Quantcast

G. Nausėda: šių metų biudžetas gali būti peržiūrėtas

Šių metų valstybės biudžetas gali būti peržiūrėtas, sako prezidentas Gitanas Nausėda.

„Pirmiausia, situacija tikrai yra visiškai unikali ir tokios neturėjome per labai ilgą savo valstybės gyvavimo laikotarpį. Šiandien biudžeto persvarstymas, naujų priemonių taikymas – visa tai gali būti dienotvarkėje“, – spaudos konferencijoje sakė G. Nausėda, penktadienį susitikęs su premjeru Sauliumi Skverneliu.

S. Skvernelis ketvirtadienį taip pat neatmetė galimybės, kad šių metų biudžetas gali būti peržiūrimas, be to, anot jo, ši Vyriausybė 2021 metais neplanuoja įvesti naujų mokesčių.

2021 metų biudžeto projektas bus pradedamas formuoti birželį-liepą. Tačiau jį priims jau naujas rudenį išrinktas Seimas, kuris suformuos naują Vyriausybę.

Prezidentas G. Nausėda sakė, kad dabartinėje krizės situacijoje reikia ekonomikos skatinimu didinti vidaus paklausą, o ne imtis taupymo priemonių.

„Manau, kad mūsų konkrečioje situacijoje reikia kalbėti apie ekonomikos skatinimą anticikline kryptimi. Tuo metu, kai reikia didinti visuminę paklausą, reikia ją didinti, siekiant išvengti dar didesnio ekonomikos nuosmukio“, – sakė G. Nausėda.

„Šiuo mes turime tokį poreikį ir svarbiausia, kad mes galime įgyvendinti jį ir atliepti jam, pasinaudodami ir masyvia Europos Sąjungos  parama“, – teigė prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Nausėda, vagis sodink y zona, LTV išaiškino kad verygos patarėjai gauna Skvernelio alga !!!! Kiek galima issipyiysinet iš Lietuvos???? Nuo tokių vagių sodinimo y zona ir panašių nereikės biudžeto peržiūrėt, užteks tada Lietuvai pinigų... Bet tu Prezidente nenori matyt maklių:-(( kaip gali patarėjas Verygos gaut virš 5000€y rankas, už kaaaaa? Laukiu atsakymo Prezidento

Manau

Manau portretas
Maźiau taśkykit uźsieniams tai viskam uźteks.Baltarusijos,Afrikos ir Ukrainos tegul jau patys ką nors dèl savęs pradeda daryt.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių