Quantcast

Grožio specialistams – NVSC mokymai, kaip valdyti koronaviruso grėsmes

  • Teksto dydis:

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) vasario 18 d., ketvirtadienį, 13 val. organizuoja nuotolinę viešąją konsultaciją, skirtą grožio paslaugas teikiantiems specialistams. Jos metu bus pristatytos koronaviruso infekcijos (COVID-19) prevencijos priemonės ir veiksmai, kurių būtina imtis nustačius susirgimą.

Vilniaus universiteto prof. dr. (HP) Aurelija Žvirblienė supažindins su COVID-19 tyrimais ir vakcinacija, NVSC ekspertai primins, kokių veiksmų būtina imtis norint užkirsti kelią infekcijos plitimui bei kaip elgtis patvirtinus koronaviruso infekciją grožio salono darbuotojui ar klientui.

Nuotolinės viešosios konsultacijos metu įvaizdžio namų vadovas Kęstutis Rimdžius taip pat pasidalys darbo metu iškylančiais iššūkiais bei praktine patirtimi.

Registruotis galima čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Ant paviršių nėra daug koronaviruso, o aerozoliuose yra daug. Iš tiesų, mokslininkai stengėsi izoliuoti gyvybingą virusą iš bet kokių aplinkos mėginių, ne tik nuo paviršių. Vienintelis sėkmingas tyrimas - mokslininkai išaugino viruso daleles iš ligoninės oro mėginių, surinktų mažiausiai 2 metrus nuo asmens, turinčio COVID-19. Ginkluoti metų duomenimis apie koronaviruso atvejus, mokslininkai teigia, kad vienas faktas yra aiškus. Žmonės, o ne paviršiai turėtų būti pagrindinė nerimo priežastis. Įrodymai iš viršplitinių įvykių, kai daugybė žmonių vienu metu yra užkrėsti, paprastai perpildytoje vidaus erdvėje, aiškiai rodo, kad ore sklinda koronavirusas, sako Marr. "Norėdami paaiškinti šiuos viršplitinius įvykius su užterštais paviršiais, turite sukurti tikrai nerealius scenarijus", - sako ji. "[1] Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Klpd.

Klpd. portretas
Liaukitės pamokslauti, geriau padėkit finansiškai:D)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių