Quantcast

„Sodra“ pristatė pensijų anuitetų skaičiuoklę

„Sodra“ trečiadienį pristatė pensijų anuitetų skaičiuoklę, kuri pensinio amžiaus antros pakopos pensijų fondo dalyviams padės pasirinkti pensijų anuitetą.

Kaip pranešė „Sodra”, pensijų anuitetų skaičiuoklė prieinama internete ir skirta gyventojams, kuriems ateina laikas, kai jie gali rinktis pensijų anuitetą.

Akcentuojama, kad skaičiuoklė tiksliai veikia tiems gyventojams, kuriems iki senatvės pensijos amžiaus liko mažiau nei penkeri metai.

Skaičiuoklėje gyventojai turės įvesti savo gimimo datą, taip pat datą, kada planuoja sudaryti pensijų išmokų sutartį, ir savo pensijų fonde sukauptą sumą.

Nuo liepos 1 dienos pensijų anuitetus iš „Sodros“ turės įsigyti tie antros pakopos pensijų kaupimo dalyviai, kurie bus sukaupę 10 tūkst. ir daugiau eurų.

Gyventojams „Sodra“ siūlys tris pensijų anuitetų rūšis – standartinį, standartinį su garantuojamu mokėjimo laikotarpiu ir atidėtąjį.


Šiame straipsnyje: Sodrapensijapensijų anuitetai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
Pogalais ! Kiek gausiu turedamas minimalu 15m Darbo staza?

Anonimas

Anonimas portretas
Gal galima parasyt lietuviskai,kas tas anuitetas.Kita karta rasykit kiniskai su lazdelem,mes tikrai suprasim.Ir dar suma kinietiskai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių