Quantcast

Geriausia investicija – keliavimas: užsisakyti kelionę tapo kaip niekada lengva

  • Teksto dydis:

Augantis keliautojų ir turistų skaičius skatina kelionių agentūras ir kelionių organizatorius kuo greičiau ir kokybiškiau juos aptarnauti.

Šiam tikslui pasiekti www.keliones.lt pilnai automatizavo kelionių ir papildomų paslaugų užsakymą internetu, kur turistai keliones pvz. į Turkija, Egiptą, Graikija, Ispaniją, Kiprą, Maltą, Bulgariją, Italiją ar kitus pasaulio kraštus gali užsakyti net 24 val. per parą. Keliavimo entuziastai momentiškai gali gauti kelionės dokumentus bei visą aktualią informaciją kitos dienos skrydžiui.

„Turistai gali ne tik užsisakyti poilsines keliones ar paskutinės minutės pasiūlymus, bet ir visas papildomas paslaugas: pasirinkti vietą lėktuve, maitinimą, parkavimo ir draudimo paslaugas“, – sako www.keliones.lt vadovė Vitalija Aukštuolė.

„Tačiau, jei norisi pasitarti su kelionių agentais bei užsakyti paslaugas pas konsultantą, tai galima atlikti ir mūsų ofisuose Vilniuje bei Kaune – telefonu ar elektroniniu paštu“, – tęsė vadovė.

Keliones.lt atstovauja visus poilsinių kelionių organizatorius Lietuvoje, todėl ne veltui tai atspindi ir kelionių puslapio šūkis – „visos kelionės vienoje vietoje!“.

„Šiemet kaip niekad daug turistai mūsų puslapyje gali rasti paskutinės minutės pasiūlymų ir momentiškai užsakyti keliones internetu“, – pridūrė V. Aukštuolė.

„Reikėtų paminėti, kad jau prasidėjo ne tik žiemos kelionių pasiūlymų pardavimas, bet startavo ir kitų metų vasaros kelionių pasiūlymai“, – papildė ji.


Poilsines keliones ir paskutinės minutės pasiūlymus galima užsakyti kelionių puslapyje www.keliones.lt, ofisuose Kaune bei Vilniuje, o taip pat ir telefonais +37062053335, +37062078889 arba elektroniu paštu noriu@keliones.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių