Quantcast

G. Nausėda: EK sprendimas dėl nulinės taršos sukurs naujų galimybių Lietuvos verslui

Grįžti į straipsnį

Kodėl įtartinai atrodo ši idėja?

Kodėl įtartinai atrodo ši idėja? portretas
Padarys taip, kad tikrieji gyventojai neištvėrė ar išvyks visam laikui, ar neišgyvens dėl skurdo ir esamo užterštumo, o jau po to sukurs Rojų naujiesiems žmonėms? Kažkas čia nelabai tvarkoj tame jo pasakyme. Geriau informuotų, kiek kainuos pragyvenimas tame nulinės taršos būvyje.

Onė

Onė portretas
Nulinė tarša???.?atsipeikėkit niekada nebus nulinės taršos.

Y

Y portretas
Nežinau ką jis rūko,bet aš irgi norėčiau pamėginti

Tai

Tai portretas
Kokia nuline tarsa Vilniuje mazutas Rusiskas kurenamas ir jokiu filtru ner ,nuline tarsa neimanoma Lietuvoje mazos gyventoju pajamos , asmeniskai ir priverstas siuksles kurent ir ekologiskai gyvent neleidzia pajamos gaunamos .

durneliai

durneliai portretas
kai gimiau dvikojų skėrių buvo trys milijardai. Kai išeisiu į pensiją, jei sulauksiu šitų parazitų bus gerokai virš aštuonių. Tai per vieno žmogaus gyvenimą. O teršia, klimatą šildo būtent šita gamtos atlieka. Anksčiau populiacijos perteklį reguliavo karas, maras ir badas. Dabar nebent Rusija pradės termobranduolinį. Tuo išvaduos Žemę nuo sunaikinimo. O šitie balvanai, kliedintys apie žaliasias energetikas, ypač saulės elektrines, yra girdėję apie retuosius žemės elementus, apie kritinį jų kiekį. Apie tai kad 95% šitų išteklių valdo Kinija, tris Rusija ir tik likusius 2 visas pasaulis? Jų dar yra, bet kol kas išgauti neįmanoma. Užrauks kinai - bizė žaliai energetikai.

ggg

ggg portretas
tai pakels atlyginimus visiems, kad batareikamobilius butu galima ipirkti ar kaip? Ar eilini karta zadanijas vykdys swabiniai sliuzai?

:)))

:))) portretas
ir kiek tas verslo remimas kainuos dirbanciam lietuviui?

dfiopp[

dfiopp[ portretas
bus elektriniai sunkvezimiai.traktoriai,auto

Pagalvok

Pagalvok portretas
geriau,kur desim girtekas ir kitas kontoras,virs puses milijono ju vergu is Rytu,kai Lenkija juos parvys atgal i Lietuva! Veiksmas jau prasidejo! Lenkai savo darbo rinka apgins,o ka mes!?

Jonas

Jonas portretas
Ne Lietuvos verslui o stambiems koncernas esantiems Vokietijoj

Galerijos

Daugiau straipsnių