Quantcast

Ginčas dėl vienkartinių išmokų nesibaigė: kaltina „Sodrą“ dirbant „valstiečiams“

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Che: "... gudrauja, akcentuodama, kad tiek dėl jos vadovaujamai institucijai tenkančio darbo krūvio,.." - jeeep, Broileriuk, vėl pas Dėdulę Smolnio raštų prisiskaitei kur buvo aiškinama kad komunizmą reikia KURT, o ne plepėt... tu geriau Austėjos paklausk iš kur pas ją vaikai atsirado... :s

PUTELE

PUTELE portretas
Trampas kiekvienam amerikieciui dave po 1200$ ir visi dziaugiasi.Lietuvoje atsiranda birkakakliu kuriems NEREIKA 200 euru.Jei tie seimunai gauna didelias atlyginimus tai jie gali atsisakyti tu 200 euru.IR VISUMOJE.jei koks pilietis nenori tegul neima tu pinigeliu.

Tik gero linkintis

Tik gero linkintis portretas
Kalbėdamas, Gabrieliau, vaizduoji, kad esi visų reikalų žinovas ir dar ateities pranašas. Tačiau, mano nuomone, pats dargi eilinių mandagumo taisyklių nežinai. Mano laikais ir tėvai, ir mokytojai visada sakydavo, kad didžiausia nepagarbą kitiems ir sau parodo kalbantis rankas kišenėje laikydamas. Pats kalbėdamas vis kažką kelnių kišenėje grabinėji, kažko ieškai. Nebent niežti, kažką negero sugriebei. Nejaugi nei senelis, nei senelė, nei tėvai Tau apie mandagumą nieko nekalbėjo, nepamokė.

broileris turėtų s u v o k t i , kad

broileris turėtų  s u v o k t i , kad portretas
veltėdžiai konservatoriai šią KADENCIJĄ yra valdymo p a r a š t ė j e ir jų balsas galioja tik OŽIO tvarte, ------kažkada šie veltėdžiai ,v a l d y d a m i šalį--savo korupciniais sprendimais NUALINO Lietuvos žmonių gyvenimą, tad už tai GYVENTOJAI juos S U K I Š O į opozicinę BAČKĄ,kurioje KETVIRTI metai ŽAIDŽIA kišeninį bilijardą--VELTĖDŽIAUDAMI.

Kur logika ?

Kur logika ?  portretas
Tai jei " Sodra " ,numetusi pradėtus darbus , puls vykdyti konservatorių pageidavimą ir pradės birželį mokėti po 50 eurų , tada ji nedirbs " valstiečiams " , o dirbs konservatoriams ? :))) Ir tai anot pono Landsbergio būtų gėris , kompetencija ir negudravimas ? Jūs rimtai , seimo opoziciniai ? :)))) Dugnas su koncervynu ?

Jurgis

Jurgis portretas
Jis nieko daugiau nesugeba - tik priešintis ir pjudyti! Ar kada nors anūkėlis pasiūle ka nors gero? O dar vis veržiasi į valdžia... nebent austėja valdytù!

:)))) Eilinis konservyno oro virpinimas ?

:)))) Eilinis konservyno oro virpinimas ?  portretas
eilinė veidmainiška " kova " ? Kas pasikeis dėl mano kaip rinkėjo " orientacijos" anot konservatorių , jei tuos 200 eurų išdalins kas mėnesį po 50 ? Ir vėl opoziciniai seimo konservatoriai " dirba " ? O varge varge , ar konservatorių rinkėjams dar nebaisu ir ne juokinga nuo tokios " vadų kovos " ? Darotės ne tik atgrasūs , bet ir menki menki ....

Taip

Taip portretas
Landsbergy , atstok tu nuo 200 eurų , geriau prisipažink kaip žemes Vilniaus centre už 1 eurą nusipirkai , per keletą metų tapai milijonieriumi , sąžiningai uždirbus milijonierium netaptum.Trauk rankas iš kišenių.GĖDA

Galerijos

Daugiau straipsnių