Quantcast

Į Lietuvos įmones atvykstantys užsieniečiai turi saviizoliuotis: darbdaviai pyksta

Grįžti į straipsnį

to Tele

to Tele portretas
o turbut todel kad is uzsienieciu atlyginimu mokesciu neatskaito i lt biudzeta,uzsieniecia be jokiu socialiniu garantiju aria lt, but vienodi mokesciai lietuviams ir uzsieniciams,tai tu uzsienieciu i lt niekas netemtu!

rnn

rnn portretas
lietuviams darbo nera,tik uzsienieciams darbo pilna! o mokescius is uzsienieciu atskaito tokius pat kaip ir is lietuviu darbininku? juk turi mokesciai but vienodi visiems lt teritorijoj!

Teisuolis

Teisuolis  portretas
Kiek matau nesamones sneka imones vadovas, is savo puses jam taip nuostolis gaunasi 14 dienu. Bet paziurejus ir visu kitu puses, neaisku is kur jie atvaziuoja kad jie kontaktu turejo ir pan, jie turi butinai izoliuotis, negali butu isimciu isvis kokios dar isimtys, jei musu patys lietuviai gryze sedi 14 dienu karantine ir tyli. As manau kad valtybei reikeitu tokios nesamones daryti, nes per tokia klaida gali surirgti daugybe zmoniu.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Latvijos piliečiai :D rusiškai kalbantis latviškai nė žodžio nemokantys savų pilna be darbo kol darbo biržoje nors vienas registruotas jokiu pigių vergų įvežimų tegul sumažina pelna ir lietuviams pradeda normalias algas mokėti atsiras daug dirbančių o jei nesugeba verslo daryti nėra ko čia jų gelbėti tegul bankrutuoja į jų vietą kiti ateis rinka vietoj nestovi.

Anonimas

Anonimas portretas
Vergvaldžiai pykta kad pigiu traktoristų su nupirktomis teisėmis negali nevaržomai atsivežti per tokius vergvaldžius niekšus ir mobilumo paketa EU įveda.

Šiaip

Šiaip  portretas
Atsivežiai darbuotojus tai mokėk kaip turi būti, koks sutarta valandinis atlyginimas! Žmonės jums ne vergai! Visais kitais atvejais, ponai verslininkai, prikąskit savo bliūdlaižius. Grigejo, štai jums tikras Lietuvos verslininkų veidas!

Tele

Tele portretas
Sitokia bedarbyste .......kodel ne Lietuvos pilieciai ar jau nebemokam dirbti .....kazkas cia negerai ......

Kaunas

Kaunas portretas
Jei pazeidi įstatymą, tada užsidaryk ir nereikės verkti.

...

... portretas
lietuvos įmonėse turi dirbti lietuviai

Jokių diskusijų ,

Jokių diskusijų ,  portretas
PRIVALOMA 2 savaites karantinuotis ir net svarstyti nereikia . Viskas . Ir taip virusas išplito . Kas per įžūlumas tų viarslininkų ? Priveža , akis drąsko , o paskui vyriausybė , Veryga , Skvernelis " nepasiruošė " pandemijai ?

loxai

loxai portretas
oho kokie 'specialistai' krantiniu 'remontininkai ' ir kitokio plauko 'specialistai',niuru: Lietuvoje specialistu jau nera ,valdzia savus istrememigradavo i kitas salis ,gi eurai plaukia i biudzeta ir zenklus ...... .

A

A portretas
Statybu sektoriaus niekas nekontroliuoja,haholai dirba prie renovuojamu namu be jokiu apsaugu ir visiem dzin,matomai galingi dedes valdo tas statybu imones kad niekas jiem neykanda.

Jau tie verslininkai

Jau tie verslininkai portretas
visiškai suįžūlėję ,atrodo ,kad JIEMS jokie Vyriausybės nutarimai negalioja ! Tai NEREIKIA vežti iš viso ,jei mokėti žmonėms už laiką ,praleistą karantine ,nenorima ! Tai gal iš viso Lietuvos žmonės tegu sėdi karantine nors iki metų pabaigos ,o verslinikai prisiveš iš kitų šalių ?! Viršūnė !

VMI

VMI portretas
Privalai izoliuoti žmonės karantiną metu, pilnai apmokėti dienos karantinu metu 100% algos, tokie įstatymai visoi europoi!!!!

Klaipeda

Klaipeda portretas
Kokia prastova idiote!!! Mokėsi 100% algos kaip ir priklauso!!! Arba nevezk užsieniečiu, gudruolis padla atsirado!!!!

matas

matas portretas
kontruoliuokite imones ten labai bloga padetis .....

Verslinykui

Verslinykui portretas
Nenori karantinuot nevežk užsieniečių ,pas mus bedarbių pilna .O tai pagal juos pelnas jiems , virusas mums .

R

R portretas
Samdyk lietuvius neblioves pseudodarbdavy. Kai lietuviai nuvaziave i Svedija turi karantinuotis , niekam net klausimu nekyla . Nors tuo metu svedai po prekybcentrius vaiksto ir ant saulutes kavinese kava gurksnoja.

butina yzoliuot atvykelius 14 dienu

butina  yzoliuot  atvykelius 14   dienu portretas
del kazkokio tai suknisto statybu ziurkes verslianyko uzmoju, neturi kentet ir rizikuot aplinkiniai zmones...

Galerijos

Daugiau straipsnių