbo valandų skaičiumi Lietuva tikrai nėra ES lentelės pabaigoje. Vadinasi, žmonės Lietuvoje dirba daug. Klausimas yra kitas – ar yra pakankami įrankiai technologijos ir procesai, kad žmonės per tą savo darbo laiką sukurtų daugiau produkto“, – priežastį įžvelgė I. Šimonytė. „Galima pasamdyti tris žmones su kastuvu, ir galima pasamdyti vieną su ekskavatoriumi. Tiesa, tam reikia pirkti ekskavatorių. Tai va tokia turbūt ir yra pasirinkimo kaina. Bet tikrai tai nebus tokie vyriausybės sprendimai, kurie leis palaikyti žemą darbo užmokesčio lygį tiesiog todėl, kad kažkas nenori investuoti į technologijas“, – sakė I. Šimonytė." (Mokslas-studijos-ekonomika)

Blogiausia

Blogiausia portretas
Kad tokie kvailiai kai Piš vadovauja,kurie nesugeba nieko sukurti ir uždirbti,o uzsiima demagogija t.y pilstymas iš tuščio į kiaurą.

Remigijus

Remigijus portretas
Premjerė galėtų nusipirkti ekskavatorių ir atleisti tris ministrus. Galima kiekvienam deputatui skirti po ekskavatorių ir atleisti šutvę padėjėjų!

Padaugės emigrantų

Padaugės emigrantų portretas
Lietuvoje po Covid pabaigos visas jaunimas išvažiuos ir ne tik jaunimas. Galima bus emigrantus už ekskavatoriaus sodinti iš buvusios Sovietų sąjungos (kiti emigrantai ne pasiliks Lietuvoje).

vienas kito verti

vienas kito verti portretas
abu nusišneka ,viena mužikė,o kitas mužikės pasiekėjas. Įdomu,o ekskovatoriaus vairuotojui turbūt norės mokėti kaip eiliniam kasėjui su lopeta ? !

Anonimas

Anonimas portretas
O ką siūlo ekonomikos ministrė Armonaitė,ar čia jau Šimonytė už ją dirba?Nes metai laiko kai Armonaitės jokiuose TV debatuose apie ekonomiką,infliaciją nedalyvauja,tai už ką jinai atlyginimą gauna,negi tik už galimybių pasą ir suuoliuką Vilniuje?Pinigus dalinti visi sugeba,bet kaip juos uždirbti tai kol aks ne girdėti iš LGBT partijos ministrės.

O dar

O dar portretas
galima įduot moteriausybei ir seimiškiams kam lopetą, kam šiūpelį, tegu patys ką nors naudingo nuveikia, nes ryškiai darbo nenusitveria, tai kvailystę po kvailystės krauna ant žmogelių galvų. Padirbėtų bent savaitėlę grynam ore - gal smegenėlės atsigautų?

Smalsutis \\\\\.../////

Smalsutis  \\\\\...///// portretas
Įdomu ką mes turim,premjerę ar premjerą.Pas Popižių tai vyras buvo,bet pavardė mergiška? hmmm.Balsas irgi diedo.---Vot kad taip papuolus į pirtį,viskas išaiškėtų.

Verslas

Verslas portretas
niekaip neįsisamonina kad reikia viską apskaičiuoti, kruopščiai suplanuoti iš anksto ir numatyti kiek kas neš didesnį pelną ir kaip konkrečiai vyks veiklos procesas.Iki smulkmenų.. Kadangi dauguma to nenori, nesugeba ar šiaip tingi (o samdyt sugebančius tą daryti irgi nenori) jie visą laiką randa tik vieną išeitį - joti ant darbuotojų išnaudojimo ir pelno sunkimo mažiausiomis sanaudomis "arklio".Negali ponai užmiršti kaip jiems buvo gerai 90-taisiais. Kai darė ką norėjo ir lobo nusavinę Lietuvos žmonių per 50metų sukrautą turtą

Anonimas

Anonimas portretas
Šimonytė suprati.mo neturi apie pakeitimus,kalba nesąmones. Kaip apvogti Lietuvos žmones ji turi supratimo ir tai puikiai padarėė pralobdama iš kitų gero per s oro banką. Nėšė kailį kuk toliau nuo žurnalistų kuo toliau ,į jokius aisimus neatsakinėjo. Pa.enu tą laidą per žinias. Aukščiausio lygio AFERISTĖ.

Buhalterės pastangos

Buhalterės  pastangos portretas
Patarinėtistory vyrišku balsu ir nieko neišmanyti, kas irnkaip sės į tą ekskavatorių, turbūt lengviausia

Artas

Artas portretas
Ekskavatorių reik nupirkt, pamaitinti, tech. apžiūros, draudimas, kvalifikuotas vairuotojas...-pigiau 10 darbininkų su kastuvais

Edas

Edas portretas
Matosi, šita blondinė turėjo kontaktą su eskavatoriumi. Pasekmės aiškiai matosi.Medicina - bejėgė. Belieka indų šamanai, bet vargų, ar jie apsims?

Blablabla

Blablabla portretas
Protingumo viršūnė.

Keistai mąsto

Keistai mąsto portretas
Ponia Premjere.Pirkti ekskavatorių,reikia daug pinigų,o jų NĖRA.Jeigu pasiskolinsime pinigų ekskavatoriaus pirkimui,tai tą skolą reiks grąžinti ir dar su didelėmis palūkanomis ir darbuotojams algų kėlimui,pinigų vistiek nebus.

ALGIS

ALGIS portretas
Dar geriau samdyti žmogų su ekskavatoriumi , tokių verslininkų pilna .

Dar

Dar portretas
Arogancija ir cinizmas, vietoj to, kad moketi algas ir pensijas kaip ES, euparlamemtarams reikalauti vienodu darbo jegos apmokejimo tarifu, o ne loti i visas puses, kad uzdirbti sau politini kapitala, sumazinti valstybiniu naviku, tokiu kaip ignitis klerku algas, sapalioja apie senai zinomas teorijas apie darbo nasumo kelima, perkant irankius , technologijas.

Apie traktoriu kaip apie revoliucija

Apie traktoriu kaip apie revoliucija  portretas
Kalba ot simoniu arklys.mes dar idomu pavysim Kokia gruzija su savo kastuvinkais

As tai šimoniu arkli

As tai šimoniu arkli portretas
Samdau ir vargo nematau.

Algis

Algis portretas
Verslui reikia ne jaunu specialistų o iš karto savo profesijos asų, jie nevertina jaunų specialistų už tai jie baigei mokslus važiuoja į ušsienį ir dirba bet kokį darbą o kur dar tie kur virš penkiasdešimties jie iš viso nevertinami verslui reikia ukrainiečių arba baltarusių kurie beveik dikai dirba

Pezalai

Pezalai portretas
Vienintele beda lietuvoje,kad verslai nenori moketi uz atlikta darba visai,arba moka centus mokekit adekvacias pragyvenimo lygiui algas ir nereiks jokiu traktoriu ar perkvalifikavimu.Pas mus daugumoje ymoniu tokia tendencija,kad nori ne euro neisleist ir gaut milijoninius pelnus ir gauna varganu darbuotoju algas dedami sau i kisene ir pirkdami jachtas.

Jonis

Jonis portretas
Pasiziurek i savo darza kaip vagiami valstybes pinigai Zemes tarnyboje teisiskai iteisinti vagys tikrai kasa pinigus ekskavatoriumi jei alga 18 tukst. kur tai matyta tas idiotas turi buti teisiamas uz pinigu grobstyma .Kaip vastybeje netruks pinigu jei Simonytes klerkai nesutvarko tos betvarkes o cia zmpnes smaugia naujais mokesciais Zmonems reikia sukilti ir versti vyriausybe Paziurekit kas valdo vieni neismaneliai finansu mininistre latre Kreivys nenupirko laiku duju Ignitis ka nori ta ir daro simtai milijonu pelnai niekas nieko nekontraliuoja tos tarnybos sedi subine itraukusios tik algas tukstanciais siurbia is valstybes ir kam jos reikalngos Idiotu valdzia laikas zmonems sukilti

Dirbu su kastuvu

Dirbu su kastuvu portretas
Ir žinau kad Simonyte teisi, darbdaviui esi vergas , nors ir neranda tokiu daugiau

Kadangi

Kadangi portretas
Keisis pensijü skaičiavimo sistema, tai pagal jä legaliai dirbti neapsimokės, nes pensijä vistiek gausi panašiai kaip ir ataręs 40 ar daugiau metü. Dar vienas valdančiüjü absurdas

Manau

Manau portretas
Kad jau visai Šimonytei negerai su smegenėlimis matomai ekskavatorius pravažiavo.Visgi tikrai tie lbgt iškrypėliai paveikė,nes taip nusikalbėti viešumoje.Laikas apleisti šiltą vietelę ir laikas atsivėsinti.

šveiko ekskavatorius

šveiko ekskavatorius portretas
pišė su savo arklišku šveiko sarkazmu mano esanti labai sumani, o iš tikrųjų kalba kaip turgaus boba,negerbianti Lietuvos žmonių ir iš jų vis tyčiojasi - žemas lygis,ane?

Pagarba Simonytei

Pagarba Simonytei portretas
kodel dirbantis uoste darbuotojas gauna maziau uz dirbanti darbuotoja pas ukininka ? Iki ko nusivaziavo uostas

O

O portretas
Kadangi viarslynykai patis nezino ka veiks po metu tai turi auginti kadrus patis. Prisiminkit 90ais vezes i voketijas ąpmokymams. O tai prigamins jums profke 1000 ekskavatarininku o jus sugalvosit silkiu file vinioti

Egidijus Krulikauskas

Egidijus Krulikauskas portretas
Na kad ir kaip man nepatiktų Šimonytė, bet čia ji teisi ( kaip ir dar kai kuriais klausimais). Mūsų verslininkai žiūri labai paprastai - "minimum investicijų - maksimum pelno", kai lietuviai pradeda reikalauti geresnio atlyginimo - ieškoma "pigesnių darbuotojų". Man tik keisti tie darbdaviai, kurie stengiasi dirbti kaip dirbo prieš 30 - 40 metų ir aiškina, kad "viskas tvarkoje, bet jei reikia inovacijų dotuokite". O gal vietoje to, kad nusiperkate eilinį namą Ispanijoje ar kažkur investuojate į progresą ir po 2 - 3 metų nusiperkate 2-3 namus? Gal vertėtų "verslininkams" išvažiuoti " pasisemti informacijos apie tai kas yra technologijos ne į Tailandą, bet į išsivysčiusias šalis, kur važinėja traktorius be traktoristo?...

Azuolas

Azuolas portretas
Verslininkai, truputį kukliau gyvenkit, investuotik į mokslą, inovacijas.

Janinap

Janinap portretas
Vat įdomu, kam seimo vyriausybeitiek patarėjų? Yra technologija tokia kaip Google ir pn. Ten pilna visa ko tik širdis geidžia. Užtenka po 1: prezidento ir premjerministro. Ir jokiūų valytojų ar virėjų. Tam yra robotai. Ko gero ir seimūnū 10 pakaktų. Apsikuoptų patys apie savo darbo vietą kaip kad ir gamyboje pvz. Amen...

O \\\\\.../////

O   \\\\\...///// portretas
PIŠ'as visuomet "teisi-us".

>

> portretas
Manau,saskaitinkes(ant buhalteres netraukia) Ingos, reikia paklausti,-Kiek apie ja,apie jos "aparatus",apie miStrijas,sukasi veikeju-istaigeliu-kontoreliu- "meikeriu" katrie ne su siupelem,o tikrai su ekskavatoriais kasa,sau,verslinku sunestus i izda,zmoniu vardu psiskolintus-praskolintus Eurus !? P.S Kur dingsta ... Valstybes pinigai !?

O

O portretas
Ingrida teisi

Simonyte

Simonyte portretas
Kam tau vienas vibratorius, parsivesk namo tris babajus.

Blinda

Blinda portretas
Uz kokius guzikus, skolintis kaip vyriausybe??? :D

Jonas

Jonas portretas
Nusiperku ekskavatorių, iš mokinu žmogų ji vairuoti, moku jam alga, valstybinį mokesčius. Ar jūs debilai? O ką valdžia man duoda? Nu kas per kvailiai sėdi seime su senmergė.

tai

tai portretas
ir pirk tik ne uz MM lesas======

tai

tai portretas
> Simple. Gal žinote iš kur verslui gauti atliekamų lėšų inovacijoms, darbo sąlygų gerinimui ir taip toliau? Jūs manau net dirbę nesate - biudžetinės žiurkės gauna, o ne uždirba.

Simple

Simple portretas
Premejere pasake ,kad verslas turi vystyti inovacijas , gerinti darbo vieta ir salygas , o ne pastoviai ieskoti pigesnes darbo jegos is Ciukotkos . Deja verslui tai gali buti sunkiai suprantama .

Nekorektiškas

Nekorektiškas portretas
Straipsnis. Kompiuteryje chaosas

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> jonavas. Kai žmonės verčiami dirbti už dubenį bulvių ir padėvėtą sermėgą, kitaip sakant už ribotų fiziologinių poreikių patenkinimą yra vadinama VERGOVE. Manau 600-700 eurų yra būtent vergovė, tik vergvaldžiui nereikia rūpintis vergais.

jonavas

jonavas portretas
respublikoje 11% pasalpiniu, verslui truksta mazai kvalifikuotu darbininku. tai darykime tai, kad vienu suviu du zuikius nusauti. valstybei nutraukti bedarbio pasalpas ir is karto atsiras kas dirbtu, jei nenores numirti is bado. taip sutaupys valstybe pinigu nemokedami nenorintiems dirbti valstieciams ir darbininkams pasalpas, o verslui nereikes reikalauti kvotu is valstybes importuojant pigia darbo jega is uzsienio.

Zose

Zose portretas
Pirmiausia turetu patys susimazinti,patarejus,pagalbininkus ekspertus.Kurie liks,duoti po du tusinukus.

idomu

idomu portretas
Kur suvirintojai ir IT specialistai iš Afganistano ? :)))

manau

manau portretas
o kur profesoriai iš Irako?

Manau.

Manau. portretas
Tikrai taip. Dalis ir didelė dalis dirba nelegaliai, o kai ateis pensijinis amžius kaltins valdžia ,kad pensijos mažos. Reikia didelės kontrolės ir ta betvarkę sutvarkyti .Tokius nubausti griežtai.

Galerijos

Daugiau straipsnių