Quantcast

Grožio salono savininkas: rankos nenukris, jei kliento paklausi, ar turi galimybių pasą

  • Teksto dydis:

Grožio paslaugos nuo pirmadienio – tik turintiems galimybių pasą, tad dalis gyventojų skubėjo pasigražinti iki tol, praneša LNK.

„Ta tvarka yra tokia, kokia yra, ir mes jos pakeisti negalime. Gal šiek tiek yra truputį keista, bet, kadangi Vyriausybė priėmė tokį sprendimą, tai mums tenka prie jo prisiderinti. Nerimo buvo todėl, kad buvo neaišku, kaip bus viskas daroma: ar vis dėlto mums reikės tikrinti klientų galimybių pasus, ar kaip. Klientai atsiliepia įvairiai. Vieni sako, kad nenori turėti galimybių paso, registravosi prieš 13 d., kad pasidarytų procedūras, kiti nori turėti galimybių pasą. Labai priklauso nuo žmogaus požiūrio“, – kalbėjo grožio salono „Tik į priekį“ savininkas, plaukų stilistas Ąžuolas Misiukevičius.

„Galvoju, kad jeigu būtų burtų lazdelė, tai norėčiau pamosikuoti, kad nebūtų šitos problemos, nes mes esam linkę kaltinti vieni kitus. Yra tokia situacija, mes pakeisti negalime, bet aš nešu atsakomybę ir už kito žmogaus sveikatą. Mano požiūris yra toks“, – sakė Ą. Misiukevičius.

Anot grožio salono savininko, galimybių paso tikrinimas darbo neapsunkins: „Paklausti, ar turi galimybių pasą, – čia yra kelių sekundžių žodis ir tikrai dėl to rankos nenukris“.

Jis tikino, kad kilus įtarimų dėl žmogaus tapatybės, prašys ir asmens dokumento: „Priklauso nuo situacijos, bet jeigu reikia, tai ir prašysiu“.

Kai buvo karantinas ir mes negalėjom dirbti, buvo nuaugę nagai ir visi bambėjo: ką dabar daryti? Atsirado galimybė dirbti, toliau gyventi – toliau bamba, kodėl taip yra.

„Vienintelis labai geras dalykas, kad aš galiu gyventi pilnavertišką gyvenimą ir galiu plėsti savo verslą. Tas yra labai gerai, lyginant su tuo, kai buvo uždaryta grožio sfera karantino metu ir mes negalėjome nieko daryti. Čia yra išeitis, gera išeitis. Ta situacija tikrai gerėja“, – kalbėjo Ą. Misiukevičius.

Grožio salono savininkas teigė, kad jokių piktų atsiliepimų ar komentarų dėl to, kad priima klientus tik su galimybių pasu, negauna: „O jeigu ir gaučiau, tai ne mano problemos. Jeigu klientas labai nori turėti gerus kirpimus, dažymus, tai žmogus turi turėti galimybių pasą. Nuo to aš nieko neprarandu“.

„Mano komanda yra pasiskiepiję, kiekvienas turi savo situaciją, jeigu jis prasirgęs – gali turėti antikūnų testą arba skiepą. Mes visi esame turintys galimybių pasus ir galime sėkmingai plėsti savo paslaugas. Noriu būti pats sąžiningas sau bei kitiems“, – tikino jis.

„Žmogus, kuris nori gyventi ir išspęsti problemą, jis puikiai gali. Kai buvo karantinas ir paprasčiausiai mes negalėjom dirbti, buvo nuaugę nagai ir visi bambėjo: ką dabar daryti? Atsirado galimybė dirbti, toliau gyventi – toliau bamba, kodėl taip yra“, – sakė kalbėjo Ą. Misiukevičius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

AR JŪS PILIETIŠKI?

AR JŪS PILIETIŠKI? portretas
MIRĖ MŪSŲ TAUTIEČIŲ JAU NETOLI 5000,O JŪSVIS PIKTINATĖS,O DĖL KO? TIESIOG,KAIP NESUBRENDĘ,O KAS AŠ.IR PASĄ GALIT PASIIMTI IR JOKIO SUNKUMO PARODYTI.ŽMONES,BŪKIT ŽMONĖMIS.SAVO VALSTYBĖS PILIEČIAI..TIEK NEDAUG REIKIA,KAD VERSLAI NEUŽSIDARYTŲ

S.S.S.

S.S.S. portretas
dar kiek pažįstų žmonių nei vienas ne mato problemų, nes visos grožio specialistės paslaugas suteikinės ir namuose. Ir labai gerai. Mokesčių nereikės mokėti. Debilų valdžiai mokesčiai nereikalingi. Savo kirpėjai irgi pasakiau, kad galiu turėti GP, bet jis iš principo man nereikalingas ir jo neimsiu. Tai sako atvaryk į namus, kokios problemos, kava pavaišinsiu.

taigi

taigi portretas
užteko pavadinimo, šedevro nė neskaičiau: RANKOS NENUKRIS, JEI PAKLAUSIU. Nekokios rankos, ane? O šiaip eisiu pas kirpėją į privačiai į namus.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių