Quantcast

G. Surplys: kalbėti apie kavinių atidarymą dar anksti

Visuomenės informavimo grupės (VIG) vadovas Giedrius Surplys prognozuoja, kad karantino laikotarpis greičiausiai bus pratęstas.

„Kalbant apie tuos verslus, kurie galbūt galėtų pradėti grįžti į savo įprastą veiklą, pirmiausia kalbėtume apie tuos, kurie turi mažiausiai socialinio kontakto. Kalbėti apie kavines tikrai yra ankstyva. Pirmiausia turime sulaukti pačių asocijuoto verslo atstovų pasiūlymo, kurių laukiame iki 12 valandos. Paskui atliksime analizę ir galėsime tartis dėl kažkurio verslo liberalizavimo. Karantinas kol kas tęsiasi iki Velykų, prognozuočiau, kad jis tikrai bus pratęstas, kitaip sunku būtų įsivaizduoti“, – pirmadienį spaudos konferencijoje teigė G. Surplys.

„Didžiausia klaida, kurią dabar būtų galima padaryti, tai įsivaizduoti kad viskas tvarkoje ir kažką pasiekėme, galime atsipūsti, nusiimti kaukes, tai tikrai taip nėra“, – pridūrė G. Surplys.

Karantinas šalyje įvestas iki balandžio 13 dienos.

Karantino laikotarpiu šalies piliečiams draudžiama išvykti iš šalies, uždarytos parduotuvės (išskyrus maisto ir vaistines) bei kavinės. Taip pat draudžiami žmonių susibūrimai, neveikia šalies švietimo, ugdymo įstaigos, gyventojams rekomenduojama dirbti iš namų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jjj

Jjj portretas
G. Surpli pranešė,kad vaistinėse yra apsauginių kaukių. Tai gal ne Lietuvoje nes Klaipėdos mieste neradau nevenos.

na

na portretas
Surply pažiūrėk kiek kepa lauke viščiukų čia prekyba - galima. Prie iki parduotuvės, Kaune kebabinė pilnu tempu...kas čia per sapalionės...vieniems galima, kitiems ne. Aplamai meluoja viską galvoja žmonės akli ir nieko nemato - ką sugeba tai aiškinti kad daug mirs. Surply lazda turi du galus...kitus begąsdindamas....

Anonimas

Anonimas portretas
kirpyklas atidarykit taip pat sveikatos prieziuros kitas sakas ,ka kiti turesim numirt ka kitu ligu nera idiotai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių