Quantcast

G. Nausėda Seimui siūlo 50 eurų didinti NPD

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
ogi kaip tik reike mazinti iki simto eur ,o atskaitinet nuo simto eur mokescius

Įteisinkime zoofiliją ir nekrofiliją

Įteisinkime zoofiliją ir nekrofiliją portretas
O kodėl Manekenas sumažino Lietuvos centrinio banko pasiūlymą didinti 62Eurais?

Klpd.

Klpd. portretas
Na taip, didinkim mūsų biedno biudžeto sąskaita o verslas(ne 'nykštukinis' o stambus) tik džiaugsmingai rankom plos. O va kodėl jie NEDIDINA ATLYGINIMUS SAVO PELNO SĄSKAITA? Dar ir mokesčius suvelia..

120 € per metus -

120 € per metus -  portretas
tai jau šiltų batų pora, ar koks viršutinis drabužis, kuriuo gali pakeisti daug metų skalbtą, bespalviu tapusį Humanos rūbelį... Tai reiškia, jog kasmet kažkam iš šeimos bus kas nors atnaujinta.

Anonimas

Anonimas portretas
kodel Starkeviciui duodama 100 milijonui jo ukiui o zmonems nera nieko jis tur but labai vargsas konsrvas

MV

MV portretas
Nusibodo Lietuvos verkslenimai.kas tie 120 euro,koks pragyvenimo lygis,velkames pastoviai prie Rumunijos kaskur.Lyg esam siaurine valstybe,man kartais geda buti lietuviu.Is europos sajungos gaunam milijardus nemokam panaudoti,traukiniu svietimo aparatas sugadintas nuo 2016m ,nesugebam naujo nusipirkti ir pastatyti reikiamus zmones prie patikros kad neplauktu kontrobanda,visiem naudinga ??? O zmones Druskininkuose del savo sankciju us ka maitinti vaikus Pone Prezidente?????As balsavau uz jus.GEDA.

Skaitytojas

 Skaitytojas portretas
Didinti neapmokestinamų pajamų dydį,bet nedidinti minimalų mėnesini darbo užmokestį.Padidinus MMA padidės ir jo pensija .beto keletu dešimčių tūkstančių eurų padidės darbdavio išlaidos Šito ponas Prezidentas negali leisti.Jis siekia gerovės valstybės.Deja jis niekad nenurodo kuriai gyventojų daliai gerovės siekia. Padidinus NPD sumažės biudžeto pajamos.vyriausybė neturės iš ko didinti atlyginimus medikams ,mokytojams.ir kitų išlaidų.

Galerijos

Daugiau straipsnių