Quantcast

G. Skaistė: nelegaliems migrantams turi būti užtikrintas minimalus pragyvenimo lygis

Grįžti į straipsnį

MUMU

MUMU portretas
Skaistės mergautinė pavardė,kiek girdėjau, Šimonytė.

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
Kai tokios nedapi....tos ---valdo,gero nelauk.

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
o musu salies gyventojams irgi turi buti uztikrintas minimalus pragyvenimo lygis,ar nereikia to?pirma jiems....

Tai

Tai portretas
Kariska lauko virtuve ir kruopu kosiai isskivirti maista turi gamintis patys ir viesuosius darbus dirbti uz gaunama maista ir pastoge

Anonimas

Anonimas portretas
Taip ir pridedu, kad ta minimalų patys užsidirbtu.Organizuoti vešuosius darbus.NEDIRBI NEVALGAI.G.SKAISTĖ o ar visi lietuviai minimumu aprupinti.

Darosi akivaizdu

Darosi akivaizdu portretas
Konservatnykai susitarė su Sorošu ir pasinaudodami Lukšenkos įniršiu vykdo Lietuvos sunaikinimą! Kaip gi kitaip galima manyti, jei Napoleonas Broileris asmeniškai susitarė padvigubinti atbėgėlių reisus iš Irako.

Dana

Dana portretas
Japonijoje sportininkas nenorėjo grįžti namo,nes jau išvažiuodamas ,paliko atsisveikinimo laišką žmonai.Japonai sugavo pabėgėlį ir pirmu reisu išsiuntė atgal į Ugandą.Pranešė per rusų žinias.O ko čia laikyti sienos pažeidėjus?

LT pilietis

LT pilietis portretas
O kada Lietuvos pilieciams bus uztikrintas minimalus pragyvenimo saltinis,darbo negaunantys zmones gauna tik 211 euru i menesi.,kaip pragyvent mielos ponios.

Liepa

Liepa portretas
Na va, jau Austeja gali atidaryti nauja vaikuciu mokyklele, su stendu - Alachu Akbar.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Tai kažkokiai g.skaistė : lai čiuožia sienų pažeidėjai namo .

Kubilas

Kubilas portretas
Reikia veržtis diržus,atrasti naujus mokesčius,kitus didinti,kad nelegalams užtikrinti pageidaujamas sąlygas be didelio komforto.

Prisijungtumėm

Prisijungtumėm portretas
Prisijungtumėm prie diskusijos,tik kad greitai pašalino iš populiariausių,matyt tiesa akis bado.

otto

otto portretas
Taip būtent MINIMALUS pragyvenimo lygis. Minimalios kalorijos su minimaliai produktų.

šita vyriausybė turi buti atsttatydinta,teisiama

šita vyriausybė turi buti atsttatydinta,teisiama portretas
ir SUŠAUDYTA.antraip čia gyvens milijonai arabų,o lietuvių kūnai gulės grioviuose..atsibodo apie tai rašyti.bet taip BUS.

a tai jau

a tai jau portretas
uzpildet tas palapines ar dar koki kompleksa statysit

to cha

to cha portretas
skvernelio mafija pradėjo vežti arabus.

atmintinai žinau kiekvieną arabų žingsnį,nes tą košmara

atmintinai žinau kiekvieną arabų žingsnį,nes tą košmara  portretas
mačiau savo akimis švedijoje.tik nedelsiama DEPORTACIJA.po to arabai pradės rėkti atmintinai išmoktas giesmeles apie diskriminacijas ir persekiojimus..ši valdžia NIEKO NEDARO nelegalams sustabdyti,nes sėdi mafijos kišenėje.plius už kiekvieną priimtą arabą gauna 5000 eurų,kuriuos pasidalina tarpusavyje.jei nebus atstatydinta ši mafijos interesus ginanti vyriausybė,lietuviai VISI ŽUS.

Atsukit istorijos ratą atgal,nebūsiu tuo kuo buvau.

Atsukit istorijos ratą atgal,nebūsiu tuo kuo buvau. portretas
Tai čia Europinės demokratijos privalumai,bet koks debilas perėjūnas gali tau šikti ant galvos ir nieko negalėsi padaryti nes bus pažeistos apsišikėlio teisės.Ar dėl to mes kovojom,stovėjom Baltijos kelyje,gynėm Landzbergio AT,paaukotos gyvybės pasienyje ir kitur,praėjom,iškentėjom visokias blokadas.AR TĖL TO DABAR TURIM TOKIĄ LAISVĘ KAD BET KOKS PAŠLEMĖKAS ŠIKS IR MYŠ ANT MŪSŲ.IR DAR SU DABARTINĖS VALDŽIOS PALAIMINIMU ?

Skaiste, \\\\\.../////

Skaiste,   \\\\\...///// portretas
pralauž tavo skaistybę nygeriai.Gink toliau.

Bliat \\\\\...///'/

Bliat  \\\\\...///'/ portretas
Gyvenu dirbu 9 metus Anglijoje,neužsidirbsi badu nudvėsi ir niekas galvos nesuks.---Ką tie rupužės lanz,kocev,liber išdarinėja su LT.Vyti tas juodas bezdžiones lauk,nes jie ne dirbti atsigrūdo,o gyventi kitų sąskaita.Palaukit,jau atsidėkojo prišiktais termosais,tuoj pradės prievartauti,pjauti,sprogdinti.Tai garantuoju 100 proc.,nes jie dėl to teroristai atsiūsti-----taip ATSIŪSTI.

cha

cha portretas
Ot, jums gerai, bėgot paknopstom balsuoti už koncervus, tai ko dabar dejuojat, trumpa jūsų atmintis, užmiršot kubilių.

Anonimas

Anonimas portretas
K>U>R>V>A o kaip pensininkams uztikrinat minimalu pragyvenimo lygi uz 250 Eur/men.. SAUDYTI valdzios landzbergines ISGAMAS .

Anonimas

Anonimas portretas
Savi, kad ir ubagais eis, viskas tvarkoje. Pensininkas gali isgyventi ir gaudamas 300 euriuku, ir dar oriai. Tie gi sededami visomis dienomis ir nosis krapstydami turi gyventi ir maitintis darzovemis, mesyte, gerti gera vandeni. ir uz nieka nemoketi. Begtumem mes visi tuoj is tokios geroves jei tik galimybes leistu, deja......

Oka

Oka portretas
Pensininkams daryti tada

..O kai

..O kai portretas
pavyzdžiui jaunam žmogui, Lietuvos piliečiui, nesiseka susirast darbo kadangi yra iš ,,bambalinių "šeimos (bet nenori gyvent taip kaip jie) ir neturi už ką iki to darbo nuvažiuot ir kažkaip per dieną prasimaitinti, tai valdžia net ausies nepajudina kad jam ką nors užtikrinti.

Juodis

Juodis portretas
savo tevyneje privalo susikurti gerbuvi , bet vaziuoja ten kur zmones kruvinu prakaitu sukure valstybes ,kuriose gera gyventi . Tarpukaryje milijonas lietuviu emigravo ,dirbti ,bet ne ismoku reikalauti . Kiekvienoje seimoje yra lietuvisku amerikonu ,kurie dirbo sunkiausius darbus,- angliu kasyklose, skerdyklose .....

Robis

Robis  portretas
Jei neužtikrinsite tai migrantai ,minimaliai pjaus krikščioniškas galvas.

Jau nebėra ką sakyti...

Jau nebėra ką sakyti... portretas
Gyvename kreivų veidrodžių karalystėje.

Konservatos pakankamai prisivogė

Konservatos pakankamai prisivogė portretas
Patys šią problemą sukųrė, patys iš savo asmeninių lėšų lai ir išlaiko savo tėvynainius arabus.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Ponia ministre būtina pirmiausia užtikrinti Lietuvos piliečiams minimalų pragyvenimos lygį o paskui galvoti apie svieto perėjūnus.

Šlykščiau ir būti negali

Šlykščiau ir būti negali portretas
Nu šakės,AR VISIEMS LIETUVOS GYVENTOJAMS UŽTIKRINAMAS MINIMALUS PRAGYVENIMO LYGIS,su nemokamu apgyvendinimu,maistu pagal užsakymą,nemokama elektra,vanduo,patalpų valymas,būtiniausios medicinos paslaugos,skiepai.Tik kad negalima bastytis kur nori.IR DAR GALI PRIŠIKT Į TERMOSĄ AR KUR NORS KITUR,VIS TIEK IŠVALYS. SUŠIKTA PERTEKLINĖ DEMOKRATIJA TRAUKIA IR GIMDO TOKIUS IŠSIGIMĖLIUS,ŠLYKŠČIAU IR BŪTI NEGALI.Ir tai dabartinės valdžios nuopelnas.

Budulis

Budulis portretas
Prišika juodžiai į termosus. Qrwas tik kiaulienos atliekomis reikia šerti. Ir paaiškinti, čia Lietuva. Įsinorėk Irake kiaulienos kepsnio. Ar gausi?

?

? portretas
Aš noriu nedirbt. Užtikrinkit man minimalų pragyvenimo lygį. Kur mano teisės?

Galerijos

Daugiau straipsnių