Quantcast

G. Kirkilas: biudžeto projekte neatsispindi koalicijos sutartyje įtvirtinti punktai

Grįžti į straipsnį

onuteTO NUOMONE

onuteTO NUOMONE portretas
TIKRAI ZINAI IS NAMU ATNES IR TAU DADES PROVOKATORIAU SUSIKISK SAVO NUOMONE ZINAI KUR NE TA SNEKI DURNELI VALSTIECIAI ZMONEM SKIRIA O SKVERNAS SAVO MINISTRAM ATIDAVE SKAITYK BEPROTI KAD ZINOTUM O NE SUDA MALK IDETAS STRAIKSNIS KAS KIAULYSTES DARO

JONAS TO SI

JONAS TO SI portretas
PRIE KO CIA DURNELI SI PAGONIS NEDURNINK ZMONIU NE PAGONIS JUO RENKA I SEIMA O TOKIE DURNEI KAIP TU

si

si portretas
socmafi pagonim is seimo tvartelio padare a seniai laikas i pensija jei ne uz grotu nes sie barzdoti pypkoriai su gensekuAA praruke visa tauta o siandien su naisiu pagonim padare is seimo tvartelio politbardaka o hebra is pasiutimo komentaruose ir toliau loja ant gerb. Pranskiecio ir toliau galvoja kad izuli veidmainyste pateisins ju menkavertiskuma ir cinizma kaip ir ju teiseju ciniku ir cininu kiek dar tu vaidinsi /gelbetoja/ ir pasitrauksi is sio politbardako kuri pats ir sukelei pypke prisirukes komuniste........

:)

:) portretas
''Zodis-gipsas''.Pries puse metu, pon.Karbauskis tvirtino,kad nauju mokesciu nebus,dabar visa puokste atsirado.Lietuviai ne pranzuzai,riausiu nekels,bet per rinkimus tikrai atsidekos.I Kauno savivaldybe nebuvo isrinktas nei vienas valstietis ir tai jau zenklas,kad reikia rimtai apmastyti savo politine veikla,bet kurtau,visiems jura iki keliu.Labai gerai G.Kirkilas pakomentavo per zinias tv.,kad vyriausybeje dirba zmones ne politikai,kurie nejaucia jokios atsakomybes pries rinkejus,ju niekas nerinko ir jie daro ka nori.

Taip

Taip portretas
p.Kukuraitis didina vaikų pinigus , kurie turi 1 ar 2 didina tik 10 eur. ,o kurie turi 3 ir daugiau po 30 eur. p.Kukuratis turi 5 vaikus . Sręskite patys .

nuomone

nuomone portretas
kirkilai tau jau senai vieta nebeseime tokiu metu turi namie atostogauti o nesamones sneketi

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
Argi tai lietuvis? Vieni kaulai ir oda........... Ką padarysi....Mada tokia - šiais laikais visi stengiasi suliesėti.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Jei jums naktimis sapnuojasi košmarai, miegokite dieną.

Nuomone

Nuomone  portretas
Is dirbanciu atims,o pasalpiniam dades Ar tai teisinga? Dirbi ,o atiduok nedirbantiem.Du metus apmoketi tevu vaiku prieziura nezinau kur taip yra.Mereikia tokiu geradariu seime ir viriausybeje.

Anonimas

Anonimas portretas
Ką tas senas vagis kalba netikiu,ir iš vis kai Kirkilas kalba reikia mikrofoną išjungti seime ,nes tai melas. Kiek tokių brudų sėdi senai seime ir net per nago juodimą nepadarę vardan Lietuvos. Mano nuomone tai sistemos žmogus visur einantis prieš tiesą,meluojantis ir klaidinantis žmones.

Galerijos

Daugiau straipsnių