Quantcast

G. Nausėda su finansų ministre ir Seimo nariais aptars mokesčių reikalus

Prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį su finansų ministre Gintare Skaiste ir Seimo nariais aptars mokesčių sistemą.

„Susitikime su finansų ministre, Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininku ir visų Seimo frakcijų atstovais prezidentas aptars galimybes dar šioje Seimo rudens sesijoje apsispręsti dėl pagrindinių mokestinių pokyčių“, – BNS sakė prezidento patarėjas Ridas Jasiulionis.

G. Nausėda yra sakęs, kad mokesčiai turi būti teisingesni ir proporcingesni, esmines korekcijas reikia daryti dabar, tačiau tai nereiškia, kad juos reikia didinti.

Pagrindinis Seimo rudens sesijos darbas tradiciškai yra kitų metų valstybės biudžeto priėmimas. Kartu numatomas mokestiniuose įstatymuose nustatytų neterminuotų lengvatų ir specialiųjų apmokestinimo sąlygų peržiūrėjimas, bet mokesčių peržiūros darbo grupė dar nėra pateikusi galutinių projektų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagalvojau

Pagalvojau portretas
kad gal gerai kad mūsų Gitanas kaip buvęs aukšto posto bankininkas, turi tam tikrų reikalingų sugebėjimų ir gali primesti kur kokius mokesčius kelia ,,iš oro"(nepagrystai). O kur tam kad niekur nedingsi... Pažiūrėsim kas iš to naudos, t.y.kurie kuriuos šitame susitikime ,,suvynios" :D)

Teisingai.

Teisingai. portretas
Mama mala šūdus,o tėtė iš jų kala bapkes.

Mama mala,

Mama mala, portretas
tėtė kala.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių