Quantcast

Į patikrinimą atvažiavusiems aplinkosaugininkams – mokestis už automobilio stovėjimą

Aplinkos apsaugos departamento (AAD) vadovas Vaidas Laukys sako, kad turėtų pasikeisti požiūris į aplinkosaugą. Jo teigimu, aplinkosaugininkai, atvykę į patikrinimą, turi susimokėti už automobilio stovėjimą.

„Jeigu yra tikimasi, kad reaguosime į viską, kas išlenda, mes tikrai taip nieko nepasieksime. Mums reikia aiškiai apsibrėžti, kur link mes dirbame“, – interviu portalui LRT.lt sakė V. Laukys.

„Taip pat yra labai svarbus požiūris. Vilniaus mieste nuvažiavę į patikrinimą turime susimokėti už aplinkosaugininkų automobilio parkavimą. Štai jums ir požiūris į aplinkosaugą. Mes važiuojame tirti viešojo intereso pažeidimų ir dar turime susimokėti už parkavimą... Tai yra smulkmena, tačiau tai yra požiūrio klausimas. Jei mes esame talžomi iš visų pusių, vertėtų susimąstyti, ar pelnytai. Ir toje pačioje Aplinkos ministerijoje yra daug institucijų, nuo kurių priklauso mūsų darbas“, – portalui teigė AAD vadovas.

Kaip ELTA jau rašė, aplinkos ministras Kęstutis Mažeika, sausio viduryje susitikęs su AAD direktoriumi V. Laukiu, teigė, kad jis iki kovo 1 d. turės pateikti konkrečius darbus, kurie padaryti keičiant aplinkosaugos sistemą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

iki Ko

iki Ko portretas
nusirito Durniu laivas,teisus Petkevicius .

Bronius

Bronius portretas
ką čia šnekat, "ekspertai", tai gal dar ir gaisrinės, policijos ir greitosios automobilius atvykusius pagal iškvietimą, reiktu apmokestinti? Labai gerai atrodytų, kai atvykę gaisrininkai vietoj to, kad pradėtų gesinti gaisrą pradėtų ieškoti parkomato, kad susimokėt. Klounai jūs ir jūsų komentarai idiotiški.

Juokdariai..

Juokdariai.. portretas
Nesusitvarko savo leidimus,Valstybiniu instituciju automobiliai gali stoveti visur su atatinkamai patvyrtintais leidimais...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių